Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 231 (5438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Cajvana

Un medic a accidentat un pieton cu maşina, apoi a făcut scandal, refuzând să-i fie testată alcoolemia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un medic în vârstă de 43 de ani, angajat la Centrul de Primiri Urgenţe Cajvana, a provocat un accident, lovind cu maşina un pieton. S-a întâmplat ieri dimineaţă, în jurul orei 5.00, în timp ce acesta se afla, teoretic, la serviciu, în tura de noapte. Şi mai grav, după ce a lovit pietonul, acesta a încercat să plece, după care a făcut scandal, refuzând să-i fie testată alcoolemia. Martorii au relatat că acesta era băut, iar poliţiştii au consemnat şi ei că bărbatul emana halenă alcoolică.

Conform anchetei poliţiei, medicul, Liviu Pavel, cu domiciliul în municipiul Suceava, conducea un autoturism SangYong, şi la ieşirea de pe o uliţă, în interiorul oraşului Cajvana, a efectuat o manevră de întoarcere fără a se asigura, moment în care a acroşat un tânăr de 27 de ani, Ion P., din Solca, pe care l-a rănit uşor.

După accident, rezultă din ancheta poliţiei, şoferul a vrut să dispară, fiind oprit de un grup de localnici care aşteptau o ocazie în zonă. Unul dintre oamenii din grup a scos chiar cheile maşinii din contact, pentru a nu-i da ocazia şoferului să plece.

Liviu Pavel a refuzat să sufle în etilotest, după care, condus la Spitalul Municipal  Rădăuţi, nu a acceptat nici recoltarea de probe biologice de sânge.

În aceste condiţii, pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, infracţiune pedepsită mai aspru decât conducerea sub influenţa alcoolului. De asemenea, medicul va fi cercetat penal şi pentru vătămare corporală din culpă.

„Centrul de Primiri Urgenţe Cajvana a fost înfiinţat recent, într-un spaţiu pus la dispoziţie de primărie, permanenţa fiind asigurată de medici de familie care lucrează de la ora 15.00 până la 8.00 dimineaţă”, după cum ne-a precizat Gheorghe Tomăscu, primarul din Cajvana. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un medic a accidentat un pieton cu maşina, apoi a făcut scandal, refuzând să-i fie testată alcoolemia.
 Vizualizări articol: 2907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Un medic a accidentat un pieton cu maşina, apoi a făcut scandal, refuzând să-i fie testată alcoolemia4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei