Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 111 (5318)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Previziuni

Flutur vede în votul la Legea cadastrului prima mare dovadă de scindare a USL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

 

Votul dat marți în Senatul României la Legea cadastrului este văzut de liderul democrat-liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, drept „prima mare dovadă de scindare a USL”. Flutur a arătat că Legea cadastrului, ai cărei inițatori sunt senatorii liberali Sorin Roșca Stănescu și Teodor Atansiu, a trecut cu 70 de voturi „pentru” și 40 „împotrivă”, precizând că senatorii PSD au votat împotrivă, în timp ce o bună parte a senatorilor PNL au votat în favoarea actului normativ. Senatorul PDL de Suceava a ținut să sublinieze că atât el, cât și colegii săi democrat-liberali au votat „pentru”, întrucât Legea cadastrului va fi de ajutor pentru țărani. „Azi (nr. marți 14 mai) a fost prima mare dovadă de scindare a USL la votul pentru Legea cadastrului, o lege pe care am susținut-o și care a trecut în plen. PSD a votat împotrivă, iar o bună parte din PNL a votat pentru. Este primul mare diferend între PSD și PNL. Trebuie să spun că am votat alături de colegii mei democrat-liberali, pentru că legea este o prioritate de grad zero care a întârziat să fie pusă în practică de către toate guvernele. Ca om care am susținut această lege și când am fost ministru al Agriculturii și când PDL a fost la guvernare, am votat pentru alături de colegii mei de grup și cred că legea va fi de ajutor pentru țărani. Am avut intervenții în plen pentru că eu am început acest proiect de intabulare gratuită în cartea funciară în câteva comune pe bani europeni și trebuie continuat. Studiile arată că investițiile în agricultură sunt ca și inexistente din cauza neintabulării proprietății”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vede în votul la Legea cadastrului prima mare dovadă de scindare a USL.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur vede în votul la Legea cadastrului prima mare dovadă de scindare a USL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei