Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2012 - Anul XVII, nr. 275 (5180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Ioan Balan şi Gheorghe Flutur îşi doresc dezvoltarea în continuare a oraşului Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL Ioan Balan, care candidează pentru un nou mandat în Colegiul nr. 2 Suceava, şi Gheorghe Flutur, care candidează pentru o funcţie de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, au fost prezenţi în cursul zilei de ieri în Salcea, acolo unde au discutat cu alegătorii, cărora le-au prezentat ceea ce îşi doresc să realizeze pentru acest oraş. Alături de primarul din Salcea, Ilie Lungu, cei doi candidaţi ai Alianţei România Dreaptă au discutat cu câteva sute de locuitori ai acestui oraş, primind din partea acestora asigurări că vor fi susţinuţi pentru a obţine mandatele de deputat şi senator pentru care candidează. De altfel, atât Ioan Balan, cât şi Gheorghe Flutur, au anunţat că îşi doresc dezvoltarea în continuare a oraşului Salcea, subliniind că vor susţine în calitate de parlamentari proiectele promovate de primarul Ilie Lungu.

De altfel, primarul oraşului Salcea, Ilie Lungu, a anunţat în cursul zilei de ieri că atât el, cât şi viceprimarul şi majoritatea consilierilor locali, dar şi populaţia acestui oraş sprijină candidaturile lui Ioan Balan pentru un nou mandat de deputat şi a liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, pentru un mandat de senator. „Fac un apel la locuitorii oraşului Salcea ca pe data de 9 decembrie 2012 să să dea un vot echipei Flutur – Balan, pentru binele localităţii”, a spus Ilie Lungu.

 

Ioan Balan: Modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” va duce la dezvoltarea oraşului Salcea

Prezent în mijlocul locuitorilor din Salcea, deputatul Ioan Balan a ţinut să precizeze că acest oraş este una dintre localităţile importante din colegiul pe care îl reprezentă în Parlamentul României. Ioan Balan a arătat că unul dintre cele mai importante proiecte care a fost aprobat pentru acest oraş este cel pentru modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare”.

„Aici avem o realizare de excepţie, şi mă refer la Aeroportul <Ştefan cel Mare>, care va fi modernizat în totalitate, şi care până la urmă va duce şi la dezvoltarea oraşului Salcea. Suntem aici în echipă cu primarul, viceprimarul şi consilierii noştri locali. Timp de trei zile vom face campanie la fiecare uşă, vom asculta problemele oamenilor pe care le au şi voi încerca împreună cu preşedintele Flutur să găsim soluţii pentru rezolvarea lor. Şi prin parteneriatul pe care îl avem cu primarul oraşului Salcea, sperăm noi să rezolvăm toate problemele care ne sunt spuse de către cetăţeni”, a spus Ioan Balan.

 

Gheorghe Flutur: Vrem să deblocăm modernizarea drumului Suceava – Botoşani

Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru postul de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, a subliniat că oraşul Salcea trebuie să-şi continue dezvoltarea începută în ultimii patru ani, subliniind că în calitate de parlamentar va susţine deblocarea tuturor proiectelor şi investiţiilor blocate de actuala guvernare USL.

„Mă bucur să fiu aici în echipă cu deputatul Ioan Balan, iar alături de noi să fie primarul oraşului Salcea, Ilie Lungu. Aşa cum la Suceava fratele domniei sale, Ion Lungu, a făcut, sprijinit de noi, lucruri frumoase pentru suceveni, şi Salcea a căpătat conturul de oraş. Va trebui să ne luptăm mai mult. Şi vreau să spun că şi cu implicarea noastră, şi cu implicarea primarului, am reuşit să realizăm aici un proiect european important pentru aducţiunea de apă şi canalizare. Şi vreau să reamintesc şi despre modernizarea aeroportului, proiect pentru care am adus banii necesari. Sper să revenim la putere, să fim votaţi şi să dăm drumul la modernizarea aeroportului Salcea”, a spus Flutur.

El a subliniat că un alt proiect pentru care se va lupta pentru a fi deblocat este şi modernizarea Drumului Naţional Suceava – Botoşani, investiţie blocată de actuala putere USL.

„Acest drum trebuia modernizat în această vară. De asemenea, ne vom lupta pentru ca Salcea să devină o zonă industrială, cu locuri de muncă noi. Nu sunt vorbe, sunt intenţii pe care le putem transforma în fapte. Aşa cum împreună cu primarul de aici am făcut foarte multe lucruri până acum, vă garantez că vom putea face şi în continuare. Şi asta o facem pentru că aici sunt oameni gospodari care doresc dezvoltarea acestei zone, aflată la o azvârlitură de băţ de Suceava, de capitala judeţului şi a viitoarei regiuni. Şi întind şi eu o mână către cei din Salcea. Le cer un vot pe 9 decembrie pentru Camera Deputaţilor, pentru Ioan Balan, şi cu voia domniei lor, pentru Gheorghe Flutur la Senatul României”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan şi Gheorghe Flutur îşi doresc dezvoltarea în continuare a oraşului Salcea.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ioan Balan şi Gheorghe Flutur îşi doresc dezvoltarea în continuare a oraşului Salcea5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa campanie,asa alegatori trimis de
(23 nov 2012, 12:36:17
bine caci platim impozite de oras caci in rest avem de toate:canalizare,apa,gaz,drumu foarte bune Daca plopeniul este la 2km.de suceava si nu se poate circula pe drumurile prafuite si pline de gropi atunci o sa aveti o sustinere atit de mare incit o sa ramineti singuri Poate va da de gindit ceea ce am scris
2.   Obsesiile domnului Flutur trimis de
(23 nov 2012, 13:41:00
"Sper să revenim la putere, să fim votaţi şi să dăm drumul la modernizarea aeroportului Salcea”, a spus Flutur.Nu e nevoie domnule Flutur,s-a dat drumul la modernizare dar dumneata nu ai aflat inca .Mai informeaza-te. CJ Suceava a achizitionat pe 16.11.12 un hectar de teren pentru balizaj la aeroport.CJ Suceava a lansat în luna octombrie licitaţiile pentru modernizarea Aeroportului Suceava, iar în 7 decembrie urmează să fie selectată firma care va executa lucrările.Aeroportul Suceava este primul care se modernizează prin POS Transporturi.
Pe 20.05.2011 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că Lucrările de reabilitare a drumului naţional 29, care face legătura între Suceava şi Botoşani, vor începe imediat.Pai si de ce nu au inceput domnule Flutur??
Si inca un lucru,sa inteleg ca dumneata voiai sa faci tot drumul,si partea din jud.Botosani?Asta da initiativa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei