Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 167 (5374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fotbalul poate/nu poate să mai aştepte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tito Vilanova a luat decizia pe care o anticipam acum ceva timp. A renunţat el la banca tehnică a Barcelonei, evitând astfel o situaţie delicată pentru oficialii clubului. El trebuie să se concentreze pe problema lui de sănătate, să iasă câştigător din această luptă. Fotbalul poate să mai aştepte. Dar strict acum, se poate formula şi negativ, fotbalul nu poate să mai aştepte. Locul lui Vilanova ar putea să-l ocupe Luis Enrique, deci tot un nume mare al echipei catalane, dar care a jucat nişte ani buni şi la Real. De văzut în ce condiţii va putea acesta pleca de la Celta, unde abia fusese numit. Fiindcă tot vorbim de antrenori, să remarcăm, fie şi cu ceva întârziere, cota atinsă de Olăroiu în fotbalul arab, acolo unde, după ce va mai lua nişte trofee şi cu noua sa echipă, nu va mai avea nimic de demonstrat. Doar de încasat, dacă nu se va orienta către un campionat vestic. Altfel ajunge la vorba lui Banciu, negativistul total, care spunea despre el că este om de afaceri, nu antrenor.

Săptămâna trecută am nimerit la Eurosport un meci dintre o reprezentativă a Marii Britanii şi una a Franţei. Iniţial n-am ştiut despre ce competiţie e vorba şi apoi am devenit chiar curios, observând un amănunt frapant: doar doi jucători, câte unul de fiecare parte, erau de culoare! Asta în condiţiile în care la orice nivel, de la seniori la juniori, fotbaliştii de culoare sunt cel puţin egali la număr cu albii, dacă nu chiar mai mulţi. Ei bine, meciul era finala... Universiadei! Deci jucătorii erau studenţi, iar asta spune ceva despre accesul la educaţia universitară din ţările respective.

Închei cu o altă înfrângere a lui Federer în faţa unui jucător clasat mai jos de prima sută, argentinianul Delbonis, care a pornit din calificări şi a ajuns, iată, în finala turneului de la Hamburg! Federer a pierdut în două tie-break-uri, lucru destul de rar la el, dar interesul major era reprezentat de trecerea sa la un model de rachetă mai mare decât cel folosit timp de peste 10 ani. Nu a (re)devenit Superman, dar procesul de acomodare continuă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbalul poate/nu poate să mai aştepte.
 Vizualizări articol: 1277 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fotbalul poate/nu poate să mai aştepte5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei