Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 nov 2012 - Anul XVII, nr. 276 (5181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Opţiune

Candidatul ARD Dumitru Mihalescul, preferatul cetăţenilor din Colegiul 7 Vicov-Solca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dumitru Mihalescul, candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru funcţia de deputat în Colegiul 7, a realizat în acestă săptămână un adevărat tur de forţă prin cele 14 localităţi care formează Colegiul Vicov-Solca, unde a avut, în fiecare zi, întâlniri cu cetăţenii din aceste comunităţi.

 

„Mihalescul are votul meu, voturile familiei mele şi voturile cetăţenilor comunei Straja”

La întâlnirea de la Straja, candidatul ARD pentru Colegiul 7 Vicov-Solca, Dumitru Mihalescul, a fost întâmpinat de circa o sută de localnici, oameni care l-au primit cu simpatie pe cel care le-a sărit în ajutor la inundaţiile din anii trecuţi şi l-au asigurat, încă de la sosirea în localitate, de tot sprijinul lor. Aceştia i-au expus candidatului ARD pentru Camera Deputaţilor mai multe dintre problemele lor şi au fost de acord că numai atragerea de fonduri europene prin proiecte care să vizeze specificul zonei, fie că e vorba de proiecte pentru ferme de animale sau pentru colectarea şi prelucrarea primară a fructelor de pădure, cât şi accesul la informaţii pentru oportunităţi de afaceri, acces asigurat de reprezentantul Colegiului 7 în Parlament, vor duce la dezvoltarea zonei.

La întrunirea de la Straja, primarul comunei, Vasile Juravle, a precizat: „Sunt mai multe motive care m-au determinat să-i sprijin candidatura domnului Mihalescul pentru Colegiul 7. În primul rând, domnul Mihalescul a fost alături de mine şi de comunitatea de aici în anul 2008 la inundaţiile care au lovit comuna Straja, a venit din proprie iniţiativă cu ajutoare la noi, cu alimente, cu electrocasnice pentru cei în nevoie sau chiar cu cereale pentru animalele sătenilor şi, timp de o lună de zile, a fost permanent aici. La fel s-a întâmplat şi în anul 2010, când am fost afectaţi din nou de inundaţii. De aceea am decis ca împreună cu consilierii locali, cu întreaga comunitate, să-l susţinem, pentru că dumnealui este un bucovinean cu suflet, cu frică de Dumnezeu, care merită să ajungă în Parlamentul României. Şi vreau să mai menţionez că noi, cei de la munte, nu ne dorim să fim reprezentaţi în Parlament de bucureşteni, olteni sau de alţii, ci de un fiu al Bucovinei. Sunt sigur că dumnealui va lupta pentru brandul Bucovina, pentru ca Suceava să fie capitală de euroregiune, pentru că nu vom lăsa ca Ştefan cel Mare să fie mutat de la Putna la Iaşi. De aceea, domnul Mihalescul are votul meu, voturile familiei mele şi voturile cetăţenilor comunei Straja!”.

 

„Noi, mărginenii, vom vota cu el, cu consăteanul nostru, cu omul cu care au copilărit mulţi dintre noi”

La târgul săptămânal din comuna Marginea, candidatul pentru funcţia de deputat în Colegiul 7 a fost salutat şi primit cu respect de cetăţenii care se aflau în piaţă. Dumitru Mihalescul a discutat cu producătorii agricoli, le-a ascultat cu atenţie nemulţumirile, dar şi iniţiativele, şi împreună au fost de acord că pot fi găsite căi pentru soluţionarea şi pentru punerea în aplicare a iniţiativelor în folosul cetăţenilor.

„Dumitru Mihalescul este originar din comuna Marginea. Aici s-a născut, aici a copilărit, aici a învăţat ce înseamnă munca şi ce înseamnă să fi om. Noi, mărginenii, suntem mândri că Dumitru Mihalescul a reuşit să deschidă, mai mult, să continue cu succes o afacere şi în condiţii de criză. Este un om realizat şi de aceea spun, şi sunt sigur de ceea ce spun, că va merge la Bucureşti nu pentru a se îmbogăţi, ci pentru servi intereselor celor mulţi din Bucovina. De aceea vreau să-l asigur că noi, mărginenii, vom vota cu el, cu consăteanul nostru, cu omul cu care au copilărit mulţi dintre noi. Ar fi anormal ca la 9 decembrie să punem ştampila pe un <sudist>,când noi avem un fiu al satului care să ne reprezinte”, a spus consilierul local Dumitru Nichitean.

 

“Voi fi mesagerul Bucovinei în Parlamentul României”

În oraşul Vicovu de Sus şi în comuna Vicovu de Jos, candidatul Alianţei România Dreaptă pentru Colegiul 7 Vicov-Solca, Dumitru Mihalescul, a vizitat câteva societăţi comerciale unde a avut a discuţii cu salariaţii despre problemele de zi cu zi, cât şi despre situaţia actuală din România. Mihalescul a fost întrebat despre motivele care au dus la proasta gestionare a fondurilor europene, despre oportunităţi de afaceri, despre problemele de pe piaţa muncii, cât şi de probleme de interes local.

„Suntem la cinci sute de kilometri de Bucureşti şi, cu sprijinul dumneavoastră, eu voi fi cel care va face legătura între Capitală şi Bucovina noastră. Dacă aţi fost nemulţumiţi de activitatea celui care v-a reprezentat până acum la Parlament, vă promit că situaţia se va schimba radical după 9 decembrie. Voi deschide un birou parlamentar în zonă şi acolo vor fi preluate toate problemele dumneavoastră, practic eu voi fi mesagerul Bucovinei în Parlamentul României”, a precizat candidatul ARD pentru Colegiul 7, Dumitru Mihalescul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul ARD Dumitru Mihalescul, preferatul cetăţenilor din Colegiul 7 Vicov-Solca.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Candidatul ARD Dumitru Mihalescul, preferatul cetăţenilor din Colegiul 7 Vicov-Solca1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei