Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 231 (5438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unitate

Mesaj de unitate al lui Băişanu către liberalii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actualul preşedinte al PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a lansat un mesaj de unitate către membrii de partid şi speră ca aceştia să dea dovadă de raţiune la alegerile de sâmbătă pentru şefia Organizaţiei Judeţene a partidului. „Este timpul să trecem de aceste alegeri cu fruntea sus, conturând o echipă solidă şi să arătăm că PNL nu funcţionează cu două echipe. Am încredere că PNL va rămâne pe mâini bune, pe mâinile oamenilor care au luptat în interesul partidului şi nu în interes personal sau, mai rău, în interesul altui partid”, a spus preşedintele PNL Suceava.

Contracandidaţii actualului preşedinte al PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, la alegerile de sâmbătă, 5 octombrie, pentru şefia Organizaţiei Judeţene a partidului, vor fi doi primari. Este vorba de primarii de Gura Humorului şi Siret, Marius Ursaciuc, respectiv Adrian Popoiu. Liderul liberalilor suceveni crede însă că în cursa pentru şefia organizaţiei judeţene va rămâne doar el cu primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu, celălalt contracandidat al său, Marius Ursaciuc, urmând să se retragă în ziua alegerilor.

„Garantat domnul Popoiu va obţine mai multe voturi decât Marius Ursaciuc”, este de părere Băişanu.

Acesta a estimat, de asemenea, că la alegerile de sâmbătă el va obţine 700 de voturi din 986 posibile

Băişanu a tras un  semnal de alarmă vizavi de intenţia unor liberali, în special dintre cei veniţi de la PDL, care încearcă să fracţioneze partidul. „Nu ne dorim un PDL în PNL şi nu ne dorim ca PNL să ajungă la cheremul lui Gheorghe Flutur şi al PDL-iştilor suceveni”, a spus liderul liberalilor suceveni. Băişanu este sigur de victorie, estimând că va obţine în jur de 700 de voturi din cele 986 posibile. Trebuie spus că el a venit la conferinţa de presă de ieri însoţit de susţinătorii săi din toate zonele judeţului, printre care viceprimarul Sucevei Ovidiu Doroftei, primarul de Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilie Niţă, viceprimarul de Fălticeni, Gheorghe Aldea, fostul primar de Vatra Dornei Ioan  Moraru.

Alegerile vor avea loc sâmbătă, începând cu ora 10,00, în sala mare a Casei de Cultură din municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mesaj de unitate al lui Băişanu către liberalii suceveni.
 Vizualizări articol: 1131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesaj de unitate al lui Băişanu către liberalii suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei