Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 167 (5374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Iazul Şomuz

Cupa „Nada Florilor” la pescuit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe iazul Şomuz, în zona parcului “Nada Florilor” din municipiul Fălticeni s-a desfăşurat vineri, 19 iulie, începând cu ora 5,00, prima ediţie a concursului de pescuit Cupa „Nada Florilor”.

Au participat 18 echipaje formate din câte trei membri, care au reprezentat instituţii publice şi partide politice.

“Acesta este iazul unde pescuia şi Mihail Sadoveanu când venea la Fălticeni. Singura diferenţă este că pe vremea lui Sadoveanu se prindea şi peşte, chiar dacă nu erau standuri amenajate ca acum şi se pescuia din stufăriş. Cred că el prindea la o partidă de pescuit cât prind astăzi toate echipajele”, ne-a spus prof. Vasile Buduşanu, preşedintele comisiei de arbitraj.

De la responsabilul cu organizarea concursului, agent principal Cornel Irimia, din cadrul Poliţiei Locale Fălticeni, am aflat că unii participanţi sunt pescari “înrăiţi”, alţii sunt pentru prima sau a doua oara pe baltă.

Decanul de vârstă al pescarilor a fost Vasile Gaşpar, în vârstă de 78 ani. Deşi pescuieşte din 1960,  norocul nu i-a surâs la Cupa “Nada Florilor”, pentru că numeroşii bibani şi caraşi prinşi nu au avut greutatea corespunzătore.

După aproape şase ore de fir întins, cântarul a stabilit câştigătorii: locul 3 – PSD Fălticeni, cu o captură de 3,450 kg, locul 2 – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, cu o captură de 3,460 kg, iar locul 1 – Poliţia Municipiului Fălticeni, cu o captură de 3,570 kg.

Cea mai mare captură individuală a fost consemnată tot în echipa Poliţiei Municipale Fălticeni, un crap de 2,350 kg, pescuit de Petrică Moisii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cupa „Nada Florilor” la pescuit.
 Vizualizări articol: 4829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Cupa „Nada Florilor” la pescuit4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ba nu-i așa știrea! trimis de
(22 iul 2013, 12:57:19
shame on you
În primul rând concursulshame on you nu s-a desfășurat pe iazul Șomuz ci în Marea Moldovei de Nord, în zona litorală agood luck Țării Brusturilor Răsare, imediat lângă Marea Barieră a restituirii proprietății instituită de Ivan i Stan, depupat în prezidiul Sovietului Suprem de când l-o fătat mă-sa-ntre bălării și până o să dea colțul grațiefeeling beat up unui par croit între coarnele bourene.

Pauză:time out BăiStelicî, țâi nu țâ-i binei dont know de te-ai apucat să denigrezi formele majore de relief și rețeaua hidrografică existente în arealul uimitor al diareicilor hăpăitori de mere putrede? Vezi că te audecow Ghițălul de Aur și te căpătuiești c-un surghiun în Sibiria Praziliană ca să-ți bagi mințile în cap vro douăjde cincinale la spart bolohani cu capul.
Ca penitență, mâine vii la redacție cu tac-tu tuns și cumperi un caiet de geografie pe care desenezi de 67% de ori Marea Moldovei de Nord și dedesubt pui denumirea și legenda. Cu tăt cu sigla tufei de trandașiri Trirozacrucieni.

Apoi în buna tradiție a minciunilor făltișenene, nu-i nica adevărat din ce-o spus prostul ăsta imprudent în articol.
Prima la mână că piesiedieu n-o ișât pe locul trii ci o fost ALWAYSrock on pe locul I. Astea cantități de plevușcă ce s-o capturat din Marea Moldovei de Nord o fost oh go on cantități provizorii neomologate, capturile finale care au contat în ierarhizarea contestanților o fostsurprise cele raporate de zDrăngănea la Biroul Piscicol central. Așa că digeabaat wits end o prins meliția * ditamai Moby Dick-ul de 2,35 kile, că la Biroul Piscicol Central S-o raporta că piesiedieul o prins la fiștecare oră câte un crăpcean de 25 de kile deadweight**.skull
1.1  RE: Ba nu-i așa știrea! trimis de
(22 iul 2013, 12:58:11
Deci am lămurit-o buștean cu câștigătorul competiției care a fost FieSieNieul, în baza prescripției achizitive, în buna tradiție a ultimului sfert de veac, tradiție exclusivă și netulburată conjugată cu istoria jumătății de secol de a autorilor Fiesienieului – fostul, actualul și viitorul PieCieRieu.
Pe loculthumbs up doi într-adevăr o fost pomperii de la situații de stringență fiziologică, (mai ales după îngurgitarea a mai mult de patru beri, situație faptică generatoare a statusului enervant de „slugă la propria sulă” urmat de consecința firească a chișării pe contactorii argintați ai unui transformator de medie/joasă tensiune nedezafectat.)
Dar pe pomperi i-a descalificat de pe podium fiindcă i-a prins c-o trișat: în afundul apei se vedeau niște bule de oxigen și când o aruncat acolo un braconier o jumătate de kilă de dinamită minieră, *** o ișât la suprafațăalienalien ăia doi scafandri de la ISU SV care aveau cu ei câte un sac de pește fugu congelat cumpărat de la Mall și tot agățau câte unu în cârligele colegilor care mânuiau bețele pe mal.
Așa că i-o descalificat și i-o trimis să taie lemne cu drujba din pădure ca să fie de-o crăpelniță prăjită după terminarea contestului. Da’ pomperiirolling eyes s-o tot învârtit ceva timp în cerc cu autospecialele și cu drujbele turate, căutând pădurea de unde să taie găteje.i dont know De unde draaqu pădure în ținutul Brusturilor, pătlaginei și a potbalului? Treaba aiasta cu gimnospermele și angiospermele **** care se înalță falnice către ceriuri e valabilă prin Ținutul Humorului***** și nicidecum prin Țara Brusturilor. Așa căangry s-onervat pomperii că o făcut Brusturarii mișto de ei, o scrâșnit iute printre dinți o omilie nedefinită, ceva culoser „’zda mamii voastre de neisprăviți!”, s-o îmbarcat în autospeciale și duși o fost.
1.2  RE: Ba nu-i așa știrea! trimis de
(22 iul 2013, 12:59:00
În locul la pomperi, medalia de tizâc spoită cu argint le-o fost data celor de la pienielie, care o avut numa o singură capture –raised eyebrows un somn de vreo cinci kile. Pe care l-o împozat, ca să aibă proba materială a clasării pe podium. După ce-o tras în poză somnul, i l-o trimes la Bucale lui Krin, pe post de padarok, ca să aibă grijă de iei la viitoarele alegeri ale organizației pienielie Suceava, care or să aibă loc la sulivară. DeLegat cu înmânarea somnului o fost stabelit Sandu Quell Bosul Bulibasă epistemniolog universitar, care s-o egzecutat întocmai și la timp, o înșfăcat somnu pienielist ș-o luat-o pe traversele de la calea ferată cu cântec înainte mars:whistling „Un țâgan venea săracu? Tocmai de la mama draaqu…”

Șî ca să fie podiumul complet, pe locul trei o fost cei de la piedielie dar care n-o prins decât niște plevușcă și niște zvârlugi. Acuma ce-i drept că nici n-o fost ei în echipă completă; chit c-o dat sfoară în gubernie să se prezinte membrii organizațiilor de bază la contestul de phishing nebancar, n-o vinit decât vro trii prăpădiți, că al patrulea – șeful era plecat cupirate Matrozul pe muntele Găina să neguțătorească niște folcloriste iar al cincilea – secretarul organizației județene – era plecat într-o campanie de voluntariat în fruntea unei coloane de Tiruri ce ducea niște ajutoare nealimentare în zona calamitată fiscal a Bucureștilor.
Cam asta-i hystoria incrementă și decrementă a uluitorului contest de pescuit desfășurat în Marea Moldovei de Nord.
1.3  RE: Ba nu-i așa știrea! trimis de
(22 iul 2013, 12:59:57
Ar mai fi de precizat că or mai fost echipe doritoare să se înscrie la bătăiuș dar nu s-o primit din cauză că nu îndeplineau condițiile de formă și fond:
De la pereme o vinitskull un boșorog ticăi ca vai de mama lui, dar l-o zburat milițienii locali afară din țarcul de concurs fiindcă puțea așa de tare fosila încât viermii și râmele din cutiile competitorilor s-o decis dintr-odată să reitereze suicidul de la sfârșitul bătăliei de la Iwo Jima, aruncându-se în sincron în apele Mării Moldovei de Nord. Unde mai pui că și peștii din mare au intrat în grevă japoneză și în greva foamei,no talking refuzând să mai deguste momeala din cârlige. Motiv pentru care boșorogul a fost escortat în cătușe până la câteva leghe de plaja Mării Moldovei de Nord, loc în care boșorogul a fost eliberat, înmânându-i-se câțiva pumni peste cap și înfigându-i-se o jumătate de duzină de suturi în kur.
La fel de la PieCie o fost tot un moșNeagu da care n-o scos nici o vargă, plută sau cârlig, numai o stat șiday dreaming s-o uitat pe mal la alții cum pescuiesc, iar când s-o plictisit de privit o luat sacul cel de pește cedancing l-o prins și s-o dus whistling fluierând și cu palma-n kur.
------
* Ha, ha, ha ! O reusât șî meliția din Făltșeni să prindă ceva! Că de infractori, tâlhari și bagabonți nici nu poate fi vorba, prima că tăț melițienii îs ocupați cu meliția politică a profesorului de tumbe Koman, iar care nu-s angrenați în CEKA-ul câmpenesc ori îs priponiți cu gipanele-n gardurile poporenilor, ori sunt prea beți ca să mai vadă în fața ochilor și dau de zor telefoane pe la Imele ca să-și modifice concentrația de sânge în alcool.
1.4  RE: Ba nu-i așa știrea! trimis de
(22 iul 2013, 13:00:49
** adică dintre mortăciunile alea de pești care nici nu le-o văzut draaqu prin apă dar sunt în continuare trecuți în inventarul piscicol al Mării Moldovinești de Nord.
*** cu tot cu capsă pirotehnică funcțională, nu ca prostul ceala de Oliver Stone bin Laden ibn Cârlibaba, care o citit de tăte la viața luia mai puțin care-i temperatura minimă de aprindere a unei încărcături explozive vechi, cu proprietăți atenuate, care-i rolul tetrilului și trotilului în succesiunea declanșării unei explozii și mai ales care-i faza cu explozia prin simpatie a unei hodoroage de boambe ruginite. Fraier licențiat la Asachi, dimpreună cu un alt fraier de-i mare formator de opinie publică în gubernia ce cuprinde atât țara Bukowinei de Gios – Ținutul Humorului, cât și Țara Brusturilor Răsare, inclusiv Marea Moldovei de Nord.
**** Nu,shame on you Michaelă!chicken Șăzi liniștită, nu te aburca, căsurprise nu-i ce crezi tu! Mergi de-ntreabă un olog de ambele picioare (bi-olog) cam care-i meciul cu … spermele!smug
***** amu se pare că se-mpute treaba ghinițor și cu fălnicia pădurilor din Bukowina, mai ales acum după ce austriecii o mai fabricat în laboratorbee o spurcăciune de gâzuliță pe care o adus-o-n epruvetă și o  ☭ it-o pe plaiurile lui Pigment Tropolitul, ca să marcheze cu fărină de lemn sporul de exploatare forestieră anticipată.
”Vive la mort! Vive l’Egger! Vive le bug étranger !”
1.5  RE: Ba nu-i așa știrea! trimis de
(22 iul 2013, 14:26:54
☭ = S L O B O Z I = s l o b o d,
vb.IV tranz. (pop.) 1. a pune în libertate, a elibera. A elibera dintr-o strânsoare, dintr-o legătură care imobilizează.
Refl. (despre obiectul care leagă) A se slăbi, a se desface.
2. A lăsa un animal în libertate.
3. A permite cuiva să plece, a da voie să se depărteze.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei