Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2011 - Anul XVI, nr. 275 (4873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Exigenţă

Flutur: PD-L nu are departament de avocaţi care să apere şmecherii şi hoţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PD-L nu are departament de avocaţi care să apere şmecherii şi hoţii, iar cei care încalcă legea vor suporta consecinţele.

Acesta este mesajul transmis sâmbătă de prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur către democrat-liberalii care deţin funcţii administrative şi care cred că sunt protejaţi politic. Flutur a făcut referire la cazul primarului PD-L al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, arestat pentru luare de mită, arătând că PD-L nu i-a ţinut palma şi a lăsat justiţia să-şi facă treaba. El a ţinut să explice diferenţa între comportamentul PD-L şi cel al PSD faţă de persoanele corupte. Dacă PD-L, a subliniat Flutur, are o atitudine corectă, în sensul că admite ca cel care greşeşte să plătească, PSD-ul se comportă „ca un avocat teribil al urmaşilor mătuşii Tamara”.

Flutur a declarat că „Noi trebuie să fim foarte atenţi şi să fim oameni corecţi, oneşti şi să respectăm legea. Acesta e mesajul pentru cei susţinuţi de noi în funcţii, şi anume că PD-L nu e avocatul celor fără de lege. Clar, fiecare răspunde pentru ceea ce face. Dacă am avea posibilitatea să-i intuim, să-i identificăm şi să-i retragem la timp ar fi foarte bine, dacă nu, trebuie să atragem atenţia celor care cred că sunt susţinuţi de PD-L că PD-L nu are departament de avocaţi care să apere şmecherii şi hoţii sub nici o formă. Asta se poate întâmpla doar la PSD şi mai nou la USL. Trebuie văzut că nu ne-am băgat, ci am lăsat justiţia liberă, indiferent de cine a fost anchetat sau verificat, dar cei de la PSD au fost mereu avocaţii celor care aveau carnet de membru de partid. Este o mare diferenţă dintre abordarea PD-L şi abordarea adversarilor politici. Din păcate, sunt şi uscături în partid şi suportăm consecinţele din punct de vedere politic”.

Gheorghe Flutur consideră că este regretabil şi dureros cazul de corupţie al primarului de Cluj-Napoca, precizând că partidul dezavuează astfel de comportamente. El a arătat însă că mai grav este ce se întâmplă la PSD, unde „nepoţii mătuşii Tamara s-au ascuns sub fusta Parlamentului şi nu se predau”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: PD-L nu are departament de avocaţi care să apere şmecherii şi hoţii.
 Vizualizări articol: 1319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Flutur: PD-L nu are departament de avocaţi care să apere şmecherii şi hoţii2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(21 nov 2011, 11:57:15
drept dovada cazurile de la cluj si brasov...... eu gresit la parnaie cu ei ......sa plateasca..... pe cand astia de la psd cand a fost acuzat vicepresedintele de cj de la arges ........ a fost acolo toata floarea partidului sa-l apere pe ala ca nu e vinovat .... ca e politie politica facuta de base si ai lui......
deci PSD isi apara hotii!!!!!!1
2.   Comentariu trimis de
(21 nov 2011, 13:17:33
din viata de zi cu zi vedem foarte bine ca pdl-ul nu are un asemenea departament acest partid fiind preocupat direct de furatul banilor publici,inselat cetatenii cu diferite legi prin care se majoreaza pensiile si salariile dar care nu mai sunt respectate,votarea frauduloasa a legilor in camera deputatilor ,organizarea de festivaluri si targuri pentru prostime care este in realitate un mod mascat de a fura banii publici prin decontarea unor sume enorme catre anumiti artisti ori firme.....
numai ca pdl-ul nu este organizat in departamente ci in"GASTI".
3.   :)) trimis de
(21 nov 2011, 15:07:51
Flutur ma amuza in fiecare zi..oh.. laughing
4.   De aiurel cand scapam? trimis de
(21 nov 2011, 21:19:50
Vad ca i-a luat la rand! Da la Aiurel Olarean de la Radauti cand ajung(???), ca ne-am cam saturat de ilegalitatile pe care le face!
In urma controlului Curtii de Conturi a turnat cineva inalbitor cu cisterna ca sa albeasca rezultatele dar tot gri au ramas.
Ala de la Cj avea comision de 10%, Aiurel are de 20% si nimeni nu vede si nu face nimic.
DNA-ul ce face, a adormit?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei