Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu șoferii taximetriști din municipiul Suceava.

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Alianţei România Dreaptă pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu şoferii taximetrişti din municipiul reşedinţă de judeţ. În discuţiile cu taximetriştii, aceştia au ridicat mai multe problemele care ar trebui rezolvate, printre care îmbunătăţirea condiţiilor de trafic, precum şi reabilitarea unor străzi secundare din Suceava. De asemenea, şoferii de taxi suceveni au solicitat rezolvarea problemelor legate de concurenţa neloială făcută de către taximetriştii piraţi, care prestează ilegal această activitate. În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Flutur, acesta le-a promis taximetriştilor că va sprijini Primăria Suceava pentru ca împreună cu alte instituţii ale statului să fie identificate soluții de rezolvare a acestor probleme.

De asemenea, candidatul ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava le-a solicitat consilierilor locali PDL să susțină proiectul de hotărâre de Consiliul Local în care se va propune menținerea numărului de mașini autorizate din municipiul Suceava. Nu în ultimul rând, taximetriștii au mai solicitat şi o prelungire a termenului în care trebuie să-și vopsească complet în galben mașina folosită. Flutur a arătat că şi activitatea de taximetrie este una de ordin social, adăugând că se va întâlni din nou cu taximetriştii suceveni după şedinţa de Consiliu Local în care se va propune menţinerea numărului de maşini autorizate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu șoferii taximetriști din municipiul Suceava..
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu șoferii taximetriști din municipiul Suceava.1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei