Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2012 - Anul XVII, nr. 275 (5180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Duelul medicilor

Cârlan a câştigat competiţia cu Brădăţan în Consiliul Local Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni au înregistrat în şedinţa de ieri a Consiliului Local o victorie în faţa adversarilor din USL, în condiţiile în care PDL nu deţine majoritatea în deliberativ. Acest lucru s-a întâmplat în urma votului exprimat în Consiliul Local pentru desemnarea unui reprezentant în Consiliul de administraţie al Şcolii Postliceale Sanitare Suceava, post pentru care au concurat doi medici, consilierul local PSD Tiberius Brădăţan şi consilierul PDL Liviu Cârlan. Acesta din urma este şeful lui Tiberius Brădăţan la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou Suceava”. Teoretic, Tiberius Brădăţan nu ar fi trebuit să aibă emoţii în urma acestui vot, având în vedere că USL deţine majoritatea în Consiliul Local Suceava. De precizat că în cadrul deliberativului local sucevean, USL are 12 reprezentanţi, PDL are zece, iar PP-DD are un consilier, care şi-a declarat apartenenţa la grupul USL.

Cu toate acestea, în cele din urmă consilierul PDL a reuşit să obţină 13 dintre cele 23 de voturi posibile, câştigând locul în Consiliul de administraţie al Şcolii Postliceale Sanitare în faţa social-democratului Tiberius Brădăţan, care candidează din partea USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava. Un calcul simplu arată faptul că, pentru ocuparea acestui post, Liviu Cârlan a beneficiat şi de câteva voturi din partea consilierilor USL, care se pare că i-au dat o mână de ajutor democrat-liberalului pentru a câştiga în faţa colegului său social-democrat. De precizat că votul în Consiliul Local Suceava este secret, iar consilierii au putut să-i voteze pe ambii aspiranţi la locul disponibil în Consiliul de administraţie al Şcolii Postliceale Sanitare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cârlan a câştigat competiţia cu Brădăţan în Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 1219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cârlan a câştigat competiţia cu Brădăţan în Consiliul Local Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei