Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2011 - Anul XVI, nr. 293 (4891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Flutur consideră că liderii USL, Ponta şi Antonescu, rămân şomeri în acuzaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat sâmbătă că cei doi lideri ai USL, Victori Ponta şi Crin Antonescu, nu mai au ce acuzaţii să aducă Guvernului, după ce toată Europa a confirmat că măsurile de austeritate luate de Cabinetul condus de Emil Boc erau necesare. Flutur a spus că, după ce liderii europeni au confirmat că aceste măsuri trebuiau luate, liderii PSD şi PNL au rămas şomeri în acuzaţiile pe care le pot aduce Guvernului României.

Flutur a făcut aceste declaraţii la Conferinţa Judeţeană a UNPR Suceava, care a avut loc sâmbăta trecută, la Conacul Domnesc din Şcheia. „Ceea ce am făcut la guvernare e confirmat acum de o Europă întreagă. Vor face tăieri de salarii şi italienii, şi spaniolii, şi nemţii. Ponta şi Antonescu vor rămâne şomeri în acuzaţii. Cu buget restricţionat ce pot promite? Promisiunile lor ne duc la un deficit de 15 la sută”, a spus Gheorghe Flutur. El a subliniat că USL nu este altceva decât o „alianţă super-glue”, iar singurul punct din programul susţinut de Victor Ponta şi Crin Antonescu este „Jos Băsescu!”. „Ei nu mai au nimic altceva în program. Această alianţă super-glue este o alianţă a urii şi vorbesc acum de suspendarea preşedintelui pentru că mai sunt credibili în propriile lor partide doar dacă ţipă la Băsescu”, a declarat Gheorghe Flutur.

Liderul PD-L le-a mulţumit membrilor UNPR pentru solidaritatea de care au dat dovadă la guvernare, cerându-le în acelaşi timp să explice populaţiei care a fost necesitatea măsurilor de austeritate, dar şi lucrurile pozitive care s-au întâmplat în timpul acestei guvernări. Flutur a subliniat că USL a început să scadă în sondajele de opinie şi pentru că populaţia României a început să înţeleagă faptul că măsurile de austeritate din ultimii ani au fost necesare. De asemenea, el le-a cerut membrilor UNPR să nu permită celor din PSD şi PD-L să-i calomnieze pe cei din actuala coaliţie de guvernământ.

Pe de altă parte, prim-vicepreşedintele PD-L a subliniat că actuala coaliţie de guvernământ trebuie să fie „prudentă şi înţeleaptă” şi să spună adevărul populaţiei României. Flutur le-a spus membrilor UNPR că alegerile viitoare vor fi câştigate de cei care vor spune adevărul, şi nu de cei care fac promisiuni fără acoperire. „Coaliţia noastră va putea câştiga dacă spunem adevărul. Oamenii înţeleg că nu sunt bani. Cămara e goală. De unde să împarţi?”, a mai precizat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur consideră că liderii USL, Ponta şi Antonescu, rămân şomeri în acuzaţii.
 Vizualizări articol: 936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur consideră că liderii USL, Ponta şi Antonescu, rămân şomeri în acuzaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei