Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2012 - Anul XVII, nr. 291 (5196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzii

Marius Vatavu: „Respect rezultatul alegerilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 4 Rădăuţi – Siret, Marius Vatavu, a declarat că respectă rezultatul alegerilor de duminică, 9 decembrie, precizând că a înţeles mesajul electoratului din această zonă a judeţului. Alegerile pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 4 au fost câştigate de Mihai Neagu, candidatul USL.

„În general, când un candidat primește rezultatele electorale, trebuie să înţeleagă mesajul pe care i l-a transmis electoratul și să se conformeze. Nici eu nu fac excepție şi înţeleg perfect şi respect rezultatul de pe 9 decembrie 2012, transmis de cetățenii din Colegiul 4 Vicov-Rădăuți-Siret. A vorbi despre interpretări ale rezultatelor, că ar exista o cheie de interpretare națională a unor rezultate locale, nu face decât să diminueze claritatea mesajului transmis de cetățeni, de aceea nu voi încerca să comentez aceste rezultate”, consideră Marius Vatavu.

El l-a felicitat pe Mihai Neagu pentru câştigarea mandatului de senator, precizând că acesta este un avocat cu experienţă care va avea un aport consistent în Parlamentul României.

Marius Vatavu le-a mulţumit primarilor PDL din Colegiul nr. 4 de Senat pentru că au fost alături de el în campania electorală şi în mod special celor peste 11.600 de alegători care i-au dat votul.

„Faptul că, la 36 ani, am obținut al treilea rezultat ca număr de voturi la Senat pe Moldova, după Gheorghe Flutur, în Suceava, și Leonard Cadăr, în Neamț, şi având în comparație rezultatele ARD, mă lasă să privesc acest lucru nu ca o performanță, ci ca pe un rezultat de perspectivă. Nivelul rezultatului în contextul scorului național al PDL este, cred eu, o permisiune pe care  electoratul mi-a dat-o pentru a rămâne în spațiul public. Și așa cum permisiunile de la electorat nu pot fi refuzate, voi fi prezent cu aceeași demnitate ca și până acum”, a încheiat Marius Vatavu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Vatavu: „Respect rezultatul alegerilor”.
 Vizualizări articol: 1134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Marius Vatavu: „Respect rezultatul alegerilor”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei