Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2012 - Anul XVII, nr. 275 (5180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nelinişte

Flutur: „Toată lumea e îngrijorată că s-au oprit investițiile în județ”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene a PDL, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD la Senat în Colegiul 2 Suceava, susține că la întâlnirile electorale pe care le are în teritoriu a constatat că oamenii sunt îngrijorați de faptul că toate investițiile demarate pe vremea când se afla la șefia Consiliului Județean au fost blocate.

„Toată lumea e îngrijorată că s-au oprit investițiile în județ. Se vede cu ochiul liber că de la plecarea mea de la Consiliul Județean au înghețat toate investițiile, șoseaua de centură a Sucevei și celelalte lucrări. Oameni și-au exprimat speranța că ne vom întoarce în Parlament și vom putea face ceva pentru ei pentru Bucovina”, a declarat Flutur, după întâlnirea electorală de la Stroiești la care a participat alături de candidatul ARD pentru Camera Deputaților în Colegiul 3, Vasile Ilie, și de primarul localității, Mihai Senic. Flutur a vorbit cu cetățenii din Stroiești despre nevoile lor și despre necesitatea finalizării drumului până la Liteni-Moara. ”Suntem la Stroiești, o localitate cu oameni gospodari. Oamenii au venit să vorbim despre problemele satului românesc. Au nevoie de drumuri, de sprijin pentru agricultură, de apă, de canalizare. Oamenii au încredere în noi pentru că am făcut ceva pentru ei, pentru comună. Oamenii s-ar bucura dacă actuala conducere a Consiliului Județean ar finaliza drumul spre Liteni-Moara și dacă ar reabilita și drumurile de pe valea Todireștiului. Îl avem lângă noi și pe tânărul primar Mihăiță Senic de la Stroiești, un om destoinic care așteaptă să ajungem în Parlament pentru a putea ajuta comunitatea în continuare”, a declarat Flutur.

 

Flutur susține că oamenii trebuie învățați să facă investiții pe bani europeni

Candidatul ARD a subliniat că manifestări electorale cu încărcături aparte a avut și în localitățile Ilișești și Drăgoiești. ”Și la Drăgoiești s-a lucrat mult la modernizarea drumurilor. Oamenii așteaptă și ei apă, canalizare. S-a făcut legătura cu Ciprian Porumbescu și acum e un circuit turistic frumos. Au fost multe discuții cu fermierii și la Ilișești și la Drăgoiești ce facem cu cartoful și cu alte produse care se vând mai greu și aici, pe fonduri europene, cred că se vor găsi soluții”, a spus Flutur. El a adăugat că cel mai important este ca oamenii să fie învățați să facă investiții pe bani europeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Toată lumea e îngrijorată că s-au oprit investițiile în județ”.
 Vizualizări articol: 1489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Flutur: „Toată lumea e îngrijorată că s-au oprit investițiile în județ”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Obsesia lui Flutur trimis de
(23 nov 2012, 11:48:50
Flutur reia obsesia lui cu investitiile si de cat de gospodar a fost.Soseaua de centura este un esec major al administratiei Flutur.Din 2011 nu s-au mai alocat bani la aceasta lucrare deoarece era prea scumpa chiar pentru PDL.Oprirea finanţării la construcţia şoselei de centură a municipiului Suceava a fost făcută din vremea guvernelor Boc şi Ungureanu;Gheorghe Flutur face acum poze cu o lucrare oprită, dar finanţarea acestei lucrări a fost sistată de guvernele Boc şi Ungureanu pentru că devenise mult prea scumpă;cei care au permis creşterea cu 62 % a preţului construcţiei rutei ocolitoare a municipiului Suceava, de la 220 de milioane de lei la 370 de milioane de lei, vor trebui să dea socoteală, La 12,84 de kilometri cu o bandă pe sens costul se ridică la 6,61 milioane de euro pe kilometru, preţ comparabil pentru construcţia unui kilometru de autostradă în ţările normale.
De asemenea La fostul Consiliu Judetean Suceava e chiar e stiintifico -fantastic faptul ca în perioada 2009-2010 un număr de cinci studii fezabilitate în valoare 1.751.519 lei au fost comandate, realizate şi achitate furnizorilor .Dar apoi aceste SF-uri au fost aruncate in sertate si nu s-au continuat obiectivele de investitii.De asemenea CJ trebuie sa returneze 2,58 de milioane de lei din proiectele finanţate cu fonduri europene. Este vorba de contracte încheiate în perioada 2008-2011 de vechea conducere unde licitatiile nu s-au derulat regulamentar.

2.   Investitii, lucrari? trimis de
(23 nov 2012, 12:13:03
Cina sa le faca? Gospodar de Vadul Moldovei? Un fel de toparlan de tara paielor....
Dl Baisanu o tot arde ca investitiile au crescut bla bla bla.....Si acum e mai convenabil sa lasam centura asa? Dupa ce e finalizata in proportie de 90%? Chiar nu se poate finaliza?Ce drecu o tot arzi cu statistici si preturi? Esti tu cumva curtea de conturi. Puneti naibii hoitul la treaba si faceti-va si voi utili comunitatii.
Babalacul de Iliescu si dobitocul de Tariceanu au fost sfinti? Hai mai lasa-ne lipsiti cu cifrele alea....
HOTUL STRIGA HOOOOTUL!
3.   Catre ziarul Monitorul trimis de
(23 nov 2012, 12:36:45
Va rugam sa nu permiteti limbajul obscen si suburban al lui NELLO
3.1  RE: Catre ziarul Monitorul trimis de
(23 nov 2012, 17:17:28
Va rog dragi ''comentatori'' sa nu-l suparati pe ''radu-mumii'' ca -si ia jucariile si pleaca!
Cat de indoctrinati sunt unii de bosorogimea neocomunista, stau si eu si ma crucesc!
Totusi dupa limbaj , acest individ pare un tip educat(de catre cine se VEDE!), dar totusi sa fii atat de vehement pentru o doctrina pierzatoare,'' propavaduita'' de indivizi cu vechi state in fostul regim, eu nu inteleg, sunt depasit de situatie.
Dar ma rog, ca in decembrie romanii sa-si dea seama de ce prostie au facut si sa aleaga cat mai corect, oameni integri , care chiar vor sa faca ceva pentru viitorul acestei tari, nu fosile neocomuniste si urmasi ai acestora! Cat despre oportunistii din pnl, cred ca dl. IULIU MANIU se rasuceste in mormant !
4.   Adevarul doare..... trimis de
(23 nov 2012, 12:39:40
Va doare cumva adevarul domnule Baisanu? Poate aveti ceva mai bun de facut si nu sa stati numai pe forum....
Cat despre suburban....aveti dreptate...sunt nascut si crescut in GEORGE ENESCU.
5.   HAI NU ZAU trimis de
(23 nov 2012, 13:03:49
@Dontu (radumamii) HAI NU ZAU?! Pintre altele lucrari (heliport, modernizarea stadionului) a gasit Ponta pentru Tg. Jiu (unde este si colegiul lui) bani pentru o NOUA centura. 68 milioane de euro numai pentru a demara lucrarile. BRAVO MA!
6.   Eroare trimis de
(23 nov 2012, 17:31:17
Eu nu sunt deloc ingrijorata. Ca poate nu mai rade lumea de noi ca avem cel mai mare ou de flutur, statui influturate, publicitate ovina si stana in centrul orasului. Ca e domnul Flutur si gasaca lui ingrijorat...e problema lui. Sau poate simte ca i se strange latul?????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei