Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 sep 2014 - Anul XIX, nr. 208 (5717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şcoală

Organizația de tineret a TSD se pregătește de campania prezidențială

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia de tineret a filialei Suceava a PSD (TSD) a organizat, în perioada 5-7 septembrie a.c., Tabăra de Pregătire Politică, la care au participat aproximativ 150 de tineri membri de partid din judeţ. La deschiderea oficială au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, Cătălin Nechifor, senatorii Ovidiu Donţu şi Neculai Bereanu, deputaţii Gavril Mîrza şi Ioan Stan, precum şi alţi lideri locali ai organizaţiei de seniori, consilieri locali şi judeţeni, şefi de instituţii, care timp de o oră le-au vorbit tinerilor despre importanţa implicării politice şi despre şansele fiecăruia dintre ei de a ajunge în vârful ierarhiilor din structurile de partid.

Preşedintele Organizației Judeţene a TSD, Alexandru Solcan, a declarat că este „foarte mândru” de numărul mare al tinerilor care vine spre PSD şi a apreciat că „această generaţie de la TSD are un mare merit deoarece a reuşit să modernizeze PSD”. El le-a amintit colegilor săi că atât preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, cât şi senatorul Ovidiu Donţu provin din rândurile TSD şi au avut o ascensiune rapidă spre „politica mare”.

 

Ateliere de lucru şi competiţii sportive

A doua parte a programului din prima zi a taberei a fost rezervată atelierelor, în cadrul cărora participanţii au avut ocazia să discute într-un cadru mai puţin formal cu liderii lor de partid, dar şi cu jurnalişti din presa locală, invitaţi special pentru a răspunde viitorilor politicieni la întrebări legate de comunicare, politici publice, discurs politic şi argumentare, erori de prezentare publică etc.   Ultima parte a programului a fost alocată competiţiilor sportive şi divertismentului.

Sloganul sub care s-a derulat ediţia din acest an a taberei de pregătire politică a fost “Victor Ponta - 10 pentru România”, în ideea că, la finalul celor două zile, TSD Suceava va putea prezenta candidatului PSD la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, zece proiecte pe teme de larg interes pentru tinerii din ţară, pe care acesta să le pună în practică dacă va deveni preşedintele României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizația de tineret a TSD se pregătește de campania prezidențială.
 Vizualizări articol: 1617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Organizația de tineret a TSD se pregătește de campania prezidențială5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Micii hoti trimis de
(10 sep 2014, 10:02:44
Scoala de minic Hoti ! Pe ordinea de zi :
1. Cum sa luam spaga
2. Cum sa prostim lumea
3. Cum sa mintim lumea
4. Cum sa le facem iluzii desarte
5. Cum sa furi fara sa te prinda
6. Cum sa pupi in c*r sefii ca sa ajungi un sef mai mic
etc...........................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei