Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Balan, sprijinit de Lungu în campania din cartierul Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL Ioan Balan, care candidează din partea ARD pentru un nou mandat în Colegiul 2 pentru Camera Deputaților, s-a aflat ieri în campanie electorală în cartierul Burdujeni, avându-l alături pe primarul Sucevei, Ion Lungu. Balan a constatat că cetățenii din Burdujeni cunosc faptul că tandemul Balan-Lungu a stat la baza investițiilor care s-au făcut în acest cartier în ultimii patru ani și că sunt încrezători că lucrurile bune vor continua. Parlamentarul democrat-liberal a ținut să-i mulțumească primarului Lungu pentru susținerea acordată pe toată durata campaniei electorale, dar și celorlalți primari din colegiul său electoral care, pe lângă cartierul Burdujeni, mai înglobează orașul Salcea și comunele Ipotești, Adâncata, Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți.

Mulțumirile deputatului Ioan Balan s-au îndreptat și către tinerii din echipa sa de campanie, tineri coordonați de Lucian Harșovschi.

„În această campanie m-am întâlnit cu aproximativ 17.000 de oameni cu care am dat mâna și am discutat. Am ascultat multitudinea de probleme ridicate de oameni și împreună cu primarii din fiecare localitate, am încercat să găsim rezolvare pentru aceste lucruri. Le mulțumesc tuturor că au înțeles necesitatea acestui parteneriat primar- parlamentar. Sunt mulțumit că am reușit să fac tot ceea ce am promis în 2008 și chiar mai mult de atât. Pe final de campanie le doresc tuturor candidaților succes, dar cum este și normal, mie îmi doresc cel mai mult și îi rog pe cetățenii cartierului Burdujeni să vină la vot în număr cât mai mare și să voteze Ioan Balan la Camera Deputaților și Gheorghe Flutur la Senat”, a spus Balan.

 

Lungu: „Fac un apel către cetățenii din cartierul Burdujeni să dea un vot pentru domnul deputat Ioan Balan și sunt convins că nu vor regreta”

Primarul Ion Lungu a declarat că a venit în fața cetățenilor din cartierul Burdujeni pentru a garanta pentru Ioan Balan. El a arătat că parteneriatul cu deputatul democrat-liberal a funcționat foarte bine și speră că va continua și în mandatul 2012-2016.

„Azi, cartierul Burdujeni nu diferă cu nimic de alt cartier al orașului. S-au făcut foarte multe lucruri bune aici și discutăm de școli, de grădinițe noi sau modernizate, parcuri, locuri de joacă, străzi modernizate, bulevarde lărgite, locuri de parcare. Sunt lucruri pe care le-am făcut împreună cu domnul deputat Balan. L-am avut întotdeauna aproape și sunt convins că acest parteneriat dintre noi va da roade și în mandatul 2012-2016. Vreau să-l felicit pe domnul deputat pentru că a stat permanent în acest colegiu, în această zonă. Din respect pentru cetățeni el a dorit să facă o campanie din ușă în ușă și aici, în cartierul Burdujeni. Fac un apel către cetățenii din cartierul Burdujeni, dar și către cei din zona metropolitană să dea un vot pentru domnul deputat Ioan Balan pe 9 decembrie și sunt convins că nu vor regreta. Acest vot îmi va permite să lucrez în continuare cu domnul deputat Balan în acest colegiu”, a declarat Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan, sprijinit de Lungu în campania din cartierul Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Balan, sprijinit de Lungu în campania din cartierul Burdujeni5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Primarul tuturor trimis de
( 6 dec 2012, 14:25:30
Lungu: „Fac un apel către cetățenii din cartierul Burdujeni să dea un vot pentru domnul deputat Ioan Balan și sunt convins că nu vor regreta”
Lungu:"Am acceptat cu multa responsabilitate de a accepta sa particip la lansarea lui Baisanu.Sunt aici sa garantez pentru Baisanu care e om corect cu energie si proiecte multe. Dragi suceveni, va recomand ca in 9 decembrie sa il votati pe Stefan Alexandru Baisanu pentru Camera Deputatilor.”

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei