Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Gavril Mîrza: Alegătorii pot deosebi adevărul de minciunile contracandidaţilor mei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD Gavril Mîrza, care candidează din partea USL pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana, a făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, un bilanţ al campaniei electorale care se va încheia peste două zile. Gavril Mîrza a ţinut să mulţumească miilor de cetăţeni cu care a discutat pe parcursul acestei campanii electorale şi cu care a împărtăşit ideile şi proiectele pe care le va susţine în calitate de deputat. Mîrza a apreciat maturitatea cu care cetăţenii pun problemele, apreciind pragmatismul şi utilitatea propunerilor venite din partea alegătorilor. Candidatul USL pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana a declarat că activitatea sa de deputat va fi focalizată pe două mari componente, una legislativă şi una administrativă.

Gavril Mîrza a subliniat că din punct de vedere legislativ va susţine un proiect de modificare a Legii pensiilor, astfel încât pensiile să fie majorate cu rata inflaţiei şi corelate cu salariul minim pe economie. El a mai precizat că un alt proiect de lege, a sănătăţii, va avea în vedere categoriile defavorizate de persoane, astfel încât de actul medical să beneficieze şi oamenii cu venituri modeste. Gavril Mîrza a arătat că în calitate de deputat va propune un proiect de lege pentru facilitarea asocierii agricultorilor şi înfiinţarea de centre de depozitare şi sortare a produselor agricole, creându-se astfel locuri de muncă pentru oamenii de la sate. Candidatul USL pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana a mai adăugat că va susţine un proiect de lege în vederea scăderii TVA la 9% pentru alimente şi obligarea supermarketurilor ca cel puţin 40% din produsele vândute să fie autohtone.

„Astfel se vor crea noi locuri de muncă şi vor fi ajutaţi micii agricultori”, a declarat Gavril Mîrza.

El a mai spus că din punct de vedere administrativ va fi alături de toţi primarii din colegiul său, indiferent de culoarea politică, pentru realizarea mai multor proiecte în mediul rural, respectiv construcţia de reţele de apă şi canalizare, asigurarea unei infrastructuri rutiere decente între şi în interiorul localităţilor şi îmbunătăţirea infrastructurii şcolare şi a căminelor culturale.

„Am remarcat în toate discuţiile cu oamenii că aceştia nu mai sunt naivi şi că pot deosebi adevărul de minciună, promisiunea de faptă. Contracandidaţii mei vorbesc despre mutarea punctului de transport intermodal pe calea ferată de la Dărmăneşti. Acest modul de cale ferată nu se va muta nici în alt judeţ şi nici în altă localitate. În ceea ce mă priveşte, nu i-am minţit niciodată pe cei care mi-au cerut sprijinul şi nu-i voi dezamăgi niciodată de acum încolo. Voi rămâne acelaşi Gavril Mîrza care va face întotdeauna apel la decenţă, la calm şi la dialog”, a încheiat Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gavril Mîrza: Alegătorii pot deosebi adevărul de minciunile contracandidaţilor mei.
 Vizualizări articol: 731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Gavril Mîrza: Alegătorii pot deosebi adevărul de minciunile contracandidaţilor mei1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DOMNULUI MARZA trimis de
( 7 dec 2012, 01:27:50
CU TOT RESPECTUL...MINCIUNILE LUI GALAN CUM LE DEOSEBIM

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei