Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2012 - Anul XVII, nr. 275 (5180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Camera Deputaţilor

Daniel Ungurian: Agricultura și turismul vor fi două dintre direcțiile de dezvoltare în zona în care candidez

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Alianţei România Dreaptă pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 8 Siret, Daniel Ungurian, consideră că agricultura şi turismul sunt două dintre domeniile de activitate care ar putea să asigure dezvoltarea localităţilor din colegiul pe care vrea să-l reprezinte în Parlamentul României. În cele aproape două săptămâni de campanie electorală pentru alegerile parlamentare, Daniel  Ungurian s-a întâlnit cu alegătorii din toate cele 14 de localităţi ale colegiului în care candidează, atât în întâlniri publice, cât şi în campania din uşă în uşă. „Există probleme comune întregii zone, cum ar fi lipsa locurilor de muncă și slaba dezvoltare a infrastructurii. De asemenea, cetăţenii au semnalat faptul că deși cultivă cereale, în special cartofi, pe suprafețe mari, nu au posibilitatea să-și vândă producția agricolă, deoarece în zonă nu există comercianți care să preia, în cantități mari, această producție. Astfel, lipsa posibilităților de valorificare a producției agricole îi descurajează pe oameni să-și cultive terenurile. Din acest motiv consider că această problemă ar putea fi rezolvată dacă în zonă ar exista câteva centre de colectare a produselor agricole, realizate prin parteneriat public-privat între primării și investitori, pentru care să se acorde o serie de facilităţi”, a explicat Daniel Ungurian unul dintre proiectele sale pentru această zonă a judeţului.

Candidatul ARD a precizat că agricultura este una dintre direcţiile importante de dezvoltare a acestei zone a judeţului. De asemenea, Daniel Ungurian a ţinut să precizeze că posibilitatea atragerii de investiții pentru crearea de locuri de muncă este, în acest moment, influențată de slaba dezvoltare a infrastructurii din zonă. Tocmai din acest motiv, Daniel Ungurian a ţinut să precizeze că în calitate de parlamentar va avea un parteneriat cu fiecare primar din Colegiul nr. 8 pentru Camera Deputaţilor, în vederea promovării de proiecte de investiții pentru modernizarea drumurilor și rețele de canalizare, „acestea reprezentând ABC-ul civilizației și sunt baza oricăror investiții viitoare”.

 

Ungurian: Voi face demersuri pentru ca Biserica ”Sfântul Nicolae” Bălinești, din comuna Grămești, să fie inclusă în lista monumentelor UNESCO

În acelaşi timp, Daniel Ungurian spune că această zonă a judeţului se poate dezvolta şi prin turism. „În acest moment,  din cauza slabei promovări a zonei și lipsei unei infrastructuri adecvate, turismul este dezvoltat doar pe componenta turismului de tranzit spre Ucraina”, a arătat candidatul ARD.

El a subliniat că zona Siret trebuie să fie parte a „Ținutului Mănăstirilor”, deoarece în zonă există Biserica „Sfântul Nicolae” Bălinești, din comuna Grămești,  veche de peste 500 ani, una dintre cele mai reprezentative monumente din perioada domniei lui Ștefan cel Mare.

„Ca viitor deputat voi face demersuri pentru ca acest monument istoric să fie introdus în patrimoniul UNESCO și să devină în acest fel parte a proiectului de promovare a județului Suceava prin turism cultural și religios”, a mai spus Daniel Ungurian.

De precizat că în ultima săptămână, candidatul ARD în Colegiul nr. 8 Siret pentru Camera Deputaţilor s-a întâlnit cu locuitorii din Calafindeşti, Dumbrăveni, Grămeşti, Siret, Hânţeşti şi Negostina, care l-au asigurat de sprijinul lor la alegerile din data de 9 decembrie 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Ungurian: Agricultura și turismul vor fi două dintre direcțiile de dezvoltare în zona în care candidez.
 Vizualizări articol: 1264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Daniel Ungurian: Agricultura și turismul vor fi două dintre direcțiile de dezvoltare în zona în care candidez5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai sa fie.... trimis de
(23 nov 2012, 11:56:32
a zis turism??? ooo daaa...pentru ca se fac bani frumosi din asta, de ex. udrea cu turismul ei a saracit tara.
De agricultura nici vorba...suntem departe de asa ceva.
Eu vreau sa anunt ca boicotez aceste alegeri, si daca ar face 80% din romani asa, vom avea o revolutie...
nu face nici un politician nimic, toti sunt mincinosi, absolut toti 100%, fara nici o exceptie. Cand ajuns la putere cu buzunarele goale imediat le fac plinu.
doar pentru interesele lor candideaza oameni buni, nu merita nici unul votata!!!
2.   @HERROBERSTGRUPPENFUHRER trimis de
(23 nov 2012, 14:43:13
abia astept sa fac puscarie ca nu m-am dus la vot, sac sac sac...
nu voi mai paticipa la nici un vot, pentru ca toti, absolut politicienii toti 100% sunt mincinosi, hai nea nicule trezeste-te din mormant!!!
3.   ADEVARAT trimis de
(26 nov 2012, 11:00:49
HERR are dreptate. Trebuie sa mergem la vot si sa anulam votul ca sa nu-l poata EI fura.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei