Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2012 - Anul XVII, nr. 275 (5180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzii din teren

Vasilica Steliana Miron îi acuză pe candidaţii USL şi PDL că au fraternizat pentru a păcăli populaţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vasilica Steliana Miron, candidata din partea PP-DD pentru un loc de senator în Colegiul 1 Vatra Dornei -Câmpulung Moldovenesc- Gura Humorului, spune că politicienii din USL şi PDL au bătut palma pentru a păcăli încă o dată populaţia judeţului.

Ea acuză armonia generală existentă în politica suceveană, acolo unde primarii USL şi PDL au fraternizat.

“Se preconizează victorie în linie a candidaţilor PC, PDL, Partidului Verde, PSD şi PNL înscrişi pe listele USL la alegeri. Mare petrecere, mare bucurie în Gura Humorului. Printre invitaţi îşi fac apariţia candidaţii PSD. Tot şuşotesc că nu sunt mulţumiţi. Apare Preşedintele şi toţi tresar. Unul dintre cei prezenţi îşi face curaj şi-l întreabă pe Preşedinte despre candidaţi. Preşedintele îl trage deoparte pe curajos şi îi spune la ureche: sunt candidaţii noştri, trebuie să-i sprijinim, nu au făcut nimic până acum. Curajosul dă mulţumit din cap, timp în care îşi aţinteşte privirea către uşă. Apare un membru PDL. Curajosul strigă disperat: închideţi uşile, închideţi uşile!!!!!!!!! Suntem spionaţi, căsăpiţi-l. Noroc că Preşedintele este pe fază şi îi linişteşte pe toţi. Astăzi, domnul de la PDL este candidat USL. Toţi răsuflă uşuraţi, după care aplaudă. Preşedintele ia din nou microfonul şi le spune celor prezenţi: noi, PSD-ul, suntem prieteni cu poporul. I-am luat pe cei din PDL şi UNPR lângă noi pentru că în momentul în care vom proceda la tăierea pensiilor, salariilor, alocaţiilor îi vom pune pe aceştia să o facă. Ei au mai făcut-o, au experienţă, lor nu le pasă, noi vom fi curaţi. Invitaţii PSD aplaudă frenetic şi declară la unison că vor sprijini candidaţii USL de oriunde. Ar fi ei pentru că sunt cei mai buni, sunt cei mai omenoşi, ce mai … sunt la fel ca ei. Toţi candidaţii pupă mâna noului stăpân în timp ce vechiul stăpân este dat uitării. Se recită poezii, se mănâncă bine şi se bea mult. Starea de normalitate în judeţ este reinstalată”, a arătat Vasilica Steliana Miron cam cum fraternizează cei din USL şi PDL.

 

Un om care plângea a impresionat-o pe Vasilica Steliana Miron

În opinia candidatei PP-DD din Colegiul 1 senat din zona de munte a judeţului Suceava, acest tip de politică ar fi vesel dacă nu ar produce disperare şi suferinţă. Vasilica Steliana Miron a menţionat că zilele trecute se afla în campanie electorală în comuna Moldoviţa, la poarta unui gospodar, şi a rămas impresionată de un om în toată puterea cuvântului care s-a apropiat şi a început să plângă.

„Plângea de disperare că n-are bani să-şi întreţină cele două fete studente la Iaşi, că n-are cui să vândă laptele de la cele opt vaci ale sale. Această disperare pentru grija zilei de mâine o au şi o mare parte din locuitorii din Vama, Bucşoaia, Frasin, Capu Câmpului. Practic, întreaga zonă de munte suferă de lipsa locurilor de muncă, de imposibilitatea valorificării produselor obţinute în gospodăriile individuale. În zilele de târg, din localităţile zonei de munte îţi poţi da seama de cât de mare este sărăcia şi cât de frustraţi sunt oamenii. Toţi acuză clasa politică pentru situaţia în care se află, pentru lipsa acestora de discernământ în guvernare”, a arătat Vasilica Steliana Miron.

Prezentă duminică în târgul de la Moldovita, candidata PP-DD pentru un post de senator spune că a observat un banner al USL-ului care avea scris sloganul “Vreau o Românie puternică”. “Din păcate, nu am văzut nici un banner cu sloganul <Vreau un cetăţean puternic>. Orice ar vrea USL-ul, dar sigur un lucru n-ar vrea: un cetăţean puternic. Un cetăţean puternic n-ar putea fi şantajat sau manipulat, şi-ar exprima votul din convingere politică, dar clasa politică nu vrea treaba asta. Vrea un cetăţean slab pe care să-l şantajeze că nu-i dă subvenţia pentru animale dacă nu votează USL-ul , că nu-i dă subvenţia pentru căldură dacă nu votează USL-ul, că nu-i dă ajutorul social dacă nu votează USL-ul, că-i închide magazinul dacă nu votează USL-ul. Toate astea nu sunt vorbe goale, sunt fapte reale întâmplate ieri şi care se întâmplă şi astăzi. Toată lumea este revoltată pe bună dreptate că avem un Preşedinte nelegitim, când pentru demiterea sa au votat 7,5 milioane de oameni, dar oare un senator sau deputat votat prin şantaj făcut de oamenii primarului sau al instiţutiilor este legitim?!!!!!. Bineînţeles că este legitim, iar acest lucru se întâmplă de 22 de ani. Dacă vreţi să fie şi altfel, chiar dacă vă este frică, încercaţi pe 9 decembrie să votaţi de data asta pentru voi”, a concluzionat Vasilica Steliana Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasilica Steliana Miron îi acuză pe candidaţii USL şi PDL că au fraternizat pentru a păcăli populaţia.
 Vizualizări articol: 1730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Vasilica Steliana Miron îi acuză pe candidaţii USL şi PDL că au fraternizat pentru a păcăli populaţia2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fata fara dintelui trimis de
(23 nov 2012, 11:35:18
Dan Diaconescu descendent din Burebista,Nabucodonosor si familia Brancoveanu
dezvaluie cine se afla in spatele lui,toti oamenii fara dintelui.Bill Gates,Donald Tramp ,regina Elisabeta a II-a si Vasilica Steliana Miron.
Tomberonul l-a primit cu dragoste pe barbatul stirb de 40 kg cand Tolea il infunda cu dragoste paterna si-l indesa cu bocancul nr.47.Costumul lui Dan era galben si tomberonul adora galbenul.Dan Diaconescu si-a intrebat telespectatorii de la Socola daca politistul Cioaca si-a facut nevoile intre Rucar si Bran.Intrebare geniala izvorata din exhaustivitatea lui Shopenhauer cand mergea la buda.
Se zice ca in spatele lui Dan este gigantul Gazprom.Ce nu stie lumea e ca politica concernului este sa nu faca afaceri cu cetateni fara dinti in gura.

2.   ASTA-I BUNA trimis de
(26 nov 2012, 11:08:42
Hotul striga hotii! Pai PPDD-ul a vindut prin intermediul lui Traian Tudor toate colegiile de deputati si senatori la PDL si USL,mai putin colegiul 3 unde candideaza doctorita Vieru. Tu de care parte esti? PDL sau USL? Ce gargara are fata asta!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei