Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 sep 2014 - Anul XIX, nr. 208 (5717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

Elena Udrea vizitează astăzi Cetatea de Scaun a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară pentru funcţia de preşedinte al României, se va afla astăzi la Suceava. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, actual parlamentar de Roman, se va afla mai întâi la Cetatea de Scaun a Sucevei. Vizita este programată în jurul orei 17.00, iar Elena Udrea a ales acest obiectiv turistic exponenţial pentru municipiul Suceava deoarece se simte legată sufleteşte de proiectul de reabilitare a Cetăţii de Scaun.

Mai exact, pe 7 februarie 2010, din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udreaîşi punea semnătura pe documentul prin care se aproba la finanţare proiectul prin care Cetatea de Scaun a Sucevei urma să capete o nouă faţă.

Vizita la Cetatea de Scaun va fi urmată de o plimbare pe esplanada Casei de Cultură, un alt obiectiv realizat în mandatul Elenei Udrea, pentru ca în final ziua să se încheie cu o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii PMP, acţiune programată la sediul acestei formaţiuni politice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea vizitează astăzi Cetatea de Scaun a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Elena Udrea vizitează astăzi Cetatea de Scaun a Sucevei2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 8 sep 2014, 19:37:12
Gagicutza asta cu golaveraj si slaba "la refuz" candideaza de frica. Cand o sa fie luata de ciuf "odata" si inca odata va urla ca din gura de sarpe ca e persecutata politic, ca e Nelson Mandela.....
2.   Comentariu trimis de
( 8 sep 2014, 20:19:24
a distrus zona centrala a sucevei cheltuind o gramada de bani.cat de frumos era acel parc plin de flori ,arbori si spatii verzii .acum parca ar fi un cavou.rusine primarului ca a contribuit la acest macel asupra naturii.acum nu este in stare sa stringa apa de pe strazi dupa o ploaie catr de mica din acea zona.
3.   ... trimis de
( 8 sep 2014, 20:26:49
Oare a platit taxa de intrare in Cetate ?
Nu cred...
Bunul simt o obliga sa plateasca taxa de intrare, un gest simbolic pentru a arata ca ii pasa de lucrarile care se fac acolo. Nu a platit, a intrat fara sa plateasca, comitand astfel o frauda. Eu daca intru fara sa platesc, paznicul va chema politia si voi fi amendat. Doamna candidat... este mai presus de lege, culmea este ca oamenii o mai si voteaza.
Romani, ganditi inainte de a vota !!!
4.   . trimis de
( 8 sep 2014, 23:06:15
Ce este corect trebuie sa fie corect!
Acum centrul arata superb, iar parcul este total schimbat! Centrul Sucevei este frumos si relaxant la plimbare! De unde atata agresivitate? Este proasta crestere sau refularea saraciei si nevoia de a cauta vinovati? Pacat!
5.   Comentariu trimis de
( 9 sep 2014, 05:51:11
Individa aceasta care minte oamenii in fata si ne ia de prosti nu trebuie sa mearga la serviciu ca toata lumea ? Parca semna condica pe la Parlament. In timp ce oamenii normali erau la munca ea tulbura linistea la hramul Manastirii Piatra Fantanele de la granita judetului Suceava cu Bistrita Nasaud unde si-a facut aparitia dupa ce a vizitat o fabrica de pantofi si una de posete, motiv pentru oamenii de ordine sa tulbure credinciosii care au mers la slujba de Sfanta Maria. Inteleg din articol ca apoi a tulburat si linistea Cetatii de Scaun a Sucevei. Sa se duca la Bucuresti si sa ne lase in pace...Nu a inceput campania electorala.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei