Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2011 - Anul XVI, nr. 293 (4891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Deputatul Mircea Irimescu s-a înscris în PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul Mircea Irimescu, ales în Parlamentul României la alegerile din 2008 în colegiul Rădăuţi, s-a înscris în PNL Suceava. Anunţul a fost făcut de liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, care a precizat că Mircea Irimescu a fost primit în partid în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL Suceava, care a avut loc sâmbăta trecută, în sala mică a Casei de Cultură din Suceava. Reamintim că Mircea Irimescu a fost membru al PNŢ-CD şi a fost ales deputat din partea PNL, în urma unui protocol încheiat între cele două partide. Alexandru Băişanu a mai precizat că în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL Suceava a fost anunţată revenirea în acest partid a fostului deputat Mihai Sandu Capră. Acesta a demisionat din rândul liberalilor în anul 2008, după ce a fost votat de Parlamentul României într-un post de consilier de conturi la Curtea de Conturi a României.

„Venirea celor doi în PNL este un câştig pentru Organizaţia Judeţeană, mai ales că atât Mircea Irimescu, cât şi Mihai Sandu Capră sunt posibili viitori candidaţi fie la alegerile locale, fie la cele parlamentare, de anul viitor”, a spus Alexandru Băişanu, care a mai declarat că „prin venirea lor în PNL se demonstrează faptul că nu toţi deputaţii PNL sunt trădători şi că mai există şi oameni de caracter, care vin să sprijine democraţia şi opoziţia”.

Pe de altă parte, Băişanu a declarat că membrii Delegaţie Permanente a PNL Suceava au stabilit că un număr de 30 de candidaţi pentru funcţiile de primar de la alegerile de anul viitor vor intra în lupta electorală fie sprijiniţi de USL, fie numai de PNL. „Dacă vom ajunge la o înţelegere cu PSD şi PC în cazul celor 30 de candidaţi, atunci ei vor fi sprijiniţi de USL. În caz contrar, în localităţile unde nu vom ajunge la o înţelegere, vom merge separat în alegeri cu acei candidaţi pe care i-am desemnat noi, deoarece considerăm că au şanse reale de câştig”, a spus liderul PNL Suceava. Băişanu a spus că PNL Suceava nu va renunţa la nici una dintre cele 30 de candidaturi, precizând că PSD şi PC au la dispoziţie celelalte localităţi ale judeţului pentru a-şi desemna candidaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Mircea Irimescu s-a înscris în PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Mircea Irimescu s-a înscris în PNL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pnt-cd trimis de
(12 dec 2011, 13:55:34
Dl. deputat ulciorul nu merge de multe ori la apa.In 2008 ai iesit deputat de pe locul 3,dupa activitatea desfasurata in acest mandat sigur vei iesi pe locul 5.
2.   Comentariu trimis de
(12 dec 2011, 17:33:27
Daca ve-ti merge separat la locale atunci sunteti pro PDL

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei