Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 sep 2014 - Anul XIX, nr. 208 (5717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ochi vigilent

Hoţi de motorină, prinși în timp ce furau din mașina vecinului unui poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri, unul în vârstă de 24 de ani şi unul de 23 de ani, care au furat carburant din vehicule grele parcate în municipiul Vatra Dornei, au fost prinşi după ce un agent-şef principal din localitate, aflat în timpul liber, acasă, a observat, în toiul nopţii, doi indivizi care au intrat pe proprietatea unui vecin. S-a întâmplat vinerea trecută, în jurul orei 2.40.

Poliţistul aflat pe strada Prieteniei din localitate a observat mişcări suspecte în curtea unui vecin, iar când s-a apropiat a observat doi indivizi care se opriseră în zonă cu un autoturism înmatriculat în străinătate şi care au intrat în curtea păgubitului, furând carburant dintr-un cap tractor.

Conform subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „poliţistul care i-a surprins în flagrant pe cei doi a solicitat de urgenţă, telefonic, sprijinul colegilor aflaţi în serviciu, la fața locului deplasându-se operativ un echipaj mixt, care a identificat în imediata apropiere un autoturism înmatriculat în străinătate şi pe cei doi suspecţi de furt”.

La faţa locului au fost prinşi Cătălin Leahu, în vârstă de 24 de ani, localnic din Vatra Dornei, şi Marian Oniciuc, în vârstă de 23 de ani, din Botoşani. În autoturismul cu care se deplasau cei doi a fost găsită o canistră cu 20 de litri de motorină, iar în portbagaj un butoi cu 10 litri de motorină. 

Din cercetări a mai rezultat că cei doi au mai sustras, în noaptea de 2 spre 3 septembrie, cantitatea de 100 de litri de motorină de la o cisternă de lapte aparţinând unui bărbat de 54 ani, localnic din Vatra Dornei, prejudiciul total fiind de 780 lei.

Faţă de cei doi s-au întocmit dosare penale pentru infracţiunea de furt calificat. Primul dintre suspecţi, tânărul din Vatra Dornei, s-a mai ales cu un dosar penal pentru că a condus autoturismul cu care furau deşi nu posedă permis de conducere.

Cei doi au fost reţinuţi în arest, vineri, în baza ordonanţei pentru 24 de ore, după care sâmbătă au fost puşi în libertate, sub control judiciar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţi de motorină, prinși în timp ce furau din mașina vecinului unui poliţist.
 Vizualizări articol: 2760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Hoţi de motorină, prinși în timp ce furau din mașina vecinului unui poliţist5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pedeapsa.... trimis de
( 8 sep 2014, 20:27:47
arsi de vii cu motorina furata

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei