Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2011 - Anul XVI, nr. 293 (4891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Politic

Doi primari PSD şi unul PNL vor candidat din partea UNPR Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei primari suceveni ai partidelor din opoziţie PSD şi PNL vor candida pentru un nou mandat din partea UNPR Suceava. Declaraţia îi aparţine preşedintei Organizaţiei Judeţene Suceava a UNPR, Cătălina Vartic, care a declarat în şedinţa Conferinţei Judeţene a filialei pe care o conduce că doi primari ai PSD şi unul de la PNL au anunţat că vor candida la alegerile locale din 2012 din partea UNPR. Cătălina Vartic i-a nominalizat pe primarii PSD din Berchişeşti şi Rădăşeni, Violeta Ţăran, respectiv Paul Buhlea, precum şi pe primarul liberal din Dumbrăveni, Ioan Pavăl. Preşedinta UNPR Suceava a mai adăugat că până la sfârşitul anului 2011 alţi cinci primari se vor alătura acestui partid.

Cătălina Vartic a declarat în cadrul Conferinţei Judeţene a UNPR că în momentul de faţă acest partid are în judeţul Suceava un număr de 3.270 de membri, în 78 de organizaţii. Ea a mai precizat că UNPR are filiale locale şi în celelalte 36 de localităţi ale judeţului, care însă mai trebuie consolidate. „Vom avea primii primari, primii consilieri, dar şi primii parlamentari UNPR din Suceava. Până atunci, însă, mai avem mult de muncă în teren şi vom merge mai des în mijlocul oamenilor”, a declarat preşedinta UNPR Suceava.

 

UNPR vrea să obţină cel puţin 15% din voturile sucevenilor

Cătălina Vartic a subliniat că ţinta UNPR Suceava pentru 2012 este participarea ca partid politic distinct la alegeri şi obţinerea a cel puţin 15% din voturile sucevenilor. „Vrem să promovăm în continuare valorile stângii responsabile, pe care UNPR şi le-a asumat încă de la înfiinţare”, a arătat Vartic. Ea a adăugat că printr-o rezoluţie adoptată la Conferinţa Judeţeană de sâmbătă, UNPR Suceava va depune toate eforturile pentru progresul judeţului, asigurând, în cadrul unui program guvernamental, dezvoltarea infrastructurii de transport, prin modernizarea aeroportului Salcea, finalizarea lucrărilor la şoselele de centură din jurul marilor oraşe, lărgirea drumului europeana 85 la patru benzi, de la Roman la Siret, modernizarea liniilor de cale ferată ce tranzitează judeţul.

Liderul UNPR Suceava a mai explicat: „UNPR Suceava propune păstrarea şi conservarea mediului natural, neafectat de prezenţa omului, în cele 22 de rezervaţiile naturale ale judeţului,  promovarea turismului, agro-turismului şi a zonelor etnografice, dezvoltarea infrastructurii sporturilor de iarnă şi balneare, exploatarea cât mai bună a potenţialului agricol al zonei, modernizarea sectorului agricol şi a producţiei alimentare şi diversificarea activităţilor agricole, prin valorificarea resurselor ambientale naturale”.

Cătălina Vartic a precizat că organizaţia pe care o conduce îşi propune să ia o serie de măsuri pentru crearea de facilităţi pentru investitorii agricoli, creşterea numărului de investiţii străine şi dezvoltarea antreprenoriatului pentru crearea a unui număr cât mai mare de locuri de muncă şi îmbunătăţirea nivelului de trai. Ea a mai precizat că la acestea se mai adăugă modernizarea unităţilor de învăţământ şi ridicarea calităţii învăţământului sucevean, modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii medicale, rezolvarea problemei deşeurilor menajere, menţinerea pensiei minime garantate indexată cu inflaţia şi asigurarea unor venituri minime pentru persoanele aflate temporar sau permanent în dificultate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi primari PSD şi unul PNL vor candidat din partea UNPR Suceava.
 Vizualizări articol: 1010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 10 voturi
Doi primari PSD şi unul PNL vor candidat din partea UNPR Suceava2.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Metode staliniste de convingere? trimis de
(12 dec 2011, 13:11:49
O fi fost garda in control la firmele astora madam?
2.   Comentariu trimis de
(12 dec 2011, 17:29:24
Lasa-ti jigodiile sa plece acum decit sa tradeze mai tirziu dar prosti ve-ti fi daca ii mai primiti vreodata inapoi.Luati satele si comunele la picior ,explicati-le oamenilor ce jigodii au in fruntea lor nu stati la umbra de frica lui Flutur.Ma refer la cei cu functii mari in partidele din opozitie[ dar care au si servicii bunicele] si care nu au curaj sa zica nici pss lui conu Gica.Daca vor sta la cotitura[Nechifor si Baisanu ar trebui sa-i testeze] ,PDL-ul va cistiga fluierind
2.1  RE: Comentariu trimis de
(12 dec 2011, 19:40:57
FOARTE BINE CA PLEACA !!!! ASA se mai diminueaza sansele tantalilor de la PSD+PNL
3.   Comentariu trimis de
(13 dec 2011, 21:11:52
Unde-i unu' nu-i putere;unde-s doi puterea creste. Tineti-o tot asa. Felicitari. Faceti echipa cat mai mare avand in vedere ca cea de pana acum este una de admirat. Suntem alaturi de UNPR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei