Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 167 (5374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

PP-DD

Aprecieri pozitive la adresa organizaţiei conduse de senatorul Steliana Miron

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Partidului Poporului –Dan Diaconescu (PP-DD), Simina Man,a organizat, la finele săptămânii trecute, la Rădăuţi, o întâlnire cu liderii suceveni ai PP-DD. La conferinţa de presă organizată cu această ocazie, liderul PP-DD a apreciat că organizaţia din judeţul Suceava este una dintre cele mai active la nivel naţional şi că vizita în judeţul nostru are ca scop transmiterea unui mesaj de solidaritate din partea lui Dan Diaconescu. „Organizaţia de la Suceava este una dintre cele mai active din ţară. Suntem într-o nouă etapă a planului nostru de acţiuni şi dorim să intrăm în discuţii cu toţi reprezentanţii PP-DD la nivel local”, a spus Simona Man.

La rândul său, Liviu-Robert Neagu, secretarul general al PP-DD, a subliniat că partidul se află într-o etapă de evaluare a organizaţiilor judeţene: „Principalul nostru vehicul de comunicare cu electoratul, OTV, este închis în această perioadă, sens în care am considerat extrem de oportun ca noi, conducerea partidului, să ne deplasăm în teritoriu şi să transmitem mesajul lui Dan Diaconescu, mesajul de unitate şi de forţă al partidului”.

Neagu a apreciat pozitiv activitatea senatorului Steliana Miron, preşedintele PP-DD Suceava, şi a afirmat că parlamentarul sucevean desfăşoară o activitate intensă atât în Parlament, cât şi în teritoriu.

„Partidul nostru ţinteşte la un scor de 20 la sută la alegerile europarlamentare. Cred că suntem îndreptăţiţi, pentru că în organizaţii e în continuare acelaşi entuziasm. Forţa partidului nu constă în cei 49 de parlamentari, ci şi în consilierii judeţeni, consilierii locali, primari şi viceprimari şi restul membrilor”, a mai spus secretarul general PP-DD.

Liderul organizaţiei judeţene Suceava a precizat că  şi-a propus să crească calitatea membrilor de partid şi că în PP-DD Suceava sunt numai oameni de valoare.

„Organizaţia noastră este una puternică. În calitate de lider al PP-DD Suceava, mi-am propus să ridic calitatea membrilor din acest partid, partid care şi-a propus să devină a doua formaţiune politică la nivel naţional”, a declarat Steliana Miron. Alături de preşedintele şi secretarul general al PP-DD, la întrunirea de la Rădăuţi au mai participat jurnalistul Florin Condurăţeanu, deputatul Sorin Ovidiu Balan şi alţi lideri PP-DD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aprecieri pozitive la adresa organizaţiei conduse de senatorul Steliana Miron.
 Vizualizări articol: 2107 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Aprecieri pozitive la adresa organizaţiei conduse de senatorul Steliana Miron1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai e putin mai e un pic pina la marele nimic. trimis de
(22 iul 2013, 13:25:52
Versuri trupa Iris. Cit sunt de adevarate.
2.   Fata fara dintelui trimis de
(22 iul 2013, 16:02:53
Dan Diaconescu ,descendent din Burebista,Nabucodonosor si familia Brancoveanu
dezvaluie cine se afla in spatele lui,toti oamenii fara dintelui.Bill Gates,Donald Tramp ,regina Elisabeta a II-a si Steliana Miron.
Tomberonul l-a primit cu dragoste pe barbatul stirb de 40 kg cand Tolea il infunda cu dragoste paterna si-l indesa cu bocancul nr.47.Costumul lui Dan era galben si tomberonul adora galbenul.Dan Diaconescu si-a intrebat telespectatorii de la Socola daca politistul Cioaca si-a facut nevoile intre Rucar si Bran.Intrebare geniala izvorata din exhaustivitatea lui Shopenhauer cand mergea la buda.
Se zice ca in spatele lui Dan este gigantul Gazprom.Ce nu stie lumea e ca politica concernului este sa nu faca afaceri cu cetateni fara dinti in gura.Se zice ca in spatele Stelianei Miron se afla Dan Diaconescu.Ce spune doamna Steliana:"În calitate de lider al PP-DD Suceava, mi-am propus să RIDIC calitatea membrilor ".

3.   Sexy SENATOAREA trimis de
(22 iul 2013, 16:25:27
Doamna Steliana Miron a intrat in senat la redistribuire cu vreo 15% voturi.Este cunoscuta in presa drept cea mai sexi senatoare din România.In declaratia de avere in loc sa scrie teren extravilan arabil a scris ARATURA.Ce si-a dorit de Paste de la sot:""Ar fi o surpriză placută din partea lui să-mi ofere o lenjerie intimă de Paşte. Nu ştiu să fac cozonaci. Nu am făcut niciodată, în schimb, mă pricep să învârt sarmalele, să ma ocup de cuptor, îmi place foarte mult să aşez masa"Găteşte foarte rar, pentru că, altfel, unghiile ei ar avea de suferit."Soţul mă înţelege, nu l-am obişnuit şi de asta. Niciodată nu i-am gătit. Salatele îmi ies cel mai bine, păi alea sunt cele mai simple de făcut. Salata orientală e un pic mai complicată. Mai fierb şi cartofii si ouăle. Niciodată în viaţa mea nu am mâncat supă sau ciorbă. Nici cartofi prăjiţi nu am mâncat niciodată. Nici miel nu mănânc", a adăugat ea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei