Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 sep 2012 - Anul XVII, nr. 210 (5115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

Ioan Bălan: Guvernul Ponta a devenit inamicul public numărul 1 al dezvoltării României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, consideră că actualul Guvern condus de Victor Ponta a devenit inamicul public numărul 1 al dezvoltării României. Ioan Bălan a subliniat faptul că rectificarea bugetară făcută de Guvernul USL la sfârşitul lunii august este cel mai bun exemplu al unei „operaţiuni cinice de tăiere a şanselor de dezvoltare a României”. El a arătat că modul în care s-a făcut rectificarea bugetului de stat face imposibilă orice investiţie în România, în perioada următoare.

„Banii pentru investiţii au fost tăiaţi la rectificarea bugetară, iar tăierea cea mai mare a fost la Ministerul Transporturilor, din banii pentru şosele şi autostrăzi. E o măsură de sabotare a creşterii economice, care ar fi trebuit să fie prioritatea nr.1 a oricărui guvern. Fără creştere economică nu vor fi bani în plus nici pentru pensii, nici pentru sănătate şi nici pentru învăţământ”, a declarat Ioan Bălan, care a mai adăugat că Victor Ponta şi Guvernul USL condus de acesta nu le spun nimic românilor despre modul în care vor dispărea locurile de muncă, având în vedere că nu au mai fost alocate fonduri pentru investiţii.

Ioan Bălan a criticat Guvernul Ponta pentru că prin rectificarea bugetară de la sfârşitul lunii august se va ajunge la dispariţia a zeci de mii de locuri de muncă directe şi indirecte.

„Aceste locuri de muncă nu vor mai exista din cauză că Guvernul Ponta face ce ştie mai bine în an electoral, aruncă banii în consum. Guvernul Ponta practică o politică antiliberală, o politică de reducere a investiţiilor şi de aruncare a banilor în consum. Este de necrezut cum PNL tace de câteva săptămâni pe acest subiect, în loc să lupte pentru ceea ce pretinde ca este: un partid al şanselor de dezvoltare ale clasei de mijloc. Această tăcere a PNL este ruşinoasă”, a declarat deputatul PDL. El a arătat că PNL a devenit slujitorul credincios al stângii şi a abandonat clasa de mijloc şi interesele de dezvoltare ale României. Ioan Bălan a precizat că investiţiile şi proiectele în infrastructură din ultimii ani au creat peste 100.000 de locuri de muncă directe şi indirecte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Bălan: Guvernul Ponta a devenit inamicul public numărul 1 al dezvoltării României.
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ioan Bălan: Guvernul Ponta a devenit inamicul public numărul 1 al dezvoltării României5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei