Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 sep 2012 - Anul XVII, nr. 210 (5115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Băişanu nu-i vrea pe Prodan şi Pardău pe listele PNL Suceava pentru parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul Camerei Deputaţilor, Dumitru Pardău, şi senatorul Tiberiu Prodan nu sunt doriţi pe listele PNL Suceava pentru alegerile parlamentare din această toamnă. Opinia a fost exprimată de Alexandru Băişanu, liderul PNL Suceava, care spune că cei doi parlamentari nu au respectat nişte principii în momentul în care au trecut la PDL, iar acest aspect nu poate fi trecut cu vederea.

„Cei doi parlamentari sunt oameni valoroşi şi cu experienţă în viaţa politică, dar eu personal nu sunt de acord ca ei să candideze din nou pe listele PNL Suceava. E vorba doar de principii şi nimic altceva”, a explicat Alexandru Băişanu.

Preşedintele liberalilor a menţionat că în momentul de faţă nici Dumitru Pardău şi nici Tiberiu Prodan nu sunt membri ai Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava. „Organizaţia noastră nu are nici o cerere de intrare în partid din partea celor doi. Sunt oameni care au valoare şi ne-ar putea aduce avantaje, dar eu nu cred că trebuie să se regăsească pe listele pentru Parlament. E doar opinia mea, decizia finală urmând să fie luată de organizaţia judeţeană a partidului”, a completat Alexandru Băişanu.

 

Pardău şi Prodan spun că la Bucureşti s-a decis ca ei să candideze

De partea cealaltă, deputatul Dumitru Pardău şi senatorul Tiberiu Prodan cred că declaraţiile lui Alexandru Băişanu sunt făcute în nume personal şi nu ca lider al Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava.

„Eu cunosc decizia conducerii centrale a PNL, a Delegaţiei Permanente, prin care s-a stabilit că actualii parlamentari au prima opţiune pentru a candida în colegiile în care au fost aleşi. Decizia este valabilă şi pentru parlamentarii nou-veniţi în partid, în cazul cărora s-a făcut o derogare de vechime. Hotărârea este valabilă pentru toţi parlamentarii PNL din ţară, dar în acest partid fiecare membru are libertatea de a-şi exprima opiniile şi cred că domnul Băişanu a exprimat doar o părere personală”, a arătat Dumitru Pardău.

Pe aceeaşi linie a mers şi senatorul Tiberiu Prodan, care crede că lucrurile se vor reglementa în cel mai scurt timp:„Este o declaraţie personală, care este în opoziţie cu declaraţia preşedintelui PNL, Crin Antonescu. În discuţiile pe care le-am avut cu domnul Băişanu în ultimele zile ne-a făcut impresia că lucrurile au fost înţelese şi aşezate pe făgaşul normal. Mai multe explicaţii legate de această declaraţie poate să dea doar domnul Băişanu. Cunosc motivaţia acestei declaraţii, pe care însă nu o fac publică. Eu spun însă că în scurt timp lucrurile se vor aşeza astfel încât să fie toată lumea mulţumită”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu nu-i vrea pe Prodan şi Pardău pe listele PNL Suceava pentru parlamentare.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Băişanu nu-i vrea pe Prodan şi Pardău pe listele PNL Suceava pentru parlamentare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FARA PRODAN trimis de
( 8 sep 2012, 15:39:58
Fara tradatorul de Prodan de la Siret , PNL va merge mult mai bine, spagarul asta sa nu se mai plimbe degeaba pe la senat, ca nu aduuce decat pagube!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei