Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 nov 2012 - Anul XVII, nr. 276 (5181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită

Liderii USL vin azi la Suceava, Fălticeni şi Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei trei lideri naţionali ai Uniunii Naţional Liberale, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, vor fi prezenţi astăzi în judeţul Suceava, urmând să participe la mai multe acţiuni electorale organizate în Suceava, Fălticeni şi Gura Humorului. Sâmbătă dimineaţa, preşedinţii PSD, PNL şi PC vor participa la inaugurarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. După vizitarea Spitalului Judeţean, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin vor fi prezenţi la un miting electoral al USL care va începe la ora 10:30 în sala mare a Casei de Cultură din Suceava. La acest eveniment vor fi prezenţi candidaţii USL Suceava la alegerile parlamentare, precum şi membri şi simpatizanţi ai Uniunii Social Liberale din localităţile judeţului.

După întâlnirea electorală de la Casa de Cultură din Suceava, preşedintele PSD, Victor Ponta,  se va deplasa la Fălticeni, acolo unde va avea loc lansarea candidaţilor USL Ovidiu Donţu (Colegiul nr. 3 Senat) şi Ioan Stan (Colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor) şi Eugen Uricec (Colegiul nr. 4 pentru Camera Deputaţilor). Întâlnirea electorală a liderului PSD cu simpatizanţii USL din zona Fălticeni va avea loc de la ora 11:30 în sala amfiteatru a fostului restaurant Mirabela (aflat în apropierea pieţei din acest municipiu).

În ceea ce-l priveşte pe liderul PNL, Crin Antonescu, acesta va participa la Gura Humorului, de la ora 12:00, la un miting electoral pentru susţinerea candidaţilor din zona de munte a judeţului, respectiv Neculai Bereanu (Colegiul nr. 1 Senat), Radu Surugiu (Colegiul nr. 10 pentru Camera Deputaţilor) şi Dumitru Pardău (Colegiul nr. 9 pentru Camera Deputaţilor). Mitingul electoral din Gura Humorului va avea loc în parcarea din faţa catedralei ortodoxe din acest oraş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderii USL vin azi la Suceava, Fălticeni şi Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 9 voturi
Liderii USL vin azi la Suceava, Fălticeni şi Gura Humorului2.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MITING ELECTORAL trimis de
(24 nov 2012, 14:02:51
Sala a fost arhiplina.Lumea era nerabdatoare si astepta sa vina liderii.Era plin de balonase,fulare si pancarde cu USL.Pe melodia Thunderstruck, cantata de AC/DC si-au facut aparitia Crin Antonescu viitorul presedinte al Romaniei,Victor Ponta prim ministrul Romaniei,Radu Stroe,prietenii nostri de la iasi Relu fenechiu,Cristian Adomnitei,Gheroghe Nichita(care au furat aeroportul si padurile Bucovinei)Marian Oprisan-Vrancea,Liviu Dragnea .De asemenea au fost Alexandru Baisanu,Catalin Nechifor si toti candidatii USL la parlamentare.Concluzia:USL va castiga cu peste 60%,va avea majoritate absoluta pentru a putea modifica constitutia si daca basescu nu-l va numi pe Ponta prim ministru va fi suspendat instant.
1.1  RE: MITING ELECTORAL trimis de
(24 nov 2012, 16:52:32
o sala plina , cateva sute de oameni, cacarau, ponta fenbechiu la suceava, intrare pe acdc, si din toate astea raducu trage concluzia - USL va castiga alegerile cu 60%. Dovoda indiscutabila ca omul se trage din maimuta.....
1.2  RE: MITING ELECTORAL trimis de
(24 nov 2012, 21:46:02
radumamii,esti intr/o eroare teribila.Basescu oricum va fi suspendat dupa alegerile din 09.12.2012 pentru ca se vede de la o posta ca nu mai lucreaza in interesul pporului roman.poate numi el pe Ponta nu prim ministru al Romaniei ci si presedinte al u.e.ca nu are cum scapa de suspendare.s/ar putea sa/si doreasca sa fie suspendat,eu ma tem ca/l salta mascatii de la palat.
2.   Mister raducu ... trimis de
(24 nov 2012, 14:26:56
...sa inteleg ac nu ai de lucru? la mongoloidu asta and co lear trebui viza cind vin in suceava sau un sut in after (prietenii stiu despre ce vb).Daca u crezi ca sucevenii sint atit de prosti sa i voteze dte inseli fratiuc,atita nesimtire mai rar poti intilni si tupeu ca sa nu vb de cum o putut un idiot din asta CU DIPLOMA de copy/paste sa fie prim ministru in ro.Nuti bate capu sami raspunzi ,sint total apolititc dupa atitea experiente triste duse din pacate de tara asta.Cit despre liniute numi cer scuze ca nu le mai pun demult ,nici macar daca temida su un anumit sir ar sari sa ma mustre ca nu leam pus.O zi buna si poate te iluminezi si u cu exceptia daca esti doar un lenes care maninca un os de pe spatele oamenilor care si muncesc.
3.   Sondaje sondaje trimis de
(24 nov 2012, 14:31:36
Potrivit unui sondaj Avangarde, comandat de NewsIn, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul Romaniei, 62% dintre respondenti ar vota USL, ARD ar fi votata de 15% dintre romani, iar PP-DD de 14 %.
UDMR ar obtine 3% din voturi, PRM 2%, iar PNG 1%.
Potrivit cercetarii, Crin Antonescu este obtiunea la presedintie a romanilor, 37% ar vota cu liderul PNL, daca duminica viitoare ar avea loc alegerile prezidentiale. Dan Diaconescu ar fi votat de 16% dintre respondenti, Victor Ponta de 14%, iar actualul presedinte, Traian Basescu de doar 9% dintre romani.

3.1  RE: Sondaje sondaje trimis de
(24 nov 2012, 17:28:36
Cu cine te cerți ?Cu Radu Penibilu ?Cu mucosul ăla?Las-o baltă Herr, e prea îndoctrinat,patinează musca pe creierul său.A înțeles fix pix din expunerea ta.
4.   Toti sunteti la fel trimis de
(24 nov 2012, 14:40:00
Au blocat azi tot centrul Humorului pentru Cacarau.
Radumamii, esti atat de enervant cu mancatoria ta de rahat, incat daca as fi avut vreodata vreo intentie sa votez USL, tu mi-ai anihilat-o complet. Sa-i rogi pe stapanii de la Bucuresti sa-ti faca o gazeta, ca scrii exact ca la Scanteia pe vremuri: ode conducatorilor preaiubiti.
5.   MITING USL SUCEAVA trimis de
(24 nov 2012, 16:51:39
Catalin Nechifor:"Nu mai inteleg de ce mai vrea Flutur in Parlament. Nu am vazut un proiect legislativ la el. Cred ca vrea in Parlament pentru altceva, si nu pentru pensie, ca are una de colonel obtinuta la ceas de seara. Vrea imunitate. De cand am preluat CJ descope ce se intampla si ce ponoase trebuie sa tragem din cauza lui."
Alexandru Baisanu:“Cand am creat la Suceava USL, ne-am dat seama ca doar impreuna putem invinge ciuma portocalie.Vremea imperiului politic de carton a lui Basescu a luat sfarsit. Ne-am saturat sa vedem cum se duce la Bruxelles in genunchi si lasa tara la voia sortii."
5.1  RE: MITING USL SUCEAVA trimis de
(24 nov 2012, 16:56:20
well.... pt nechifor, in ultimul mandat flutur a fost presedintele CJ, si nu deputat, deci cam greu de un proiect legilativ.....proiectele de lege, si legile sunt in parlament....pt Baisanu..... ati esuat exterminarea ciumei portocalii in suceava prin pierderea primariei.....Atunci baisanu nu era prieten cu lungu si din cate imi aduc aminte nici nu concepea o colaborare.
6.   MITING USL SUCEAVA I trimis de
(24 nov 2012, 16:56:06
Victor Ponta, premierul Romaniei:“Am fost aici si in vremuri grele cand parea ca Bucovina e cotropita de fluturi. Au plecat si din Botosani si din Suceava. Sper ca Bradatan sa il opereze pe Flutur si sa ii scoata din cap afacerile si minciunile.Sa nu uitam de ce nu i-a vrut lumea pe cei de la PDL. Au furat, au mintit si si-au batut joc de oameni. Cine va face ca ei, va avea soarta lor. Oamenii trebuie sa stie adevarul si ce putem face. PDL-istul isi schimba culoarea, dar naravul ba.Ce mai zice Flutur? Ca luam padurile si le ducem la Iasi. Padurile pe care nu le-a taiat inca Flutur vor ramane la Suceava si trebuie folosite cu grija pentru Suceava si dezvoltarea zonei. Ei vor face acelasi lucru, vor minti si vor incerca sa mai fure ceva. Basescu s-a intors de la Bruxelles si a spus ca am infrant! Cred ca dincolo de Flutur si Basescu, USL va castiga alegerile si va avea increderea oamenilor. Trebuie sa facem dreptate pana la capat. Trebuie sa raspunda pentru toate relele pe care le-au facut. Romania puternica nu exista decat cu Suceava puternica.”
6.1  RE: MITING USL SUCEAVA I trimis de
(24 nov 2012, 16:59:05
Tovarasul ponta nu a spus si de ceva investitii la suceava???
7.   MITING USL SUCEAVA II trimis de
(24 nov 2012, 17:05:27
Victor Ponta:" Pana acum s-au efectuat plati de 77 mil lei la soseaua de centura a Sucevei. Am suplimentat platile cu 80 milioane si sunt depuse documentele pentru finalizarea lucrarii. Povestea cu taierea banilor de la centura e doar a lui Flutur. ITRSV la Suceava ramane. Cum mai trage Flutur o minciuna, cum trebuie sa o verific."
Crin Antonescu:“Felicitandu-l pe Nechifor care se dovedeste ca a avut si un nume predestinat pentru ca in greaca inseamna purtatorul de victorie. Ati castigat batalia de eliberare a Bucovinei. La alegerile locale .PDL a mai ramas abia cu doua conduceri de CJ in tara, iar Bucovina si Botosani au fost eliberate. Ne trebuie o victorie mare ca sa vada Europa ce vor romanii si nu vor minciunile lui Basescu si Macovei"
8.   USLIstii trimis de
(24 nov 2012, 17:06:34
Voi observati ca toti membrii USLse leaga doar de ce a fost. Singurul lor proiect este......." Ati vazut ce au facut ei.... noi nu suntem asa"
9.   MITING USL SUCEAVA III trimis de
(24 nov 2012, 17:09:19
La mitingul de astazi de la Suceava prim ministrul Victor Ponta a zis asa:"Georghe Flutur peste tot spune ca la Suceava am blocat soseaua de centura.L-am chemat pe seful CNCADR si l-am intrebat:Ati taiat finantarea pentru Suceava?El a zis asa:La Suceava s-au alocat pe 2012(de guvernul Ponta) 75 milioane euro la rectificare urmand ca in 2013 sa fie alocati inca 80 milioane pentru terminarea lucrarii."
Sub guvernarea PDL in 4 ani s-au alocat pentru soseaua de centura 125 milioane .

10.   ESECUL NEGOCIERILOR LA BRUXELLES trimis de
(24 nov 2012, 17:20:03
Presedintele Basescu s-a dus capitan de vas si s-a intors matelot care spala puntea.
Ce a cautat Basescu la Bruxelles unde s-a discutat problema bugetului UE pe 7 ani in legatura directa cu bugetul tarii,habar n-am.Presedintele tarii se ocupa de probleme de politica externa iar primul ministru si guvernul de problemele economice .Ponta împreună cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, au ascultat şi comentat declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu după Consiliul European care a anunţat că a obţinut mai mulţi bani la Agricultură, dar că de fapt a anunţat ce se obţinuse în 2007 pentru România în al doilea exerciţiu financiar după integrarea României în Uniunea Europeană."Dar nu pot să mă supăr pe domnul Băsescu că vinde gogoşile care erau deja în pungă. Acum vine şi zice că le-a adus el de la Bruxelles. Îl înţeleg. Până la urmă trebuia să spună că a făcut şi el ceva acolo."Premierul a adăugat că, în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene, nu era normal ca România să fie sancţionată pentru lipsa de absorbţie de până în 2011."Ce vină au românii că până în 2011 Botiş cu Lăzăroiu cu Sulfina Barbu şi Elena Udrea nu au fost în stare să folosească fonduri. Era profund incorect pentru noi ca ţară."
11.   Comentariu trimis de
(24 nov 2012, 17:33:48
esti cel putin dezaxat radu lelii !!! Asa ceva , modul tau fanatic de a pune problema , gindirea fascista si vadit partinitoare nu fac decit rau USL-ului ! Nu uita ca si VC Tudor a avut un asemenea discurs si este la lada de gunoi a istoriei . Calci pe urmele lui cacarau madar end fader ( rusinoasa prezenta si exprimare in engleza la intilnirea cu FMI ) . Chestia cu extermiinarea ciumei portocalii denota fascism !!! Sa nu uitam cit rau a facut Romaniei Nastase si sleahta lui si apoi sa mai vb.
12.   Ave, Tiberius Caius Augustus Optimus Monitorus ! trimis de
(24 nov 2012, 17:54:21
Datorită acestui penibil de Radumamii nimeni nu mai citește ediția online a ziarului vostru.Eu unul vă spun sincer că mi-e greață să mai dau click pe adresa voastră știind că voi da peste inepțiile acestui moftangiu.În loc să-i băgați nițel pumnul în gură(așa de amor ghebos)voi îi ștergeți pe alții.De ce îl pupați în fund pe acest postac?Nu aștept nici un răspuns deja îl cunosc.
13.   ARD in coma avansata ! trimis de
(24 nov 2012, 18:36:20
CE va vom ARDe la vot...o sa vi se inroseasca dosuletzul !
ARD = 15 % ARD = 15 % ARD = 15 %

CE va vom ARDe la vot...o sa vi se inroseasca dosuletzul !
ARD = 15 % ARD = 15 % ARD = 15 %

CE va vom ARDe la vot...o sa vi se inroseasca dosuletzul !
ARD = 15 % ARD = 15 % ARD = 15 %

CE va vom ARDe la vot...o sa vi se inroseasca dosuletzul !
ARD = 15 % ARD = 15 % ARD = 15 %
14.   * trimis de
(24 nov 2012, 20:58:40
contează şi ce faci , şi cum faci şi .. când faci
contează şi ce spui , şi când spui .. şi când taci
o chestiune mică poate dezvolta un complex mare
( valabil şi pentru ei , şi pentru ..ei.Pt. fiecare )happy
15.   Niciodata trimis de
(24 nov 2012, 23:45:25
nu voi vota cu usl din cauza unuia ca raducu le peste
cand ponta vorbea ,floricel al tau cu dos de cacao dormea de facea pe el
cand ponta astepta floricel nu mai venea
chiar ponta facu gluma hai floricel ca aici nu esti in parlament sa vii tarziu avem un ciolan de luat
ma mir raducule asa in spate ai stat la cate limbi ai dat pana acum si nu ai vazut ca floarea cea frumoasa motaia
in final toata carnea pt stimabilul nostru postac raducu dar sa fie de post
16.   Furalizadon trimis de
(25 nov 2012, 17:58:03
Radu-masii , ia un furalizadon , ca faci pe tine dracului, ce te ambalezi asa?
17.   RUSINE USL trimis de
(25 nov 2012, 21:59:05
Cum as putea vota usl ? Trebuie sa fii dement ori sa te fi nascut dupa 89 sa votezi cu ei . Oare ziarul monitorul de ce nu zice ca peste O TREIME DE TARA E VANDUTA LA STRAINI CU LEGILE DATE DE PSD-U IN 1990 ? DE CE NU SCRIE CUM A DISTRUS TOATA INDUSTRIA SI AGRICULTURA ? De ce nu explica lumii cum si cand au aparut MOGULII ???Oare nu va dati seama ca in cativa ani de PSD, PNL, CONSERVATORI , PDL , VOM ajunge sa traim intr-o tara fara pamant? , vom ajunge ca sclavii ! Nu voi merge la vot sa fiu cu constiinta inpacata ca nu voi alege alti moguli ori excroci ! Cum as putea vota usl-ul care a distrus toata zona industriala ? Cum as putea vota usl-ul Marza care NU A FACUT NIMIC PT SUCEAVA IN 16 ANI

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei