Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 nov 2012 - Anul XVII, nr. 276 (5181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întâlniri

Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor, Constantin Galan, permanent în mijlocul cetăţenilor din Colegiul nr.6

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Uniunii Social Liberale (USL) pentru funcţia de deputat în Colegiul nr.6 Rădăuţi-Milişăuţi, omul de afaceri rădăuţean Constantin Galan, liderul Organizaţiei PNL Rădăuţi, s-a aflat permanent, pe parcursul celor două săptămâni de la startul campaniei electorale, în mijlocul cetăţenilor din colegiu, fie că a fost vorba de oraşul Milişăuţi, de comunele Horodnic de Jos, Burla, Volovăţ, Iaslovăţ, Satu-Mare sau de municipiul Rădăuţi. La toate întâlnirile pe care le-a avut cu alegătorii, candidatul Galan a precizat că Uniunea Social Liberală este singura alianţă politică în stare să ducă România pe direcţia corectă şi să relanseze economia naţională, că numai USL, care este condusă de o nouă generaţie de politicieni care nu au legătură cu comunismul, are puterea să îi oprescă pe Băsescu, Boc şi Udrea, şi că alianţa care îi are la vârf pe Victor Ponta şi pe Crin Antonescu va scoate România din izolarea actuală.

 

Nu voi face nici un fel de diferenţă între primarii localităţilor din colegiu, indiferent de coloratura lor politică

La întâlnirea cu cetăţenii din Burla, întâlnire la care au participat peste o sută de cetăţeni, candidatul Uniunii Social Liberale pentru Colegiul Rădăuţi-Milişăuţi a precizat că după consultările pe care le-a avut cu primarul comunei, Viorel Pintiliuc, şi-a luat angajamentul ca până la primăvară să fie modernizat drumul care leagă comuna de şoseaua Rădăuţi-Suceava, în zona Podul Vlădichii.

„Am luat legătura cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, domnul Cătălin Nechifor, şi m-a asigurat că la primăvară va fi asfaltat şi modernizat drumul spre Podul Vlădichii, drum leagă comuna Burla de Rădăuţi şi de Suceava. În acelaşi timp voi face toate demersurile la Parlamentul României pentru urgentarea lucrărilor la reţeaua de apă-canal din comuna dumneavoastră, la fel şi pentru finalizarea grădiniţei, cât şi pentru Căminul Cultural. Am discutat cu primarul Pintiliuc, un om care se zbate pentru binele comunităţii, şi doresc să vă spun că în noua calitate de deputat nu voi face nici un fel de diferenţă între primarii localităţilor din Colegiu, indiferent de coloratura lor politică, pentru că voi pune în faţă, numai şi numai binele locuitorilor din zona noastră”, a spus Galan.

 

Nu voi proceda aşa cum a făcut contracandidatul meu de la ARD

Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor a fost în mijlocul rădăuţenilor în fiecare zi din această perioadă. În piaţa agroalimentară, în centrul municipiului sau la sediul unor societăţi comerciale, Constantin Galan a discutat cu cetăţenii din urbea cu peste 20 de mii de suflete şi a luat cunoştinţă de problemele lor.

„Rădăuţenii ştiu că mai bine de jumătate din străzile localităţii trebuiesc reparate, că există zone care nu dispun încă de energie electrică şi de iluminat public şi că sunt încă multe probleme de rezolvat. Acestea, alături de realizarea primului tronson de la şoseaua de centură, sunt priorităţile mele pentru Camera Deputaţilor, şi vă promit că acolo voi face totul pentru oamenii Bucovinei. Nu voi proceda aşa cum a făcut contracandidatul meu de la ARD, care, deşi a avut posibilitatea să susţină oamenii din această zonă în calitate de parlamentar, nu a făcut nimic. V-am pus la dispoziţie numărul meu de telefon şi vă rog să mă contactaţi oricând veţi întâmpina probleme care afectează viaţa comunităţii de aici”, a spus candidatul Uniunii Social- Liberale pentru funcţia de deputat în Colegiul nr.6 Rădăuţi-Milişăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor, Constantin Galan, permanent în mijlocul cetăţenilor din Colegiul nr.6.
 Vizualizări articol: 1415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 15 voturi
Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor, Constantin Galan, permanent în mijlocul cetăţenilor din Colegiul nr.65.0515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PATETIC...INDUIOSATOR !!! trimis de
(24 nov 2012, 13:17:41
D-nul GALAN,uita sa spuna,ca de fapt,nu-i pasa de problemele cetatenilor..ci,doar,ca prin intermediul lor,reuseste sa-si atraga contracte banoase,cum a facut atatia ani,jongland cu institutiile statului,cu PRIMARIA...cu POLITIA ! Calca pe cadavre...si pe MAMA lui a abandonat-o,batrana,paralizata...daramite pe nevoiasii din capul satului !!!?? Apropos...a ,,rezolvat" dosarul in care fiul lui,ROMY,a accidentat recent grav cu masina o batrana ??!! Cati soferi are ,,la negru" de ani de zile ??!! Pe camioanele alea neinregistrate,care zilnic transporta balast si nisip,din albia SUCEVEI...distrugand infrastuctura drumurilor si caselor din zona MANEUTI-DORNESTI-RADAUTI ?? A devenit penibil...lumea il stie...si stie ca,de fapt,nu e EL cel care va salva PLEBEA din saracie si nevoi... La pregatirea lui,o simpla SCOALA TEHNICA de MORAR...nu realizeaza,ca,de fapt,nu prin URA fatza de rivalii politici(pe care nu omite sa-i aminteasca mereu) vom scoate tara din colaps...ci prin idei inovatoare,constructive,impart si dezinteresate !! Daca ajunge parlamentar...asta sa spuna...va mai bate la drumul mare VADUVE ??!! Va plati impozit pe contractul ala dubios cu EGGER ??!! In care si-a insusit sute de mii de euro ?
Nu mai conteaza..totul e relativ..dar,macar,sa stea in ,,banca lui" ! Locul lui nu e aici..nu NE REPREZINTA ...oricum nu-i pasa de noi ! El ce a facut pt oras ?? A instaurat un ,,sistem"...nociv... Sa nu uite..de SARBATORI,se va plimba cu familia prin parcul frumos amenajat de primarul OLAREAN... nu de EL !!
2.   GALAN..sau GOLAN ??!! trimis de
(25 nov 2012, 14:36:18
RUSINICAAAAAAAAA !! Vorbeste MORARUL SEF de ,,coloratura politica" ?? Dar el,isi mai aminteste cate partide a schimbat...din extrema in extrema,fara nici cea mai mica similitudine ideologica ? Doar pt a-si inchega un sistem propice afacerilor sale dubioase...si pt a se imbogati !!??
Nu are mila...nu-i pasa...probitatea lui morala e sub orice dubiu !! In USA...la ,,cazierul lui"...cu amante,angajatele lui..cu angajati ,,la negru"...cu o mama bolnava,abandonata...cu un fiu,gen ,,BEIZADEA"...care face ce vrea muschii lui prin RADAUTI...si accidenteaza batrane...cu stilul lui ,,in forta" de bataus...cand a batut pana la sange o vaduva singura cu doi copii minori... NU AVEA CE CAUTA IN VIATA POLITICA !! Era expulzat... Oricum...GOLANE...Oprobiul public ti l-ai castigat !! Du-teeeeeeeeeee...LASA-NEEEEEE !!
3.   Bravo centaur trimis de
(25 nov 2012, 20:04:22
Gura păcătosului adevăr grăește;Centaur în puține cuvinte la ilustrat corect pe Galan care acum pozează în om de bine ,interesat de problemele oamenilor,care defapt în secunda următore după închiderea urnelor își bagă p.............
4.   Comentariu trimis de
(25 nov 2012, 21:40:43
ai dreptate ca nu te uiti la coloratura politica a primarilor: faci afaceri cu toti...bani sa iasa....nu pricep unde i linia ta politica; aduci lumina in zone neiluminate..PE BANII TAI? ca sa pricep....asa prosti suntem? asa prosti ne consideri? unde naiba suntem popor roman ? in care epoca? in Kenya cumva de vine STAPANUL LUMINII sa ne aduca lumina? Energia electrica costa...o platesti din banii tai? Asta promiti, ca sa inteleg...Mergi ferchezuit prin piete si tare iti mai pasa de taranul roman...imi vine sa plang....
5.   Am dat 5 stele... trimis de
(26 nov 2012, 10:44:35
... pentru comentarii, nu pentru articol.
6.   SUBSCRIU trimis de
(26 nov 2012, 11:32:36
Subscriu la comentariu lui DRACON dar nu mi-e rusine nici cu ceilalti candidati!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei