Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 nov 2012 - Anul XVII, nr. 276 (5181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Eveniment

Luptă crâncenă între gladiatori, pentru frumoasele Romei Antice, la Balul Bobocilor de la USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Balul Bobocilor de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) a fost o adevărată luptă în arene între gladiatori, pentru cucerirea inimilor celor mai frumoase fete ale Romei Antice. Gladiatorii şi-au arătat puterea şi abilităţile, în timp ce tinerele au dat dovadă de eleganţă, rafinament şi nu în ultimul rând, frumuseţe.

Balul Bobocilor de la Universitatea „Ştefan cel Mare” a avut loc joi seara, la Casa de Cultură, când pe scenă şi-a făcut apariţia nimeni altul decât Zeul Jupiter, a cărui misiune a fost aceea de a face ordine în Imperiul USV.

 

„Adevăr sau Provocare”, probă de concurs pentru gladiatori şi frumoasele Romei

Balul a fost un adevărat joc în arenele romane şi a debutat cu prezentarea celor zece gladiatori gata de luptă, candidaţi la titlul de Mister USV, decişi să cucerească inimile a zece fete frumoase din imperiu, candidatele pentru titlul de Miss al Universităţii. După prezentarea concurenţilor, spectacolul din arene a continuat cu un moment muzical special susţinut de studenta Andrada Elena Bardoi, care a interpretat un cover-up după melodia „Speechless” a lui Lady Gaga.

După acest moment muzical, concurenţii au fost chemaţi din nou pe scenă, în faţa publicului şi a juriului, pentru a fi supuşi unei probe de înţelepciune, probă prin care au trecut şi mai marii filosofi ai Romei Antice la vremea lor. „Adevăr sau Provocare” a fost a doua probă din concursul de Miss şi Mister. Fiecare concurent a putut opta pentru proba adevărului sau cea a provocării. Cei mai mulţi dintre boboci au ales provocarea, şi astfel au fost puşi să cânte, să danseze, să facă genuflexiuni sau flotări în faţa publicului, sau chiar să convingă pe cineva din public să îndeplinească o sarcină pentru ei. Proba a fost gustată de public, care i-a susţinut şi a interacţionat cu bobocii de pe scenă.

Balul a continuat cu un nou moment muzical, susţinut de trupa suceveană Icarus, care a antrenat sala să cânte folk alături de ea. Trupa a interpretat cinci piese din repertoriul personal, şi anume „Fulg de nea”, „În tren”, „Tu şi toamna” şi Imnul Asociaţiei Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS).

După recitalul celor de la Icarus, în scenă a intrat o voce deosebită a USV-ului, cea a studentului Mihai Boicu, care a interpretat trei piese muzicale structurate într-o poveste de dragoste, o piesă de teatru pe note, în trei părţi, şi anume, „De-aş avea”, „Iubirea” şi „Metaforă”. Sper finalul miniconcertului său, Mihai Boicu şi-a invitat din nou în scenă prietenii de la trupa Icarus şi împreună au mai susţinut pentru câteva minute momentele muzicale.

 

Proba de aptitudini, prelungită peste măsură de mult

Puternicii gladiatori şi frumoasele Romei au fost chemaţi din nou în faţa publicului şi a juriului pentru a fi supuşi unei noi provocări, o nouă probă, de data aceasta cea de aptitudini. Fiecare a trebuit să arate că are talent să cânte, să recite, să danseze, să joace teatru sau să spună glume. Din păcate, organizatorii nu au gândit foarte bine această probă şi nu au stabilit un timp maxim în care concurenţii să se desfăşoare. Aşa se face că unii au cam uitat de ora înaintată şi de faptul că pe scenă trebuiau să mai intre şi alţi colegi de-ai lor şi şi-au prelungit la nesfârşit momentele artistice, plictisind la un moment dat publicul. Mai mult, cele două momente de stand-up comedy au fost mult prea exagerate la capitolul glume cu tentă sexuală, deloc originale şi lipsite total de umor fin. În cele din urmă, momentele interminabile de stand-up comedy au fost întrerupte de prezentatorii balului, iar concurenţii au fost invitaţi în culise.

După această probă de aptitudini, care a durat mai bine de o oră, în scenă au intrat majoretele USV care au prezentat câteva dansuri, moment urmat de o pantomimă şi continuat cu ultima probă din concursul de Miss şi Mister, proba de prezentare a ţinutelor de seară ale bobocilor.

La patru ace, cu ţinute impecabile, cei 20 de boboci ai USV au păşit pe scenă arătând că au rafinament, eleganţă, atitudine şi nobleţe.

 

Keo şi Skizzo Skillz, invitaţii speciali ai balului

Concursul de Miss şi Mister s-a încheiat cu această probă, iar în timp ce juriul a fost invitat să delibereze, în scenă au intrat invitaţii speciali ai serii, Keo şi Skizzo Skillz, pentru un scurt spectacol.

Balul din Imperiul USV a continuat cu alte momente artistice şi cu o demonstraţie de Zumba Dance care a scos pe scenă, la dans, bobocii şi organizatorii evenimentului.

În cele din urmă, după lungi deliberări, juriul i-a anunţat pe cei mai frumoşi concurenţi ai serii, pe câştigătorii concursului de Miss şi Mister.

Tiltlu de Miss Boboc 2012 al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava i-a revenit studentei Natalia Sculea, iar cel de Mister Boboc 2012 lui Tudor Popa.

Juriul a mai acordat încă două distincţii, titlurile de Miss şi Mister Eficacitate şi Popularitate. Miss şi Mister Eficacitate 2012 la USV au fost desemnaţi Claudia Neacşu şi Cristian Burlică, iar Miss şi Mister Popularitate, Nicoleta Daniliuc şi Andrei Robu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luptă crâncenă între gladiatori, pentru frumoasele Romei Antice, la Balul Bobocilor de la USV.
 Vizualizări articol: 3584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 11 voturi
Luptă crâncenă între gladiatori, pentru frumoasele Romei Antice, la Balul Bobocilor de la USV4.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu e adevarat! trimis de
(24 nov 2012, 18:07:02
un prieten a facut unul din cele doua momente de stand up comedy si a fost original 100%..l-a facut de fata cu mine in camera..si a fost cu tenta sexuala pentru ca nu era balul bobocilor de gradinita..a fost vina organizarii pentru ca li s-a spus ca au fiecare 7 minute la dispozitie iar primul "comediant" a stat extrem de mult iar colegul meu nici macar 5 minute..si sa nu uitam ca sunt boboci..e normal sa nu vada umorul la fel ca o persoana mai in varsta.
2.   Excelent trimis de
(30 nov 2012, 00:54:10
Atunci de ce mi se pare cunoscut 60% din ce a spus el? Oricum, mie primul (nr10) mi se pare mult mai bun, cu mult peste! A transims un mesaj omu' !!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei