Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 dec 2014 - Anul XIX, nr. 290 (5799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ardeleanu: „Voi susţine toate amendamentele la proiectul Legii Bugetului de Stat pentru Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul liberal de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu a anunţat că alături de colegii parlamentari ai noului PNL va depune depune și va susține amendamente la Proiectul Legii Bugetului de Stat pe 2015, în care se vor regăsi principalele obiective de interes local, regional și național de pe raza municipiului și județului Suceava.

În același timp, Sanda-Maria Ardeleanu şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la declarațiile politicianiste ale unor consilieri locali și lideri de partid, despre care a spus că au pierdut total legătura cu realitatea și cu obiectivele mandatului pentru care au fost votați de cetățeni. Ardeleanu a arătat că în momentul de faţă s-a ajuns la politizarea nevoii de amenajare a unei grădinițe în Obcini, promisă și așteptată de ani de zile de copiii și părinții din acest cartier. Pe de altă parte, deputatul PNL a arătat că Primăria Suceava a blocat, prin abandonarea cu rea-credință, operaţiunea de clasare a Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava în rândul obiectivelor de patrimoniu, deoarece „interesele unor grupuri sunt mult mai importante”.

„În fiecare zi suntem amenințați că se poate și mai rău, în fiecare zi lipsa de răspundere și imoralitatea diriguitorilor treburilor municipalității ne întăresc sentimentul că suntem în permanență ținta disprețului lor profund. Da, stimați responsabili ai destinelor orașului nostru, ați reușit cea mai mare performanță din ultimele decenii: să faceți din Suceava un târg obscur, fără infrastructură rutieră modernă, fără instituții culturale, fără grija față de elevii și studenții care rebegesc de frig prin școli și, ce e mai trist, fără speranță”, a spus Sanda-Maria Ardeleanu.

De asemenea, ea a precizat că în Republica Moldova se alocă pentru învățământ 8% din Produsul Intern Brut, iar la Chișinău, primarul Dorin Chirtoacă finanțează mese calde în școli, toate acestea în timp ce la Suceava, „ne hrănim cu gargară politică și ofense adresate în fiecare minut omului de rând”

„În numele cetățenilor care ne-au votat, vom face un <casus belli> (n.r. - motiv de război) din dreptul copiilor de a intra în sistemul de educație și de a beneficia de condiții demne de o Românie europeană, din dreptul sucevenilor de a avea acces la locuri de muncă, dar și la apă caldă și încălzire în casele lor, la cultură, la civilizație. Şi nu pot, totuși, să nu mă întreb până când vom mai suporta fărădelegea sub semnul căreia trăim clipă de clipă la Suceava”, a încheiat Sanda-Maria Ardeleanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ardeleanu: „Voi susţine toate amendamentele la proiectul Legii Bugetului de Stat pentru Suceava”.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Ardeleanu: „Voi susţine toate amendamentele la proiectul Legii Bugetului de Stat pentru Suceava”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LOGICA DE BLONDA! trimis de
(12 dec 2014, 12:25:08
Mai cucuoana, pe logica matale, daca fiecare senator si deputat sustine amendamentele judetului din care provine, pe criteriul "CA ASA VREAU EU." e clar ca ati ajuns degeaba acolo.Pai daca BV, CT, etc nu sustin aceste amendamente, ce sansa au? Pai abia logica asta este "casus beli". Eu cred ca e chiar "beli" pt suceveni, ca nu prea au "pretini" in alte judete la cum au votat pana anul asta.
Recomandarea e sa incerci sa treci prin minimul filtru al gandirii matale acele amendamente, ca nicidecum nu ma astept la amendamente destepte de la multi din alesi judetului, si ca sa ai si tu si noi succes, sustinele pe alea adevarate! Si tot asa sa faci si la cele din alte judete.
O parere proprie e ca matale ai vrut sa te auzi vorbin si sa apari in presa, dar nu prea ti-a iesit.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei