Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 sep 2012 - Anul XVII, nr. 210 (5115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

Şoferul microbuzului plin cu pasageri izbit de o autocisternă la Stroieşti a decedat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă o persoană din microbuzul care a agăţat o autocisternă şi s-a izbit de un parapet în urmă cu 12 zile, la Stroieşti, a decedat, bilanţul victimelor din cumplitul accident ajungând la doi morţi şi 18 răniţi. Şoferul microbuzului, Ovidiu Ciubotaru, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Suceava, a decedat ieri noapte în Spitalul Judeţean de Urgenţă, din cauza gravelor leziuni interne şi cranio-cerebrale suferite în urma impactului violent.

Decesul s-a înregistrat la ora 00.15, în Reanimarea unităţii, unde bărbatul fusese adus încă de la internare, în stare de comă, după ce rămăsese încarcerat între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare. Medici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă au declarat ieri că Ovidiu Ciubotaru suferise o ruptură de splină, pentru care fusese operat în regim de urgenţă, dar şi un traumatism puternic la cap, prognosticul de viaţă fiind prost chiar de la început.

 

Prima victimă, un elev de 19 ani, a decedat la locul impactului

Un microbuz plin cu pasageri, care făcea curse regulate între Ciprian Porumbescu şi Suceava, s-a izbit în dimineaţa zilei de 27 august, pe DN 17, aproape de intrarea în Stroieşti dinspre Gura Humorului, de o autocisternă.
Accidentul s-a produs în jurul orei 07.15, iar din primele cercetări ale poliţiei a rezultat că vina aparţine şoferului de pe autocisternă, Dumitru Grămadă, în vârstă de 39 de ani, din comuna Suliţa, judeţul Botoşani, care, într-o curbă la dreapta, în pantă, nu a adaptat viteza de deplasare la carosabilul umed.

Un tânăr în vârstă de 19 ani, Paul Iulian Buta, din comuna Ciprian Porumbescu, aflat pe al treilea scaun din spatele şoferului de pe microbuz, a decedat pe loc.

Tânărul era elev al Liceului cu Program Sportiv şi venea la Suceava să-şi dea examenul de corigenţă la biologie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul microbuzului plin cu pasageri izbit de o autocisternă la Stroieşti a decedat.
 Vizualizări articol: 1347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şoferul microbuzului plin cu pasageri izbit de o autocisternă la Stroieşti a decedat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Regatan prost trimis de
( 8 sep 2012, 11:41:02
De fapt majoritatea celor ce conduc colosi fac legea pe sosea , ei se cred mari si tari si fac ce vor . Viteza , depasiri riscante etc , si uite ce fac . Dumnezeu sa-i ierte pe cei doi decedati , familii distruse din cauza unui handicapat de regatan prost . Bai Gheorghe din botosani ? tu nu sti ca daca fata o ai pe linie , spatele in curba iese in decor cel putin jumatate de metru ? cine ti-a dat carnet mai prapaditule ? Ce ti--a ramas in cap din ce ai invatat la scoala de soferi ? sau ai dat bani si ai trecut ca gasca prin apa ? asai ? Carosabil umed , vale , viteza , curba taiata , tu asa prost esti ? treci pe hipo si mai invata . Sa vezi carnetul cand o sa o vad eu pe bunica .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei