Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Neculai Bereanu: USL doreşte să continue schimbarea în bine a României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 1 Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, Neculai Bereanu, a declarat că după data de 9 decembrie 2012, USL va continua schimbarea în bine a României. Neculai Bereanu a spus că pe perioada acestei campanii electorale a înţeles cât de mult contează să știi să asculți problemele oamenilor şi să fii alături de ei pentru a le rezolva problemele.

„Au trecut peste 20 de ani de la primul imbold al democrației, iar astăzi ne lovim de o problemă a înțelegerii acesteia,şi mai mult de atât am uitat să fim oameni şi să fim uniţi. Totul s-a redus la probleme, la teama de a pierde locul de muncă, furia lipsei unui trai decent şi sigur. Ce a apărut în schimb în rândul nostru? Lipsa de încredere în politicieni, în clasa politică, un adevărat hotar dureros pentru fiecare dintre noi, oamenii”, a precizat Neculai Bereanu. Candiadtul USL în Colegiul nr. 1 de Senat consideră că acum este momentul în care politicienii trebuie să fie responsabili. Neculai Bereanu a arătat că în România nu mai trebuie să existe percepţii de tipul „lasă că merge aşa” sau “oricum nu le pasă de noi”.

„Trebuie să ne implicăm. Dezamăgirile, problemele, necazurile trebuie să înceapă a fi şterse prin soluţii, prin colaborarea clasei politice şi mai mult de atât prin comunicarea şi implicarea directă în dezvoltarea locală. Vorbim despre legi greşite, vorbim despre alegerea celor care să ne reprezinte, dar vă mărturisesc că toate acestea se pot realiza prin implicare directă, prin asumarea comună a responsabilităţii faţă de cetăţeni, iar eu mă voi ţine de cuvânt şi voi încerca cu sprijinul dumneavoastră să reuşesc să pot aduce la bun sfârşit tot ceea ce mi-am propus”, a declarat Neculai Bereanu.

El a subliniat că în calitate de viitor parlamentar îşi propune să susţină legi mai bune şi să sprijine comunităţile locale în dezvoltarea şi implementarea proiectelor începute deja sau care vor fi promovate în perioada următoare.

Candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul din zona de munte a judeţului a ţinut să le ureze „La mulţi ani!” tuturor celor care îşi sărbătoresc  numele de Sfântul Nicolae. „Şi eu port acest nume şi nu ştiu cât de mult mă pot bucura, pentru că nu mai văd bucurie în jurul meu. Vin sărbătorile şi dorinţa fiecărui român, după cum ne este tradiţia, este de a avea ce pune pe masă. Însă acum despre ce vorbim? Teama zilei de mâine şi familii care îşi trimit copiii să câștige o pâine pe alte meleaguri. Am mulţi prieteni, vecini, am cunoscut familii care spun: <Nu pot veni nici de sărbătorile acestea acasă!>,iar toate acestea pentru ce? Chiar nu se mai poate face nimic în această ţară? Chiar nu suntem în stare să spunem stop la greşeli şi decizii greşite şi să nu rămânem indiferenţi la tot ceea ce se întâmplă în această ţară şi la noi acasă?”, a mai precizat Neculai Bereanu.

El a ţinut să le mulţumească tuturor celor care l-au sprijinit şi îl sprijină pentru a fi ales senator în Colegiul nr. 1 Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului. Neculai Bereanu a arătat că USL îşi doreşte schimbarea „chiar dacă merge mai greu şi pare ca nu se mai termină acest tăvălug al problemelor. Duminica vă aştept la vot, pentru că ştiu că responsabilitatea ne aparţine nouă, tuturor cetăţenilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neculai Bereanu: USL doreşte să continue schimbarea în bine a României.
 Vizualizări articol: 878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Neculai Bereanu: USL doreşte să continue schimbarea în bine a României5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei