Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Susținerea turismului și dezvoltarea fermelor zootehnice, principalele obiective ale deputatului Gospodaru pentru viitorul mandat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Continuarea promovării și susținerii turismului în zona de munte, susținerea crescătorilor de animale în vederea înființării și dezvoltării fermelor zootehnice și dezvoltarea în continuare a infrastructurii rutiere în zona de munte sunt câteva dintre obiectivele pentru viitorul mandat propuse de deputatul PDL Dan Gabriel Gospodaru, care candidează din partea ARD în Colegiul 10 Gura Humorului-Câmpulung Moldovenesc pentru Camera Deputaților.

”Dezvoltarea zonei de munte ține foarte mult de dezvoltarea zootehniei, de înființarea și dezvoltarea fermelor zootehnice, dar și de susținerea turismului. Am sprijinit împreună cu echipa condusă de Gheorghe Flutur micii fermieri și vom face acest lucru și în continuare. În turism cred că am demonstrat în acești ani că știm ce avem de făcut. Dovada, numărul mare de turiști care au vizitat Bucovina în ultimii trei, patru ani de zile”, a spus Gospodaru.

Dezvoltarea în continuare a industriei alimentare a zonei de munte în cadrul programului ”Produs în Bucovina” și crearea de noi locuri de muncă în acest sector reprezintă un alt obiectiv important al candidatului Dan Gabriel Gospodaru, ca, de altfel, și menținerea cooperării strânse cu primarii, Consiliile Locale și cetățenii din zona de munte pentru o bună reprezentare a intereselor lor în cadrul Parlamentului României.

”Păstrarea unei legături strânse pe tot parcursul mandatului între parlamentar, pe de o parte, şi primarii și cetățenii din colegiul său, pe de altă parte, este esențială pentru ca activitatea să fie eficientă și să se reflecte pozitiv în comunitățile locale”, a explicat Gospodaru.

El a trecut în revistă realizările sale din acest mandat de deputat, enumerând atragerea de fonduri pentru spitalele din Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, pentru dispensarele medicale din Fundu Molovei, Frumosu și Vama, pentru școlile din Câmpulung Moldovenesc, Doroteia - Frasin, Frumosu și Mănăstirea Humorului, pentru primăriile din Vatra Moldoviței, Păltinoasa și Capu Câmpului, pentru Mănăstirea Voroneț și biserica din Capu Câmpului și pentru căminele culturale din Plutonița - Frasin, Vama și Frumosu.

”Consider că am realizat o serie de lucruri bune în acești patru ani pentru localitățile din colegiul meu și cred că experiența pe care am acumulat-o îmi dă convingerea că pot face mai multe în mandatul viitor. Urmează regionalizarea României și e nevoie de oameni care să lupte cu determinare pentru regiunea Bucovina, pentru ca Suceava să devină capitală de regiune. Noi, cei din ARD, avem această capacitate de a lupta. Alături de Gheorghe Flutur și de ceilalți colegi de-ai noștri putem aduce capitala de regiune la Suceava. Îi rog pe cetățenii din colegiul meu ca la vot să pună rațiunea pe primul plan și nu emoția”, a conchis Gospodaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Susținerea turismului și dezvoltarea fermelor zootehnice, principalele obiective ale deputatului Gospodaru pentru viitorul mandat.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Susținerea turismului și dezvoltarea fermelor zootehnice, principalele obiective ale deputatului Gospodaru pentru viitorul mandat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei