Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 231 (5438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Lui Buză îi e dor de Mărgelatu!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se pare că strategia lui Reghe face prozeliţi la case mai mari! Rafa Benitez, antrenorul lui Napoli, s-a dus la Londra pentru meciul cu Arsenal şi a început prin a lansa nişte declaraţii războinice despre cum echipa sa va rupe Liga Campionilor în două anul acesta. Iar tunarii au fost cam la fel de impresionaţi ca nemţii de la Schalke, aşa că i-au scos repede din ghete pe italieni, cu neamţul Oezil în dublu rol, de marcator şi pasator. Adevărul e că s-a văzut italianul mai pauper, de-ăla din sud, care nu cotizează la impozite, aşa că subalternii lui Collina nu se reped să le pună mingea pe var, cum s-a procedat cu ăia din Nord, de la Milano şi Torino. Căci absolut scandalos a fost acel 11 metri acordat la Balotelli, cu o seară înainte, la Ajax-Milan! Ar merita supendaţi amândoi, şi arbitrul, şi provocatorul ăla de Mario. Iar celor de la Juve chinul le-a fost curmat tot slugarnic, imediat ce măria-sa atacantul italian a fost atins în careu de un turc de la Galata. Niciodată, sunt convins de asta, nu s-ar fi acordat un asemenea penalty în celălalt careu. Păi se compară cu intrarea aia pe gleznă, trecută cu vederea la Şahtior – Manchester United?!

În fine, oricât de enervante sunt slugărniciile astea, a mai fost una care pur şi simplu m-a uluit. Un ziarist care de mult nu-şi mai încăpea în piele de talent (o perioadă i-a fost omolog lui Meme, pe la o echipă de primă ligă), a scos din burtă o concluzie abominabilă după meciul pierdut de Steaua în faţa lui Chelsea. Ce credeţi că i-a trecut lui Buzărin prin cap? O idee atât de mare: de-aia nu i-a mai bătut Steaua încă o dată pe ăştia de la Chelsea, ca în primăvară, pentru că... ţine-ţi-vă bine... Gigi Becali nu mai e liber! Cică de-aia fac ăştia de-afară numai prostii, că le lipseşte mâna forte. Hai, pe bune, cum să elucubrezi în halul ăsta?! E un mod jalnic de a i-o plăti lui Meme, doar pentru că acesta l-a făcut varză într-o emisiune. Iar pentru asta faci uitaţi anii ăia mulţi în care nimeni nu făcea greşeli pentru că nu mai era loc de Becali! Câte cupe şi campionate s-or fi luat cu „latifundiarul”, câte victorii măreţe în Liga Campionilor? Dacă-i lipseşte atât de mult Becali, e o pâine de mâncat şi la Jilava...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lui Buză îi e dor de Mărgelatu!.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lui Buză îi e dor de Mărgelatu!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei