Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2011 - Anul XVI, nr. 293 (4891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pe strada Cernăuţi

Au „lipit” un Matiz de copac şi-au abandonat BMW-ul şi, cu glugile pe cap, au fugit în noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un autoturism Matiz oprit regulamentar pe marginea drumului a fost izbit violent într-un copac de către un BMW negru, seria 5, din care au coborât doi indivizi masivi, cu glugile trase pe cap, şi au dispărut în noapte, încuind şi abandonând maşina la faţa locului.

În autoturismul Matiz se afla un tânăr în vârstă de 29 de ani, care, plin de sânge, a fost transportat de urgenţă la spital.

Acesta este scenariul unui accident rutier petrecut sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 3:30, pe strada Cernăuţi, din municipiul Suceava.

 

„Erau doi indivizi, au ieşit din maşină, şi-au tras glugile pe cap şi au fugit”

Victima, Ciprian Bârsă, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, este basistul trupei sucevene Odyssey şi îşi aştepta în maşină colegii de trupă. Se întorseseră împreună de la un concert pe care l-au susţinut la un club din Câmpulung Moldovenesc şi, înainte de a pleca spre casele lor, s-au oprit la sediul de pe strada Cernăuţi, pentru a-şi lăsa instrumentele şi aparatura de sonorizare.

Ciprian a rămas în Matiz-ul proprietate personală, aşteptându-şi restul colegilor de trupă.

În câteva secunde, un BMW negru care rula cu viteză a lovit bordura spaţiului de protecţie a trecerii pentru pietoni, a intrat direct în Matiz şi s-a oprit aproximativ 50 de metri mai încolo, pe mijlocul drumului.

În urma impactului, Matiz-ul a fost pur şi simplu „lipit” de copac, bucăţi din cele două autoturisme fiind împrăştiate pe o rază de câteva sute de metri.

„Un alt coleg de-al nostru, care avea maşina oprită pe cealaltă parte a drumului, ne-a făcut semn să nu ieşim cu maşina din curte, observând BMW-ul care venea cu viteză. Avea viteză foarte mare. Din nu ştiu din ce motiv, şoferul a pierdut controlul, a lovit scuarul din mijloc, a zburat în zig-zag tot drumul, a urcat Matiz-ul în copac şi s-a oprit mai încolo. Erau doi indivizi, au ieşit din maşină, şi-au tras glugile pe cap şi au fugit”, ne-a declarat Cristi Rangu, liderul trupei Odyssey.

Prima grijă a băieţilor de la Odyssey a fost să vadă în ce stare se afla colegul lor. „Era plin de sânge... a fost inconştient pentru câteva momente, nici nu ştia ce s-a întâmplat”, mărturisea şi toboşarul Lucian Andraşcu.

Ciprian Bârsă a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, medicii de gardă stabilind că a suferit mai multe contuzii şi escoriaţii. Din fericire, nu a fost vorba de nimic grav, după câteva ore de supraveghere medicală, tânărul fiind lăsat să plece acasă.

 

Cine se afla la volanul BMW-ului?

Cei doi indivizi care au ieşit din BMW-ul care a provocat accidentul au rupt gardul de sârmă care împrejmuieşte terenul din imediata apropiere a drumului şi au dispărut în noapte.

Şi-au tras glugile pe cap, pentru a nu putea fi recunoscuţi, şi şi-au abandonat maşina, nu înainte de a o încuia.

Autoturismul, cu numărul SV 75 BOB, aparţine unui anume Cristi Jitariu, din municipiul Suceava.

Până ieri seară, la ora închiderii ediţiei, poliţiştii nu reuşiseră să-i dea de urme, pentru a afla cine s-a aflat la volanul maşinii sale.

BMW-ul a fost transportat în curtea IPJ Suceava, urmând să fie percheziţionat de oamenii legii, fie cu proprietarul de faţă, în cazul în care îl vor găsi, fie cu mandat de la judecători.

 

Poliţia susţine că victima nu se afla în maşină

Într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, accidentul de sâmbătă dimineaţă de pe strada Cernăuţi este prezentat ca un banal accident de circulaţie. Ba mai mult, susţine poliţia, victima acestui accident nu se afla în interiorul maşinii, aşa cum declară colegii săi de trupă, ci în afara autoturismului.

„Pe noi poliţia nu ne-a întrebat nimic, deşi eram de faţă. Dacă era în afara maşinii, nu cred că mai era în viaţă acum colegul nostru. Nu ştiu cum pot afirma că era în afara maşinii”, era revoltat Cristi Rangu.

Iată cum a prezentat IPJ Suceava accidentul: „La 10.12.2011, în jurul orei 03.34, IPJ Suceava a fost sesizat despre faptul că pe strada Cernăuţi din municipiul Suceava s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, din cauza vitezei excesive fiind lovită bordura spaţiului de protecţie a trecerii pentru pietoni, fiind accidentat B. Ciprian de 29 ani din municipiul C-lung Moldovenesc care se afla lângă un autoturism. Victima a fost transportată la spital cu diagnosticul <policontuzionat prin accident rutier, multiple contuzii şi escoriaţii> nerămânând internată, iar cercetările continuă în vederea identificării conducătorului autoturismului implicat în eveniment”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au „lipit” un Matiz de copac şi-au abandonat BMW-ul şi, cu glugile pe cap, au fugit în noapte.
 Vizualizări articol: 1589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.53/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 17 voturi
Au „lipit” un Matiz de copac şi-au abandonat BMW-ul şi, cu glugile pe cap, au fugit în noapte4.5517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sssst trimis de
(12 dec 2011, 11:42:31
nimeni nu stie nimic ,dar toata lumea stie tot....ssssst ancheta sub acoperire......:))))
2.   Hmm... trimis de
(12 dec 2011, 11:49:52
Ciudat accident. Dar totusi extrem de simpatic. Imi pare rau sa aud ca a fost implicata trupa Odyssey...
Cat despre BMW...pare-mi-se ca l-am mai vazut prin oras.
3.   Comentariu trimis de
(12 dec 2011, 12:05:45
probabil sunt recuperatori cei din Bmw, au legatura cu Bob sau cu Dan Popovici
4.   X trimis de
(12 dec 2011, 12:38:03
bai SUSTANONPOWER ce nume dai tu , tarane, tine ti probabilitatile in piz..a la mata.
5.   Bla bla trimis de
(12 dec 2011, 13:02:51
big brother de la primarie nu a inregistrat nimic ca e plin orasul de camere ?!
6.   Cocalari vs rockeri trimis de
(12 dec 2011, 14:25:09
Razboiul epic manelisti vs roackeri continua, a fot urmarit si a vrut sigur sa il omoare tiganii. Bine ca ai scapat ! Oricum cocalarului nu i se va intampla nimic , toti burtosii de la circulatie is cocalari
7.   BOB trimis de
(12 dec 2011, 15:20:25
vinovat este soferul matizului,dece la parcat langa un copac?,dece la cumparat?dece nu doarme seara acasa, etc etc,si vrem si cerem politistiilor sa rezolve cazul atat de complicat acum inainte de sarbatori cand toata lumea taie porcul,inpodobeste bradul,etc,etc,Dar poate stie PINGO-AMA ??,
8.   Jeguri trimis de
(12 dec 2011, 16:53:29
cu masina aia umbla dan, cimpoies(cel mai mare taran obosit din lumea asta si cel mai nespalat, pute de la el...:)))) si impreuna cu celalalt tatuat obositlaughing))
9.   Insanatosire grabnica! trimis de
(12 dec 2011, 18:01:32
Multa sanatate si insanatosire grabnica Grohl!
Sper sa te faci bine cat mai repede.
10.   Macacii trimis de
(12 dec 2011, 20:27:46
Cretinii astia era sa ne spulbere masina intr-o seara cand au ocolit coloana care statea la semafor si au trecut prin fata noastra milimetric cu 100 km/h . . . lasa ma sa protejam interlopii . . . asta pana ii injecteaza unu cu tranchilizant si le baga un ananas un dos! Manca-i-ar boala de jegosi . . .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei