Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2011 - Anul XVI, nr. 293 (4891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Premiu

Flutur a primit „Trofeul pentru dezvoltarea infrastructurii şi turismului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava, prin preşedintele acestei instituţii, Gheorghe Flutur, a primit „Trofeul pentru dezvoltarea infrastructurii şi turismului”. Distincţia a fost acordată în cadrul Galei Regionale Moldova „Zece pentru România”, eveniment care a avut loc sâmbătă seara, la Teatrul „Luceafărul” din Iaşi, fiind organizat de postul de televiziune Realitatea TV.

După un scurt film de prezentare a judeţului Suceava şi a investiţiilor făcute pentru dezvoltarea infrastructurii şi turismului, coprezentatorul Galei Regionale Moldova, actorul Florin Piersic, a ţinut un discurs în care a prezentat legăturile pe care le are cu zona Bucovinei. Florin Piersic le-a spus celor prezenţi la eveniment că părinţii săi sunt originari din Bucovina, subliniind că întreaga sa copilărie este strâns legată de această zonă a ţării. Mai mult, Florin Piersic a ţinut să precizeze că „aproape tot ce este legat de viaţa mea artistică este legat neapărat de cel mai frumos ţinut al României, care este Bucovina. Aveţi grijă de Bucovina”.

 

Flutur: „Vreau să împart acest premiu cu sucevenii mei dragi”

După ce a primit trofeul şi diploma pentru „dezvoltarea infrastructurii şi turismului”, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că vrea să împartă premiul cu „sucevenii mei dragi, cu echipa de la Consiliul Judeţean şi cu primarii şi, în mod special, cu primarul Sucevei, Ion Lungu”. Flutur a amintit de proiectele promovate pentru dezvoltarea infrastructurii turistice, evidenţiind investiţiile pentru dezvoltarea domeniului schiabil din judeţul Suceava, în localităţile Mălini, Gura Humorului, Suceviţa, Câmpulung Moldovenesc sau Vatra Dornei.

El a amintit şi de proiectele pe fonduri europene pentru reabilitarea Cetăţii de Scaun a Sucevei, precum şi pentru consolidarea mănăstirilor UNESCO Suceviţa, Moldoviţa şi Dragomirna. „Vreau să folosesc şi acest prilej pentru a promova această parte frumoasă de ţară şi să vă spun că vă aşteptăm de Crăciun în Bucovina. Avem lucruri extraordinare să vă arătăm. Dacă vorbim despre ce am făcut poate sună a laudă. Am făcut puţin faţă de ceea ce ar trebui făcut pentru această zonă binecuvântată de Dumnezeu. Sunt convins că se poate face şi mai mult. Aş vrea doar să amintesc de promovarea acestei părţi de ţară pe care o facem de o bună bucată de vreme, brandul Bucovina, prin foarte multe proiecte internaţionale şi naţionale”, a declarat Flutur.

Şeful administraţiei judeţene a mai precizat că în ultimii ani au fost realizate lucrări de reabilitare şi modernizare pe aproape 1.000 de kilometri de drumuri comunale, locale şi naţionale.

„Vreau să mulţumesc postului Realitatea TV pentru că a fost alături de noi, să vă urez Sărbători Fericite şi vă aşteptăm cu drag în Bucovina”, a încheiat Flutur.

 

Suceava a mai avut şapte nominalizări la Gala Regională „Zece pentru România”

De precizat că la Gala Regională Moldova „Zece pentru România”, judeţul Suceava a mai avut şapte nominalizări pentru alte trofee de excelenţă. Pentru „Trofeul pentru Agricultură” a concurat Vasile Timu, de la SC Timagro SRL, din Suceava, în timp ce la „Trofeul pentru etnografie, folclor, meşteri populari” au fost nominalizaţi lutierul Aurel Dascălu, din Forăşti, încondeietoarea de ouă Elena Torac, din Brodina, fanfara din Calafindeşti şi olarul Gheorghe Magopăţ, din Marginea. Nu în ultimul rând, la „Trofeul pentru dezvoltarea infrastructurii şi turism” au mai fost nominalizate şi comunele Suceviţa şi Vama.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a primit „Trofeul pentru dezvoltarea infrastructurii şi turismului”.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Flutur a primit „Trofeul pentru dezvoltarea infrastructurii şi turismului”1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(12 dec 2011, 11:16:01
Ca stropii de pistrui ce sar din lavă
Aşa-mi simt faţa când mă lovesc vorbele tale
Hidra portocalie cu-a sa otravă
Îşi “încălzeşte limba” aducându-şi osanale

Eşti mincinos în formă continuată , domnule !
“Vinovăţia” ar trebui să fie o afecţiune puternică
Te-agiţi cu vorbe seci , faci la gură spume
Ia spune : câtă pădure (şi când) dai pentru Biserică ?

Îţi place să vorbeşti dar nu-ţi place să asculţi
Îţi place să ai slugi ( câte de multe )
Crezi că sucevenii-s proşti ( şi mulţi )
Ei bine .. şi-au mai revenit ( nu vor să te asculte )
1.1  RE: * trimis de
(12 dec 2011, 11:17:00
EVANGHELIA DUPĂ FLUTUR : fiindcă vă iubesc atât de mult v-am legalizat etnobotanicile , dar ( după cum bine aţi văzut , fraţi suceveni ) oamenii răi din opoziţie au interzis comercializarea lor ( P.S. nu-i nimic ! las’ că după 2012 găsesc eu o soluţie şi la chestiunea asta) deocamdată sunt preocupat cu Voievodatul Moldova ( after “Regionalizare”) , voi să mergeţi cuminciori la vot că de restu’ mă ocup eu ( SĂ TRĂIŢI BINE ! ) … (Apocalipsa bucovineană 1:9)
2.   Foarte interesant! trimis de
(12 dec 2011, 11:26:46
s-a defectat tonomatul irealitatea tv? a ajuns ne-a Gheorghiţă premiant la postul opoziţiei? ceva nu e în regulă!
3.   A primit trofeul gresit trimis de
(12 dec 2011, 19:42:31
Trebuia :"TROFEUL PENTRU CEL MAI MARE EXCROC"- oferit se sleata PDL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei