Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 80 (5287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Doi tineri liberali, Cătălin Pintea şi Andrei Titi, îl contestă pe liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Doi tineri liberali, Cătălin Pintea şi Andrei Titi, îl contestă pe preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu. Acest lucru se întâmplă după ce alegerile din cadrul organizaţiei tinerilor liberali din municipiul Suceava au fost anulate de către Biroul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, pe motiv că nu ar fi respectat statutul partidului.

În urma acestor alegeri, funcţia de preşedinte al tinerilor liberali din municipiul Suceava a fost câştigată de către Lucian Matei, acesta fiind susţinut de către Cătălin Pintea, care deţine preşedinţia interimară a Organizaţiei Judeţene Suceava a Tinerilor Liberali.

Contactat telefonic, Cătălin Pintea a declarat că nu a primit încă decizia cu privire la anularea alegerilor din cadrul organizaţiei municipale Suceava a tinerilor liberali. Pintea a afirmat însă că aceste alegeri au respectat statutul PNL, şi mai mult, la şedinţă a fost prezent şi Alexandru Băişanu, dar şi preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău.

De precizat că o altă problemă care a apărut după alegerile pentru preşedinţia organizaţiei tinerilor liberali din municipiul Suceava a fost şi dispariţia buletinelor de vot, imediat după petrecerea care a fost organizată după şedinţa de alegeri. Cătălin Pintea ne-a declarat că pe lângă buletinele de vot a mai dispărut şi o „ştampilă neoficială” cu sigla TNL (Tineretul Naţional Liberal). „Procesele verbale ale şedinţei de alegeri sunt, însă buletinele de vot şi acea ştampilă nu mai există. Că le-a luat cineva, că au fost uitate sau s-au pierdut, nu putem să ştim”, a spus Cătălin Pintea. El a mai adăugat că alegerile nu ar fi trebuit să fie validate de către Organizaţia Municipală Suceava a PNL, ci de către Organizaţia Judeţeană a Tinerilor Liberali Suceava.

O altă atitudine critică la adresa lui Alexandru Băişanu a avut-o un alt tânăr liberal, Andrei Titi, membru al biroului de conducere al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, care a precizat că alegerile au fost corecte şi nici unul dintre liderii judeţeni ai liberalilor care au fost la această şedinţă nu au sesizat nereguli. „Nimeni nu a sesizat ceva în neregulă înainte şi după alegeri. Probabil că biroul ales statutar nu a fost pe placul conducerii şi de o săptămână încearcă să-l invalideze”, a spus Andrei Titi.

Nu în ultimul rând, liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a precizat că nu vrea să facă declaraţii cu privire la această problemă, aceasta fiind în competenţa Biroului Organizaţiei Municipale Suceava a PNL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri liberali, Cătălin Pintea şi Andrei Titi, îl contestă pe liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu.
 Vizualizări articol: 2116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Doi tineri liberali, Cătălin Pintea şi Andrei Titi, îl contestă pe liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Diktatorul Bayshan kannT trimis de
( 8 apr 2013, 09:41:38
Daca ii urmariti discursul diktatorului Baisanu inainte de alegeri, unde face apologia valorilor democrate din PNL, ve-ti intelege mizerabilitatea acestui asa zis om politic.A grefat toate metehnele bolnave a clasei politice postdecembriste pe scheletul plin de smekerie si snobism a tanarului om politik B@ishan KannT. O dovada de liberalism e excluderea acestui mik-Dik-tator din PNL. Asteptam cu interes zbuciumul mikului Diktator-filo-Zoof.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei