Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 sep 2012 - Anul XVII, nr. 210 (5115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Bălan consideră că USL nu şi-a respectat nici o promisiune electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, consideră că de când se află la guvernare, USL nu a reuşit să-şi respecte nici o promisiune electorală. Ioan Bălan a spus că sondajele de opinie din ultimele săptămâni demonstrează „ceea ce bănuiam cu toţii”, adică faptul că USL a început să scadă în preferinţele alegătorilor români. Deputatul PDL de Suceava spune că românii nu mai au încredere în USL din mai multe motive, două dintre cele mai importante fiind incompetenţa USL de când se află la guvernare, la care se adaugă „aventura eşuată” a referendumului pentru demiterea preşedintelui României.

„Atunci când era în opoziţie, USL a promis reîntregirea imediată şi completă a salariilor, mărirea pensiilor, creşterea salariului minim pe economie, reducerea TVA/ului la alimente, accelerarea absorbţiei fondurilor europene şi depolitizarea administraţiei. După ce au ajuns la putere, în loc să respecte aceste promisiuni, USL a oferit un scandal politic de patru luni de zile, cu încălcarea legilor, intimidarea instituţiilor statului şi totala nepăsare faţă de situaţia economică”, declară Ioan Bălan, care a mai subliniat faptul că românii au o reacţie firească atunci când încep să se simtă trădaţi şi înşelaţi de către USL. Nu în ultimul rând, parlamentarul sucevean a arătat că în comparaţie cu USL, PDL înregistrează o creştere constantă în sondaje. „Suntem convinşi că această creştere va continua, pe măsură ce se conturează alternativa la USL şi se constituie un pol de dreapta în jurul PDL”, a mai spus Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan consideră că USL nu şi-a respectat nici o promisiune electorală.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Bălan consideră că USL nu şi-a respectat nici o promisiune electorală1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   GUVERNUL USL MERGE CEAS trimis de
( 8 sep 2012, 11:17:44
Guvernul USL a dat inapoi salariatilor banii furati de PDL (25% din salar)in doua transe,a doua in decembrie.Guvernul USL a dat inapoi banii furati pensionarilor in transe.Da inapoi banii furati mamicilor si pentru cei care asista handicapatii.TVA se va plati doar la achitarea facturii.In invatamant incearca sa repare legea invatamantului prin introducerea bacalaureatului profesional si prin clarificarea problemelor cu clasa pregatitoare.A taiat toate investitiile cretine si pentru clientela politica PDL(parcuri la tara,parcuri in paduri,stadioane in panta,sali de sport in sate unde mai sunt doua babe).Incearac sa dea inapoi banii olimpicilor de la Beijing.
2.   SONDAJE SONDAJE trimis de
( 8 sep 2012, 11:25:31
Tov Balan spera ca USL sa scada in sondaje.Un alt cetatean spunea ieri ca USL va ajunge sub 40%(dormise bine si era ingaduitor probabil).Un sondaj facut saptamana trecuta arata ca institutia in care presedintele are cea mai mare incredere este parchetul urmat de DNA si serviciile secrete.Dintre oamenii politici in fruntea topului increderii presedintelui se afla presedintele.
2.1  RE: SONDAJE SONDAJE trimis de
(10 sep 2012, 13:13:13
corect dar........ cina va plati imprumutul pentru plata celor 25% papagalule
3.   * trimis de
( 8 sep 2012, 11:55:30
"USL nu şi-a respectat nicio promisiune electorală"
Bălan nu şi-a respectat nicio primisiune NICIODATĂ
nu-i chiar aşa ! băsiştii (a)trag românii-ntr-o spirală
ca ceea ce se-ntâmplă CU ADEVĂRAT ei să nu vadă
4.   Ingrijorat trimis de
( 8 sep 2012, 13:27:37
Bai radu care esti baisanu,lasa ma vrajeala ta,ai furat Prohumanitas-ul prin cererea de bani de la asa zisi studenti,unde ai fost numai spagi ai luat,vrei sa furi in continuare cu minciunile tale,lasa ba ca se vede ce faceti si voi,ati oprit toate lucrarile,ex.avem si la soseaua de centura a Sucevei,cum sa va mai voteze oamenii,sunteti niste demagogi voi cei de la USL,PRECIZEZ CA SUNT APOLITIC SI UN OM CARE VEDE LUCURILE REAL
5.   Restructurarea societatii a inceput trimis de
( 8 sep 2012, 14:57:49
Nu stiu care-i treaba cu Baisanu si ce dovezi ai.E problema lui daca a facut ceva ilegal.Pe mine ma intereseaza ce fac liderii USL Ponta si Antonescu.Datorita lor a inceput restructurarea societatii romanesti.A inceput demolarea regimului autocrat si corupt a lui Basescu.Parlamentul si guvernul e USL.Dupa alegeri se va modifica si constitutia.Curtea Constitutionala va fi formata din judecatori de vaza care nu vor fi alesi politic.Procurorul general si seful DNA nu vor mai fi alesi de Basescu.Vom deveni o societate moderna ,o tara puternica si nu vom mai fi colonia Germaniei si SUA.
5.1  RE: Restructurarea societatii a inceput trimis de
( 8 sep 2012, 15:37:14
da... acum de 3-4 luni a inceput restructurarea. pana acum eram 0. au venit profetii sa ne ilumineze. sincer nu stiu cum nu te plictisesti de aceleasi aberatii. ai impresia ca e vreo diferenta in toata clasa politica romaneasca? eu vad ce e in alte tari... politicienii chiar discuta proiecte importante pentru tara. socialistii/social democratii sau cum vrei sa le zici is la putere aici, iar masurile luate de ei reflecta realitatea si conditia sociala buna, dar ideea de a mari pensii/salarii etc pe baza ca cei dinainte au taiat e aberanta. trebuie sa existe si un context economic bun care sa permita lucrul acesta. economia e la pamant, infrastructura la fel... se sisteaza/suspenda proiecte, finantatorii prefera sa investeasca in alta parte. depolitizarea administratiei? nici pe departe. fonduri europene? raman unde sunt... tva redus? nu prea cred. Usl nu face decat propaganda, merge pe la televiziuni si se comporta de parca ar fi in opozitie...
6.   Uniunea Europeana trimis de
( 8 sep 2012, 15:24:00
Petru Luhan declara cu emfaza ca România este ţara în care Uniunea Europeană are una dintre cele mai bune imagini.Eu cred ca dupa imixtiunea UE cu bocancul pe grumazul referendumului nu e chiar asa. Românii nu atacă ideea de Europa, ci caricatura birocratică a ceea ce credeam cândva a fi „unificarea europeană”. Românilor li s-a pus de fapt pata pe eurocraţia de la Bruxelles. Au luat în serios ideea că UE este o construcţie democratică care are la bază valori nobile. Au crezut că UE nu le va aduce atât bunăstarea, cât mai ales recunoşterea unor drepturi călcate cândva în picioare de totalitarism. Mulţi dintre români au crezut ani de zile că Bruxelles-ul poate împărţi dreptatea, amendând orice injustiţie comisă în România. După acest referendum, românii observă şocaţi cum eurocraţia de la Bruxelles le-a terfelit idealul.
7.   Pd-l4% ))))) trimis de
( 8 sep 2012, 17:29:10
Pedelisti isi fac curaj ))))))
8.   Comentariu trimis de
( 8 sep 2012, 18:21:52
USL este cel mai mare rau existent vreodată pentru România. Hotia, lasitatea, dispretul fata de romanii de rând se accentueaza pe zi ce trece. De ce nu comentate de Zmau, Baisanu, Dontu si restul hotilor? Bravo PDL va susțin si va votez.
9.   Comentariu trimis de
( 8 sep 2012, 18:24:14
Dupa ce au arătat cu adevărat de ce sunt in stare acești USListi, prin modalitatea in care au adus in genunchi o tara întreaga, dupa ce au arătat pentru a mia oară ca nu au alte interese decât sa îl scape pe Nastase din închisoare, mai aveți tupeu sa comentati?
10.   Comentariu trimis de
( 8 sep 2012, 18:27:43
Daniela Stanciuc , de ce te afli in treaba si comentezi aiurea? Am fost curios sa îți vad profilului De facebook si am observat cu stupoare ca faci parte din Organizatia Studentilor basarabeni din Suceava, care de curând a primit fonduri prin ong-ul lor de la nimeni altul decât președintele PSD si CJ Suceava, Catalin Nechifor. Așa ca da, observ cât de OBIECTIVA EȘTI. Măcar fii sincer si spune cât primiti de la CJ in 2012 .
11.   Comentariu trimis de
( 8 sep 2012, 18:30:47
Hotia,lasitatea,coruptia,ticalosia,dispretul fata de romanii de rand si tradarea de tara caracterizeaza regimul PDL-ist si regimul basist.Fie ca votul tau sa ajunga acolo unde Base a aruncat voturile a 7,5 milioane romani.Adica la ghena de gunoi.Asemenea manipulari de gradinita cu Iliescu,comunistii,Moscova,Nas ,nu prind decat la oamenii care nu inteleg realitatea social politica.Tara a fost adusa in genunchi si transformata in colonie din lumea a treia de regimul dictatorial profund corupt al lui Basescu.
12.   Comentariu trimis de
( 8 sep 2012, 18:39:54
Te așteaptă Nastase la el in celula. Ți-a păstrat un loc caldut.
13.   Comentariu trimis de
( 8 sep 2012, 18:41:23
Plus ca si numele de Radu mumii arată atasamentul tau fără margini fata de mămică Iliescu.
14.   De ce este tinut in brate Base de UE si SUA ??? trimis de
( 8 sep 2012, 19:13:33
Sa fie proiectul Rosia Montana si proiectul adiacent Bucium al RMGC si proiectul Certej al Deva Gold unde statul roman ar lua aproape zero lei si s-ar inunda cu cianuri o parte din tara dar in spatele proiectelor sunt oameni influienti americani?
Sa fie Chevron unde exploatarea gazelor de sist ar infesta solul cu cokteiluri de sute de substante toxice?Sa fie harburile de avioane F 16 pe care americanii vor sa ni le bage pe gat?Sa fie faptul ca PPE al lui Merkel are nevoie de parlamentarii PDL
in PE?Sa fie ca Germania vrea sa-si inchida toate centralele nucleare proprii si sa foloseasca reactoarele 2 si 3 Cernavoda pentru a produce energie electrica pentru ei???
15.   E firesc sa venim cu o parere!? trimis de
( 8 sep 2012, 19:18:36

Este umilitor, revoltator, sa asistam la toate aceste discutii rauvoitoare despre Radumamei. Fiecare din noi simte nevoia aici sa vina cu o parere, sa-si spuna un necaz sau o speranta ca va fi mai bine, ca va fi auzit si inteles, cum ar fi normal!

Noi doar constatam ca nu putem face nimic!

Ei politicienii, conducatorii nostri, nu vad nimic bun in ceea ce spunem noi,...ne ignora cu desavirsire, ei le stiu pe toate!…

16.   Lasati-ne trimis de
( 8 sep 2012, 20:25:22
Asteptam de la pdl sa creeze locuri de munca , nu afaceri personale ......next time , in other life !!! ... we hope so !
17.   Pt. cunoscatori trimis de
( 8 sep 2012, 20:30:43
... siete un giornale di merda , asservito pdl ....
17.1  RE: Pt. cunoscatori trimis de
( 8 sep 2012, 20:50:34
Mitruta,mai ai de gand sa treci pe-acasa ?Eu unul nu!Stai atento come parli di questo giornale altrimenti sarai cancellato subito !A me ci ha capitato tante volte di essere azzerato di questi arancioni di merda.Ciao!
17.2  RE: Pt. cunoscatori trimis de
( 8 sep 2012, 21:53:55
Când nivelul epic de narcisism necessarium est
Iar campaniile electorale sport olimpic în ipocrizie
Când democraţia pro populus vede ( dinspre Vest )
Civilization anti-causa dedicationem …Românie

Lamentations populus vede ce i se arată
Is ostende curu’ …asta vede ! ( şi-i place )
Dacă i se-arată grypem … vede o erată
( şi-n latină şi-n română e , idem …tace )

Bulele din thronum fermentează şi reacţionează
Geografia viitorului incertus este
Est€ clar: Istoria valorem românesc nu promovează
Intelligentia nu se aplică …româneşte

Politicus sanctus induce în eroare ( intentionale )
Creând mixturam cu dulci promisiuni
Domum costeliv este în vortexuri constituţionale
Iacet . Liegt . Lies . Fekszik . MINCIUNI !!!

17.3  RE: Pt. cunoscatori trimis de
( 8 sep 2012, 21:54:56
happy
17.4  RE: Pt. cunoscatori trimis de
( 8 sep 2012, 22:00:27
Fantasmo, mi-am cerut scuzele de rigoare la replica de ultima data,a fost o neintelegere,multumesc.
17.5  RE: Pt. cunoscatori trimis de
( 8 sep 2012, 22:19:28
Non ti preocupare dinosaurus,mi-am dat seama de atunci că ceva nu era în regulă.Ti perdono,dai che ci siamo aposto.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei