Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 nov 2012 - Anul XVII, nr. 276 (5181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a întâlnit cu locuitorii din toate cartierele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, care candidează din partea ARD pentru un nou mandat în Colegiul nr. 1 Suceava, s-a întâlnit cu locuitorii din toate cartierele sucevene. La jumătatea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, Sanda-Maria Ardeleană a ajuns în cartierele Sucevei cel puţin de două ori, dând mâna şi discutând personal cu peste 3.000 de suceveni.

Aflată pe strada Mirăuți, alături de susținători, printre care și soțul ei, dr. Mihai Ardeleanu, deputatului Sanda-Maria Ardeleanu i s-au prezentat câteva dintre problemele cu care se confruntă locuitorii acestei zone. Din dialogul cu oamenii, au apărut și o serie de soluții, pe care Sanda-Maria Ardeleanu a anunţat că la va prezenta conducerii Primăriei Suceava.

„Voi semnala municipalității necesitatea instalării unor <cocoaşe> de cauciuc pentru a împiedica maşinile mari ce transportă gunoiul să atingă o viteză prea mare pe strada Mirăuţi, precum şi situaţia rigolelor din zonă. În același timp, voi susține deblocarea finanţării, de urgență, pentru groapa de gunoi de la Moara”.

Tot în zona centrală a municipiului, Sanda-Maria Ardeleanu s-a angajat în fața unui grup de cetățeni să susțină înființarea unei centru de recuperare prin kinetoterapie, inițiativă venită ca urmare a faptului ca Universitatea „Ștefan cel Mare” deține o specializare în acest domeniu.

De asemenea, în George Enescu, împreună cu consilierii locali Gheorghe Onofrei și Neculai Barbă, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a deplasat în zona Școlii nr.8, precizând că aici există nevoia stringentă de introducere a programului after-school. 

“Programul de guvernare al Alianței România Dreaptă (ARD) garantează că toți copiii de până la clasa a IV-a vor putea urma un program de after-school minim până la ora 16:00, indiferent de sistemul privat sau public”, a arătat Ardeleanu. Ea a spus că va susține urgentarea punerii în aplicare a proiectului de fluidizare a circulației rutiere în municipiul Suceava, crearea de locuri de parcare suplimentare, dar și modernizarea a două puncte termice, pe Aleea Jupiter și cel de la Albina.

Pe de altă parte, Sanda-Maria Ardeleanu s-a deplasat şi în Bazarul din Lunca Sucevei pentru a discuta cu comercianții. „Atât eu, cât și ARD susținem și încurajăm inițiativa privată. Respect munca acestor oameni, am capul plecat în fața celor care muncesc aici, uneori chiar în condiții foarte grele. Împreună cu colegii mei am identificat deja soluții pentru revenirea în țară a forței de muncă românești. La fel ca în Bazar, pe piața muncii din România trebuie să își găsească locul toți tinerii întreprinzători și cu putere de muncă”, a mai spus Sanda-Maria Ardeleanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a întâlnit cu locuitorii din toate cartierele Sucevei.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a întâlnit cu locuitorii din toate cartierele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar asa? trimis de
(25 nov 2012, 11:00:10
Doamna Ardeleanu spune ca va sustine deblocarea finantarii de urgenta pentru groapa de gunoi de la Moara.Mai documentati-va doamna si vorbiti in cunostinta de cauza:in octombrie 2012 CJ Suceava a semnat contractul la primul depozit ecologic din Jud.Suceava situat in comuna Moara cu reprezentanti ai General Construct Suceava si Efacec Central Europe firma portugheza.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei