Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2011 - Anul XVI, nr. 275 (4873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atacuri

Flutur despre opoziţia suceveană: „Copii răutăcioşi cu judecată infantilă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Copii răutăcioşi cu judecată infantilă”. Aceasta este caracterizarea pe care preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, Gheorghe Flutur, a făcut-o opoziţiei sucevene.

Flutur s-a referit la criticile pe care Uniunea Social Liberală (USL) le-a făcut la adresa trenului de epocă ce a circulat în cadrul proiectului Pelerin în Bucovina cum că acesta a produs pierderi arătând că „cei din opoziţie au judecata limitată”.

Liderul democrat liberal a declarat că „Au ajuns cei din USL să vorbească de trenul de epocă pe care l-am adus noi în vară că nu-i rentabil. O săptămână l-am folosit. El ne-a rămas nouă aici îl vom folosi de câte ori este ocazia dar judecata limitată, infantilă a celor cu fontanela deschisă, care n-au habar au zis hai să vedem cât a costat aducerea trenului până la Suceava şi dacă şi-a scos banii pe ruta Cacica-Putna. Culmea că într-o săptămână s-au tăiat peste 1.000 de bilete. Era şi ceva frumos de promovare a turismului. Dacă m-aş lua după oamenii ăştia nu aş mai face nimic pentru că ei stau la cotitură să critice. Oare promovarea judeţului şi a turismului cine să o facă?  De unde să vină turişti aici? Din judecata infantilă a acestor copii răutăcioşi din opoziţie?”.

Flutur a amintit şi de piedicile puse de opoziţie investiţiei în şoseaua de centură a Sucevei, arătând că din cauza aceasta lucrările au fost întârziate cu şase luni de zile. „Am ajuns la Suceava să facem şosea de centură păziţi de jandarmi pentru că opoziţia instigă populaţia să nu dea drumul să construim şosea de centură? Pariez că aşa cum fug ei după referendumuri puteam să întrebăm şi noi populaţia municipiului Suceava „vreţi să vă scoatem traficul greu din oraş şi să scoatem maşinile grele să nu vă mai sufoce şi să română un oraş istoric, turistic şi cultural sau nu vreţi?”, a explicat Flutur.

El s-a arătat contrariat şi de criticile aduse de opoziţie promovării judeţului prin Târgul Produs în Bucovina. „Ei cum au promovat Bucovina? La Călineşti, bând whisky cu borcanul”, le-a răspuns Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur despre opoziţia suceveană: „Copii răutăcioşi cu judecată infantilă”.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur despre opoziţia suceveană: „Copii răutăcioşi cu judecată infantilă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(21 nov 2011, 12:01:28
pai da ca nechifor a venit direct din scutec la sefia partidului. Pana acuma turna vin in pahare la zamca ....acu 2 ani pe vremea asta turna vin in pahar lui geoana( ma intreb cumde nu a deschis el sticla de sampanie cand geoana " a iesit presedintë" si acuma toarne vin in paharele lui ponta si a lui antonescu.
Dontu alt copil.....nu mai zic nimic ca-mi folosesc degetele pe tastatura de pomana.
2.   Astept din 1990. trimis de
(21 nov 2011, 14:06:03
Vreau numele unui politician din judet care se preocupa de problemele cetatenilor?nu conteaza partidul

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei