Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2011 - Anul XVI, nr. 275 (4873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Indecenţă

Glume porcoase şi jigniri cu tentă sexuală, la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Glume proaste, jigniri cu caracter sexual explicit chiar şi îndemnuri la băut şi la fumat, toate au făcut parte dintr-un spectacol pe care stand-up comediantul Cătălin Bordea l-a prezentat la Balul Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava unui public format, în mare majoritate, din elevi minori, părinţi de-ai lor şi cadre didactice ale şcolii.

Chiar de la intrarea sa în scenă, Cătălin Bordea a şi rostit primele cuvinte obscene, când i-a spus unui elev al liceului, care fusese înaintea sa pe scenă, ca maică – sa nu a făcut sex oral când trebuia. „Şchiopeţ, mai bine-ţi spuneai numele şi atât, şi ca să ţi-o dau înapoi, păcat că mama ta n-a făcut un sex oral când trebuia”.

Deşi şi-a început show-ul spunând că nu are voie să înjure sau să folosească un limbaj urât, Cătălin Bordea şi-a continuat prestaţia uitând că se adresează unor elevi care au până în 18 ani.

 

„Nu amestecaţi alcoolul cu iarba”

Majoritatea glumelor pe care le-a spus de pe scenă erau directe, fără perdea şi mai toate făceau referire la sex. Şi pentru că erau şi părinţi în sală, Bordea le-a dat un îndemn. „Nu-i ok să-i lăsaţi pe copii în cluburi. Am un prieten care a agăţat-o pe una de 17 ani şi şi-a dat seama de câţi ani are când făcea un sex oral şi la un moment dat aia s-a oprit şi i-a spus <dumneavoastră vă simţi bine?>”.

Tot cu referire la părinţi, Bordea s-a arătat revoltat de faptul că aceştia se plâng când copiii lor beau. „Când văd părinţi care se leagă de copiii lor că beau la 16, 17, 18 ani, mor. Ce dracu’ vrei să facă? Dă-o dracului, trăieşte-ţi viaţa”, a fost îndemnul comediantului, aplaudat bineînţeles de copii.

Chiar dacă în repetate rânduri şi-a tot cerut scuze de la directorul liceului, aflat în primul rând la spectacol, Bordea nu s-a oprit din glumele sale fără perdea şi a continuat cu lista sfaturilor, de data aceasta pentru copii. „Vă dau un sfat, pentru când o să mai creşteţi, nu amestecaţi alcoolul cu iarba şi vă spun de ce. Stăteam cu ea faţă în faţă, făceam dragoste şi ea mi-a băgat un deget în fund. Nu-i ok”, a spus Bordea.

 

„Eu militez pentru sex oral”

Şi ca să încheie în acelaşi stil cu care şi-a început show-ul, Cătălin Bordea a revenit la sexul oral. „Chiar dacă e un subiect tabu, eu militez pentru treaba asta, pentru că noi românii, dacă acesta ar fi un sport olimpic, am fi campioni”, a spus Cătălin Bordea, mimând actul sexual despre care vorbea.

Acestea sunt doar câteva dintre „glumele” rostite de Bordea la un bal organizat pentru elevi de clasa a IX-a.

Conducerea liceului a rămas şocată de prestaţia comediantului încă de la intrarea lui în scenă.

 

Organizatorii balului, băgaţi în şedinţă de directorul şcolii

Directorul Colegiului Economic, Corneliu Romaşcu, a declarat că „am fost complet şocat de ceea ce am văzut acolo şi vreau să aflu cum a ajuns un asemenea specimen la noi la spectacol”. Directorul Romaşcu a convocat în această dimineaţa în şedinţă toată echipa de organizare a balului pentru a cere socoteală despre situaţia creată. „Erau în sală copii minori, părinţi, mame, nu se poate aşa ceva. Am vrut să opresc spectacolul chiar de când a intrat el în scenă, dar mi s-a spus că nu se poate”, a mai spus Corneliu Romaşcu.

Potrivit directorului şcolii, acesta nu a acordat foarte multă atenţie invitatului la bal, fiindcă de obicei elevii şi echipa organizatorică se ocupă de acest aspect şi invită o formaţie sau un cântăreţ. „Nu ştiam cine este acesta, mă gândeam că e un cântăreţ”, a spus directorul, care a adăugat că va clarifica lucrurile în şedinţa de astăzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Glume porcoase şi jigniri cu tentă sexuală, la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic.
 Vizualizări articol: 6202 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 33 voturi
Glume porcoase şi jigniri cu tentă sexuală, la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic4.1533

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ROMANESTE trimis de
(21 nov 2011, 11:21:56
Despre prestatia cocalarului, nu am ce comenta, pentru ca se intelege. Sa zicem ca il amendeaza, ca i-ar face orice. Ce te faci insa cu generatia care rade si aplauda la asa ceva? Ce te faci ca si-a facut un nume cu limbajul pe care il are (despre care, apropo, obscen e putin spus) si tinerii vor mai merge la "spectacole" de-ale porcului? Cam asta e educatia tinerilor din ziua de azi. Daca e pe scena si are microfon, nu conteaza ca flatureaza, guita, se dezbraca, spectatorii TREBUIE sa aplaude si sa rada. Ma intreb cum de nu s-au gasit oameni care sa arunce cu oua stricate in el... Tocmai asta ar fi problema: cei cu 7 ani de acasa nu ies in evidenta, iar restul aplauda si rad la asemeneea specimene. Mai mare jena pentru romani ca asa oroare de fiinta inca respira aer de scena si mai este si aplaudat si platit.
1.1  RE: ROMANESTE trimis de
(21 nov 2011, 13:05:06
Trebuie sa-l intelegem.
Repeta continuu ca e din Botosani asa ca...............
2.   Logica simpla trimis de
(21 nov 2011, 11:33:38
Vad ca Romascu e super ofuscat. Dar nu cumva oare chiar el a si platit pentru acest gen de spectacol? a iesit scandal si ca sa se scoata, face afirmatii gratuite. E clae ca liceul a platit indivizii de teapa celor din art, dar numai la o solicitare a liceului. Cine reprezinta liceul? Eu? Sa fim seriosi. Lui Romascu evident ii plac acest gen de indivizi.
2.1  RE: Logica simpla trimis de
(21 nov 2011, 11:36:19
organizatorii balului ar trebui sanctionati cu scaderea notei la purtare..... la ceva bun nu s-ar fi gandit dar la iarba alcool si sex sunt primii.....sa-i vedem la vara cati din ei trec de bacalaureat!!!
3.   Romanisme trimis de
(21 nov 2011, 11:52:32
Glume potrivite pt un asemenea liceu . Un LICEU cu profesori spagari , nu conteaza daca stii carte sau nu trebuie sa le dai bani . Sunt profi care iti storc buzunarele in liceul asta . Pai ce cultura au profii astia cum sa nu rada si sa aplaude la ratatul asta ? Apropo directorul scolii era putin "pilit" la balul asta , o zic din surse sigure .
3.1  RE: Romanisme trimis de
(21 nov 2011, 14:54:59
Putin pilit?La ce burtoi are o fi BAUT un hardau ca zau are fata de "gospodar."
4.   Liceenii trimis de
(21 nov 2011, 12:14:47
bai ANTICOCALAR de asta te preocupi tu cum o sa treaca ei bacu?lasa mai frate ca are tata cu mama bani sa dea la direcor si la prof.si se rezolva fara prob.
4.1  RE: Liceenii trimis de
(21 nov 2011, 13:29:48
pai de asta mi-e cel mai frica ca lepre din astea fara pic de cunostiinta generala, noroc ca exista net pe mobil acuma ca au cunostiintele la ei, o sa treaca bacu cu banii de la mama si de la tata si intr-o zi o sa-mi dea cu paru in cap sau mai rau o sa ajunga la conducerea tarii cocalarii astia care se gandesc numai la sex, iarba, etnobotanice si alcool....
5.   RUSINE DIRECTORULUI trimis de
(21 nov 2011, 12:19:29
TE-AI UITAT CA BOU LA POARTA NOUA DE CE NU AI CERUT UN PROGRAM AL BALULUI PE CARE TREBUIA SA-L SUPUI LA VOT CONS. PROFESORAL CARE SA CONTINA CLAUZE , DAR TU AI FACUT CE A FOST MAI USOR ;TE-AI PILIT''''''''''''''''''
6.   Varza!!! trimis de
(21 nov 2011, 12:57:23
El zice ca face stand-up comedy eu cred ca injura ca un handicapat .
Nu o sa pricep niciodata cum te poate distra unul care doar injura si vorbeste vulgar.
Unde e comedia??
Uitati-ve pe net sa vedeti ce filmulete are si cat sunt de vizionate.
Asta spune totul!!
7.   Fiecare cu parerea lui trimis de
(21 nov 2011, 13:28:07
Dupa cum ati observat elevii aplaudau din rasputeri deci ei au fost incantati! Nu inteleg de ce toata lumea zice "vai ce urat vorbeste, vai vulgar" cand suntem perfect constienti ca astia suntem si cu asta defilam! Elevii aia de clasa a IX-a injura mai vulgar decat adultii, au descoperit de mult bautura, tigarile, drogurile legale si ilegale si tot asa... daca nu ar fi stiut despre ce se vorbeste nu gaseau nimic de ras si aplaudat. Omu asta, asa cum e el, din Botosani, Dorohoi, spune unor lucruri pe nume si prin asta este apreciat. Ce-i drept, cei care au organizat balul au fost cam deplasati sa il invite la bal. Insa la fel de bine B.U.G. Mafia a fost invitata acum cativa ani la un Liceu din Campulung Moldovenesc si a iesit aceiasi discutie, dar daca intrebai un elev era foarte multumit, ca nu i-a ascultat numai de pe casete ascunsi sub perna! Cei care critica atata sa verifice mai atent cate prestatii are Bordea in orase precum Iasi, Cluj si Bucuresti si sa vada cam cat de ultra plina este sala si cam cat de greu reusesti sa prinzi un bilet. Mie omul asta mi se pare un om normal, care a gasit o meserie din care sa faca bani si pe deasupra se mai si mandreste ca e din Botosani! Bravo lui!
8.   Ipocritilor! ! ! trimis de
(21 nov 2011, 13:29:48
Romania s-a umplut de ipocriti. E clar ca s-a gresit prin aducerea lui Bordea la un bal al bobocilor, insa nu s-a prezentat el singur acolo. A fost chemat, platit, deci dorit. Doar nu era sa spuna omul bancuri cu Ion, cu iepurasul si cu Bula. Eu personal sunt mare amator de stand-up comedy, un fenomen care a luat o mare amploare la nivel mondial. In America salile sunt pline, iar multi din ei au emisiuni proprii. In Italia pe canalul Italia 1 duminica seara este o emisiune de stand-up comedy.De ce? Pentru ca cele mai multe sunt glume in care ajung sa se regaseasca multi dintre spectatori.Tocmai acest gen de abordare directa, fara perdea, daca stii sa te folosesti de el, duce la un umor bun. Cum umorul e mai usor de facut de oameni inteligenti, e normal ca si spectatorul sa aiba un gram de inteligenta pentru a intelege glumele respective. Repet, a fost o greseala aducerea lui Bordea la un bal al bobocilor, cu parinti si profesori in sala. Da, s-a depasit uneori o anumita limita, insa nu fiti ipocriti si cretini si condamnati omul si fenomenul in sine. E primul care injura?? Voi nu injurati? Parintii vostri nu injura? De ce sunt unii din voi atat de pudici? V-ati gandit vreo clipa ca poate parintii,partenerii vostri inseala, doar pentru ca unul din parteneri e pudic si considera sexul oral ceva interzis? Omul pe scena aia a zis niste adevaruri, dar din nefericire pentru el intr-un context prost.Suntem cei mai buni cand vine vorba de ipocrizie si principii morale, insa cand iesim pe usa bisericii injuram cersetorii, sau daca cineva greseste in trafic cei mai multi sunt in stare sa-l crucifice, iar la alegeri votam cu cel care ne-a dat o galeata. Terminati cu minciuna si falsitatea.
8.1  RE: Ipocritilor! ! ! trimis de
(21 nov 2011, 14:21:10
"BOIKA", te asigur ca NU sunt ipocrit si DA, am principii morale:
[1] nu injur niciodata si totusi traiesc si totusi am 30 de ani;
[2] pe parintii mei nu i-am auzit niciodata injurand si totusi au trait peste 50 de ani si inca traiesc si inca nu injura;
[3] am mentional cele de mai sus ca un raspuns la presupunerile tale, nicidecum cu relevanta la subiect si nicidecum ca o regula a societatii. Ma priveste ce fel de reguli morale am si e treaba fiecaruia cati ani de educatie a primit in timpul celor 7 de acasa.

DAR:
- e una sa nu consideri (de ex) se.ul oral ca ceva interzis, si e alta sa se vb in public cu nerusinare despre asa ceva, in fata unor copii. Cu totii am trecut prin perioada lor de varsta, cand incepe sa iti dea puful pe fata si crezi ca esti mare si tare si toata lumea se invarte in jurul tau. Insa ei totusi sunt niste copii, sunt generatia de maine. Cum em explicat si stimabilului "POPSV" mai jos, e una sa faci s.x oral acasa si e alta sa faci pe scari la casa de cultura sau la primarie in vazul tuturor; la fel e una sa faci asta in privat si alta sa vb in public in fata copiilor. Nu confunda merele cu perele.

- eu cred ca Seinfeld, fiind un deschizator de drumuri in "stand-up comedy", nici nu are cum sa fie pus alaturi de astfel de specimen, si totusi dintotdeauna a umplut salile si a avut un umor frumos si elegant.

- ultima idee o sustin, insa nici macar ea nu are relevanta in privinta ideii mele initiale, pentru ca fiecare e liber sa asculte ce vrea. Eu voiam sa zic altceva: si daca eu nu injur, nu vb pornografic, nici macar vulgar si nu vreau sa expun direct pe copiii mei la asemenea limbaj, insa am facut greseala sa am incredere in liceu si i-am lasat sa mearga la balul bobocilor. Ce parere sa imi formez eu despre liceul respectiv?

- Daca sunt atatia care apreciaza asa ceva, imi pot forma o parere (pe care o si pot exprima public) referitor la caracterul generatiei viitoare.

PUNCT.
9.   ACORNEL trimis de
(21 nov 2011, 13:40:43
Baiete poate cocalar esti tu, Bordea face Stand Up si probabil tu nu stii ce inseamna asta si e foarte bun in ceea ce face, ca nu-i recomandat publicului sub 18 ani datorita limbajului vulgar asta e partea a doua, el ce vina are? A fost chemat a venit!
9.1  RE: ACORNEL trimis de
(21 nov 2011, 14:10:55
Baiete, hai sa iti spun la ce m-am referit eu:
[1] Sub nici o forma nu trebuia invitat in fata unor copii. Daca ei vor sa il vada, nu au decat sa mearga personal la un "stand-up-comedy" de-al lui. Dar nu era moral sa fie parte a unui spectacol oficial care reprezinta un liceu, si pana la urma, generatia de maine.
[2] Mi-am afirmat, si imi mentin, ingrijorarea in privinta oamenilor de maine, daca le place atator copii acest stil extrem de vulgar si asta in public. Pana la urma, toata lumea face sex, e clar. Dar de ce nu vezi asta pe trepte la casa de cultura sau pe treptele primariei? Pentru ca exista un minim de decenta care trebuie respectat. Tocmai asta era ingrijorarea mea: MINIMUL de decenta a coborat MULT PREA MULT in ultimul timp. Daca ne printem cu mainile de ... pe scena, de ce nu am face asta si pe strada. Daca injuram in toate felurile acasa, de ce nu am face-o si pe strada, si pe scena. Poate ca eu nu vreau sa aud asa ceva. IN PUBLIC. Vrei asa ceva, du-te singur la spectacolul lui. NU IN PUBLIC unde sunt si copii si parinti care nu vor asa ceva si sunt nevoiti sa asculte asemenea ... de fiinte.
10.   Bitches, please! trimis de
(21 nov 2011, 15:02:24
Unu(Bordea), a fost angajat de niste oameni sa faca ce stie el sa faca. Pentru ca asta au vrut oamenii. Asa, si? Ce-i cur.vasareala asta in articol si comentarii? Pe de o parte va umflati si va inrositi ca niste curcani, batand cu pumnul in masa si zicand: Libertatee de exprimare, ce pu.la mea?! CEDO, Constitutie, Revolutie etc.. Pe de alta parte, va trageti voalul pana la ochi si cu ochii in pamant va declarati ultragiati de un limbaj vulgar bla bla.. Rezolutia este una simpla in tara voastra, a prostituatelor morale si intelectuale: Nu-ti place, nu asista, nu te uita, nu asculta. Dute-n plm unde iti place tie, ca ai dreptul sa vezi, asculti si sa spui ce vrei. Dar nu te caca pe tine ca un ipocrit.
10.1  RE: Bitches, please! trimis de
(21 nov 2011, 16:47:47
SIRJERKALOT, incultule draga, incapabilule sa extragi ideile esentiale dintr-un paragraf, mai citeste o data ce am scris si vezi ca nu m-ai contrazis cu nimic. Eventual daca nu iti vine sa crezi ca asa e, du-te la somn si dupa ce te trezesti si iti trece mahmureala, mai citeste o data. Tocmai asta e ideea mea, cum ai zis si tu: "Nu-ti place, nu asista, nu te uita, nu asculta." Au fost avertizati copiii aia ca va veni cineva si le va zice ca ii pare rau ca mama lor nu a facut un or.al cand trebuia? Au fost macar avertizati inainte ca urmeaza un "show" nerecomandat minorilor? NU!!!

Apoi sa nu imi spui mie ca atatia oameni au murit si altii au ramas cu sechele, copii orfani s.a.m.d. la revolutie, doar ca niste animale sa poata f... copii, altele (animale) sa poata vorbi mai mult decat vulgar in fata altori copii, etc. Esti un necioplit din cauza caruia imi pare rau ca Vlad Tepes nu mai e in viata. Citeste si tu limbaj academic la mesajul tau. Daca vrei ca plozii tai sa vb asa din primii ani, si vrei sa stie de unde vin copiii, s.a.m.d., tine pentru tine. Poate nu vreau ca ai mei sa stie asta. Daca vor alege asta cand vor fi maturi, voi face tot posibilul sa indrept ce se mai poate indrepta. Dar macar ar fi alegerea lor. Nu ar face asta pentru ca au un tata obscen, vulgar si cu un limbaj de mahala. Sunt stupefiat de lipsa totala de responsabilitate si maturitate a unor comentarii. Nici nu imi mai pun minte. Atat doar zic: creste-ti-va copiii cum stiti, dar da-ti-mi voie sa mi-i cresc pe ai mei cum voi sti eu, cum am invatat si eu de la parintii mei, de altfel. Multumesc pentru un minim de respect.
10.2  RE: Bitches, please! trimis de
(21 nov 2011, 20:08:08
Ai impresia ca am comentat ca un raspuns la ce ai spus tu? Suferi de complex de superioritate. MAARS! boule
11.   Pentru Acornel trimis de
(21 nov 2011, 15:15:03
Prietene feresteti copii de astfel de lucruri, nu vorbi despre sex cu ei, spunele ca ia adus barza si peste 9 luni vei fi bunic;) plus ca esti cel putin un mincinos notoriu(cred) ai zis ca ai 30 de ani si nu injuri, nu cred ca nu ai injurat niciodata, dar nu asta conteaza. Ai zis ca ti-ai lasat copii sa mearga la balul de la economic. Daca fac un simplu calcul un copil de clasa a 9-a are 15. TU ai 30. Deci l-ai facut la 14:) eu zic sa o lesi moarta, sau...poate ca l-ai facut la 14 pentru ca si maicata iti punea mana la urechi care era vorba de un subiect tabu. Sexul e un subiect ca oricare altu, si toti cei care il trateaza tabu sunt niste incuiati redusi care inca traiesc in epoca comunista. Imi cer scuze pentru greselile gramaticale dar ma doare fix undeva de ele:) o zi faina
11.1  RE: Pentru Acornel trimis de
(21 nov 2011, 16:31:50
- nu am spus si nu voi spune copiilor mei ca i-a adus barza. La timpul potrivit, voi avea grija sa stau de vb cu ei sa inteleaga ce si cum trebuie. In mod sigur, exista o diferenta in a afla cum sunt conceputi copiii si a aproba un limbaj de un asemenea nivel IN PUBLIC !!
- Chestia cu injuratul, nu am cum sa ti-o dovedesc, deci ai 2 optiuni: fie ma crezi, fie zici ca sunt "mincinos notoriu". Orice ai alege, e subiect inchis pt mine.
- Propozitia cu trimisul copiilor la bal are un DACA in fata. Copiii mei nici la gradinita inca nu merg. Cel mai mare are abia 3 ani. Asta ca sa iti dau date reale.
- Daca tot te doare "fix undeva" de greselile gramaticale, banuiesc ca la fel e si cu ideea comentariilor mele:
(1) cine stia ca se duce sa asculte injuraturi si limbaj vulgar si tot a mers, are libertatea sa o faca si e treaba lui;
(2) ce te faci cu copiii care sunt educati sa stie ce e ala s.x, ce e ala un or.al, etc, etc, dar au fost educati in a pastra minima decenta in limbaj si comportare in public, nu voiau sa auda asa ceva si au mers acolo doar sa se simta bine, la un eveniment PUBLIC, neinterzis celor sub 18 ani?
12.   Comentariu trimis de
(21 nov 2011, 15:22:00
La anul o sa planga toti prin fata scolii o sa strige in gura mare ca au fost super grele subiectele si o sa reproduca aceleasi vulgaritati dar la adresa ministrului..:))

P.S Poate sau prins si parinti in cele din urma ce studiaza 'super elevi' la optionale...:D
13.   Comentariu trimis de
(21 nov 2011, 15:39:57
Glumele sunt traduse, dar nu si adaptate , pentru limba si cultura romana.A folosi cuvantul F.U.C.K. in public,in limba engleza, usuala....nu e atat de pudic ca in limba romana.
In concluzie, stand-up comedy, e pt baruri sau spectacole speciale de stand-up comedy.Daca pe invitatia de la bal s-a scris un avertisment macar, organizatorii sunt acoperiti.
13.1  RE: Comentariu trimis de
(21 nov 2011, 16:25:39
tare sunt curios daca celor care ii tin partea lui Bordea le-ar placea sa aiba copii de 15-16 ani si sa-i aduca toata ziua cu p..a in gura si alte injuraturi ..... ba nesimtitilor uitati-va putin in jur traim intr-o lume desfranata deja si trebuie acuma sa sustinem astfel de mitocani si la baluri...... pai puteam si eu sa vin sa injur pe scena si sa iau 1000-1500 de euro ca e asa usor sa-ti bagi si sa-ti scoti de cateva ori si toti prostii si incultii din sala sa aplaude ..... da el a facut stand up comedy... ce sa-ti povestesc..... Nu l-am vazut pe asul stand up comedy, adic Jerry Seinfeld, sa vorbesca trivial in show-urile sale. Pai acum balul bobocilor se confunda cu dezmat, bauturi fete cu fustele pana sub buric si cu sanii cat mai goi..... depravatilor? Ce moralitate e asta? Peste 20 de ani copii vostri o sa mearga la scoala numai in lenjerie intima daca e sa continuam asa!!! ca doar e democratie.....
13.2  RE: Comentariu trimis de
(21 nov 2011, 16:37:09
Exceptionala sintetizare, "ANTICOCALAR". Macar mai exista oameni cu demnitate si caracter in tara asta. Si fac pariu ca face si omul asta s.x, si treaba lui ce si cum vorbeste. Insa nu in fata unor copii. Din categoria voastra destrabalatilor (ca SIRJERKALOT, LUCICICA, BOIKA si altii) face parte si profesorul ala de la Calculatoare. Si asta doar din cauza ca unorla li se pare normal sa faca gesturi obscene si pornografice in fata copiilor, pentru ca ei "trebuie sa stie ca nu i-a adus barza". Retardati ce sunteti. Ar trebui sa fiti castrati! Umpleti tara de incultura, limbaj vulgar si copii cu sechele care isi vad parintii  ☭ i pe ei in santuri si aducand cu.rve acasa. Cresc mari si fac si ei ce au vazut, si mai si comenteaza pe site-urile ziarelor ca asa e normal. Normal ca pentru ei e "normal" pentru ca asa au vazut acasa. Vai de Romania de maine cu asemenea oameni!!!
13.3  RE: Comentariu trimis de
(21 nov 2011, 17:42:43
@ACORNEL mai citeste odata comentariul meu inainte sa ma faci destrabalat. Eu am sustinut de la bun inceput ca a fost o greseala aducerea lui Bordea la un bal al bobocilor.Ideea e alta, insa tu fiind innebunit de super principiile tale sanatoase, nu ai inteles la ce ma refeream. Au gresit cei care l-au chemat!!! Bordea asta face iar spre disperarea ta, sunt destui oameni care-l apreciaza. E ca si cum ai chema tu un macelar, sa-ti zugraveasca apartamentul. Nu e vina macelarului ca nu stie sa zugraveasca, e vina ta ca l-ai chemat! Asta incercam sa zic. Romania e plina de oameni care apreciaza vulgaritatea,prostia si tiganisemele ieftine. Revelioanele la tv sunt pline de manelisti, iar in emisiunile tv cand apare o pitipoanca se inregistreaza audienta. Marea majoritate a romanilor gusta asa ceva. Avem o societate bolnava din multe puncte de vedere, iar comparatiile cu societatiile mai sanatoase nu-si au rostul. Comunismul a lasat urmari grave, iar cand am dat de libertate, am perceput-o gresit.Foarte bine ca vrei sa-ti cresti copiii intr-un mediu sanatos, la fel intentionez si eu pe viitor, insa nu vad nicio solutie de schimbare in bine a societatii noastre.De asta mi-am permis sa va fac pe unii ipocriti.Imi cer scuze daca nu faci parte din aceasta categorie...insa au fost nenumarate cazuri prin ziare,stiri, cu tot felul de elevi in filme porno, cu batai, cu adolescenti drogati. Asta e tineretul de astazi..si crede-ma, limitandu-i anumite chestii, impunandu-i restrictii, nu faci decat sa-l determini pe tanar sa-si doreasca si mai mult fructul interzis. Sta in natura omului, dar mai ales in natura romanului sa faca tot ce nu e bun.E important sa-l educi,in asa fel incat sa-l faci sa constientizeze ce inseamna fiecare alegere, ce e rau si ce e bine. Daca aveai copil care vroia sa mearga la Bordea,iar tu nu il lasai, in timp ce toti colegii lui mergeau..cum crezi ca reactiona? Iti multumea, nu?
13.4  RE: Comentariu trimis de
(21 nov 2011, 19:51:58
@BOIKA: am inteles acum ce voiai sa zici. Ideea e in felul urmator: nu voi putea eu sa schimb lumea, sunt sigur. Dar daca eu nu imi las copiii la asemenea "spectacole", tu la fel, altii la fel, cand se va trezi nea' Pandel asta ca nu ii vine lumea la spectacol, se va lasa pentru ca nu va mai renta. Daca eu nu ma uit la OTV sau la alte TV-uri cu tzoampe si zdrente, tu la fel si altii la fel, cu siguranta le vor scadea ratingul. Imi imaginez ca daca mi-as vedea parintii uitandu-se macar (nu incurajand sau aplaudand) asa o emisiune sau asa un "spectacol", as fi total dezamagit. Si acelasi exemplu incerc sa il dau copiilor mei.

Si parintii mei mi-au impus anumite restrictii la vremea mea (de genul a nu merge la "Bordea"), am fost suparat pe moment, dar acum cand privesc in urma si in stanga si dreapta, imi dau seama ca ar trebui sa fiu mult mai recunoscator decat sunt.

La urma urmei, cel putin eu, nu incerc sa imi tin copilul in colivie cum unii "emancipati" ar putea crede. Incerc sa le dau un start sanatos in viata. Ce vor face cand vor plecat din casa parinteasca, va fi raspunderea lor. Dar unii stii cum fac? Lasa libertate copiiilor si cand cresc mari se mira cum de ajunga sa vio.leze babe, sa terorizeze animale, samd.

Greu sa incerci sa explici unor oameni care se cred "vizionari", "emancipati" si "open-minded", toate deodata, ca de fapt nu vad ce si cum ar trebui sa vada... Exact cum ai zis si tu, FRUSTRATI care au fost probabil persecutati de parinti si ei acum incearca sa compenseze asta lasand libertate TOTALA copiilor. Cel putin cat sunt mici, daca i-ai invata cu adevarat ce e bine, moral si frumos si care e opusul, sunt sigur ca ar iesi singuri din sala la asa un gunoi de "prestatie". Tocmai aici e problema: vulgaritate si pornografie de fata cu copiii si apoi normal ca vin in fata acestui specimen si aplauda.

Daca totusi ne-am trezi...
13.5  RE: Comentariu trimis de
(21 nov 2011, 22:56:24
saracul de el...
14.   Aiurea...ne-am tiganizat... trimis de
(21 nov 2011, 16:29:47
Sunt stupefiat sa vad cum sunteti unii de acord cu acest individ...E groaznic ca vulgaritatea sa vi se para o normalitate...Nu injur nici in familie nici in societate si-mi educ copiii asa cum am fost si eu educat: ii invat sa fie buni,cinstiti si le vorbesc despre dragoste,nu sex oral...
15.   Retardat trimis de
(21 nov 2011, 16:38:13
Am vazut cateva spectacole cu Catalin Bordea.Are ceva umor, este bunicel, dar la toate spectacolele lui vorbeste foarte vulgar.Dar daca se considera un profesionist si daca avea ceva creier putea sa faca un spectacol fara obscenitati si vulgaritati.Dar s-a comportat ca un retardat, ca un om de doi bani, asa ca are din partea mea tot dispretul meu.Pacat!
16.   Comentariu trimis de
(21 nov 2011, 17:17:41
...daca stie sa jigneasca si sa injure asta inseamna ca stie sa faca "stand-up-comedy" ?
17.   Asta au platit ,asta au avut trimis de
(21 nov 2011, 17:34:00
daca ar spune toti lucrurilor pe nume si romanika era altfel.cu ce a gresit ?ca a spus sex oral in loc de  ☭ ?in dex-ul roman sunt multe nereguli iar autoritatile si acum scriu numele la prenume si invers,dar asta din cauza celor de 30ani cu parinti de 50.bah....
18.   Urme de frustrare :) trimis de
(21 nov 2011, 19:06:43
Subscriu parerilor exprimate de ACORNEL si ANTICOCALAR. Marea problema este ca au fost doar 2-3 comentatori seriosi.
In opinia mea, toti cei care o tin cu ``spusul lucrurilor pe nume`` sunt niste frustrati. De ce? Pentru ca tolereaza, ba chiar prefera o expunere total neeleganta a unor fantezii sexuale de genul asta. Probabil ca fiecare dintre noi are fantasmele sale, dar nu si le flutura in vazul lumii. Ca sa fac o paralela zic: e ca si cum ai umbla gol prin oras, ca deh, oricum te-a dat D-zeu asa si tu chiar nu vrei sa ascunzi nimic.laughing Toata lumea face sex, dar e deplasat sa discuti public despre cum ai facut tu sex nu stiu cum ...
PS: Romania isi merita soarta din moment ce umorul ieftin si vulgar prinde, presa tabloida vinde, televiziunile la fel etc. Oamenii seriosi discuta despre idei, despre progres, noi avem preocupari din astea mici si nastrusnice.laughing
PS2: Cat despre ``comediant``, asta e usor redus mental. Sa-i spuna lu` ma-sa ca n-a facut sex oral cand a trebuit. Ca sa vada si dumneai ce dobitoc a crescut...
18.1  RE: Urme de frustrare :) trimis de
(21 nov 2011, 22:00:36
Daca nu te uiti la un fraier de asta care considera ca face un anumit tip de umor doar injurand nu esti cool.
Astea sunt timpurile. Nu inteleg cum de nu l-au dat jos de pe scena dupa primele injuraturi?
Ce scuza are domnul director care spune ca nu a stiut cu ce se ocupa respectivul crezand ca e ceva actor sau cantaret,ca a ascultat toata colectia de injurii stand linistit in primul rand??
Culmea ar fi sa vedem ca a si aplaudat!!!
Inca o mare dilema am cu privire la Oana Roman...
Nu o apreciez deloc dar asta nu ma impiedica sa o consider o persoana normala care are dreptul la propria imagine.Cum de nu il da in judecata pe badaranul asta??
Sa jignesti o femeie fara ca macar sa o cunosti decat din poze spune totul despre el.
Astept injuraturile fanilor!!!!
19.   Proasta organizare trimis de
(21 nov 2011, 22:39:38
Nu inteleg de ce unele persoane dau vina pe directorul liceului. Domnul Romascu nu a avut nicio vina! Organizatorii balului insa, da ! Si aici ma refer la elevi, pentru ca profesorii care au particpiat la organizarea balului nu ar fi fost niciodata de acord cu acest invitat daca stiau ce glume face cu adevart.

Si logic, elevilor le este drag un asemenea spectacol, din pacate. Din cele auzite, ca invitati au fost propusi Grasu XXL, Maximilian si Guess Who si sincer oricare dintre acestia ar fi fost mult mai bun decat acest individ. Nu se cuveneau astefel de glume, cand in sala se aflau profesori, mame, copii mici si marog, nici unii liceeni nu apreciaza genul acesta de spectacol..

Proasta organizare cu siguranta !
20.   Ciudat.... trimis de
(22 nov 2011, 10:42:32
Este "etraordinar" ca sa platesti un obsedat sexual cu cateva zeci de mi de lei sa il aduci sa te injure in fata. Cat de redusi mintali poate sa fie acei oameni care au adus asa un specimen esuat al omenirii fara sa faci un contract exact cu ce si cum sa vorbeasca in fata elevilor minori , a parintilor si profesorilor. Rusineeeeeee
21.   Grotesc si chicios trimis de
(22 nov 2011, 10:44:55
sub masca libertatii si democratiei unii dintre noi ascund grotescul si imoralul pe care il justifica cu imperativul DREPTURI SI LIBERTATI SI RESPECT!!! sa gandesti liber si sa traiesti intr-o democratie nu inseamna ca trebuie sa fii maimutoi.
de ce inca mai promovam acest tip scandalos de jeg imoral? se pare ca greutatile si criza aceasta morala nu au ajuns inca la gradul potrivit pt a purifica si arde mizeria adunata de societate in ultimii ani.
lipsa bunei cresteri s-a vazut. acum parintii din sala vor fi multumiti de linia educationala spre care trag copii lor?
copilul, adultul este oglinda parintilor in cei 7 ani de acasa sau de dupa casa. parintii acestui penibil show-man nu participa vreodata la una din aparitiile lui?
oare mamica lui nu i-a explicat la timp detaliile legate de sexul oral? umbla cu sexul in gura si se da mereu interesant...si asa a ajuns sa fie un MAAARE PENIBIL si nu comediant. daca primeste invitatii ar trebui sa i se atraga antentia pt a nu mai confunda scena cu gradina zoologica.
22.   Superb trimis de
(22 nov 2011, 15:06:15
bravo Cataline, o prestatie frumoasa, pacat ca unii nu au simtul umorului.
22.1  RE: Superb trimis de
(22 nov 2011, 20:34:27
curve care se dau virgine..primul simptom, asta pe care l-ai mentionat.
23.   Doamne fereste trimis de
(22 nov 2011, 22:41:07
Ajungem sa ne certam pe un site public pentru ce ? ce vina are scoala sau profesoarele oameni buni ? atat timp cat omului i s-a spus de mai mult de 5 ori sa vorbeasca in limita bunului simt si fara vulgaritati pt ca in sala erau elevi de la 15 la 18 ani si chiar mai mari si mici . sa-i fie rusine.dar na...Botosani-ul
24.   Comentariu trimis de
(23 nov 2011, 16:40:43
Felicitari , doamnei profesoare Trufin si celorlalte doamne, care au facut o treaba minunata cu elevii! Nu este vina dumnealor, ca acest "om" are un vocabular vulgar si infect ,numai atat stie sa faca. Imi este rusine fata de domnii profesori ca au asistat la asemenea prostie facuta de cineva fara creier. S-a muncit foarte mult si pacat ca un om fara valoare a stricat totul . Inca odata felicitari doamnelor profesoare, le admir pentru ceea ce au facut , pt acest liceu. Stiu ca doamna profesoara Trufin l-a rugat pe acest om sa nu se foloseasca de vulgaritate , dar daca atat a gandit , atat a facut. Din cate am citit in acest ziar, am inteles ca s-au adus cuvinte urate despre domnii profesori si despre acest liceu . Rusine celor care au comentat urat!!!!! Acest liceu are cei mai valorosi profesori , cei mai buni din tot orasul si cei care i-au jignit ar fi trebuit sa se abtina , prin aceste jigniri dau dovada de multa prostie . Chiar daca s-a intamplat ,ceea ce s-a intamplat , liceul ramane cel mai bun , cu cei ma respectuosi elevi si profesori foarte bine pregatiti. Nu a fost cel mai urat bal , din contra a fost un bal foarte bine organizat si multa munca. Este adevarat ca Bordea ne-a jignit , dar asta nu face ca tot balul sa fie pus la pachet cu acest tip fara minte. Nu este caracterizarea liceului si nici a organizatorilor ptr ca s-a vorbit cu acest om sa nu folosesca vulgaritatea , dar nu a luat in considerare.
25.   Parerea mea trimis de
(23 nov 2011, 17:01:19
Unde-i lege nu-i tocmeala ! Acest
proverb trebuie aplicat cu
certitudine la incidentul
neprevazut de la balul bobocilor
al colegiului nostru. Atat timp cat
a fost creat un contract pe care
domnul Bordea l-a citit si l-a
semnat,acesta trebuie
indubitabil ,,sa-si asume
vina'',asta,doar sa-l citez pe mr.
In plus,consider ca este nedrept
sa li se scada puncte la purtare
cadrelor organizatorice pentru
aceast lucru deoarece nu sunt
vinovate dumnealor ca lucrurile
au iesit de sub control ci numai
acest ,,comediant'' frustrat din
cauza
bauturilor,drogurilor,sexului oral
si faptului ca este moldovean. In
acest moment,cuvintele sunt de
prisos pentru a-i comenta
prestatia,DAR nu inteleg un
lucru: daca sala a fost jignita si
indignata de modul in care si-a
inceput spectacolul,criticand-u-l
pe al nostru Schiopeti,de ce nu
s-au ridicat si sa plece?! Poate
asa... isi aducea aminte si domnul
de nenumaratele discutii purtate
cu consilierul nostru educational
si cu cadrele organizatorice in
privinta limbajului folosit pentru
grupul tinta. Ma mai gandesc la
un lucru: de ce presa a trebuit sa
faca un adevarat spectacol din
incidentul de la bal? De ce nu au
spus macar doua vorbe bune
despre prestatiile celor care au
muncit pentru a distra sala sau
de ce nu a onorat cu prezenta
nimeni in momentul in care
presa a fost invitata la bal? Mi s-
ar parea nedreapta pedepsirea
cadrelor organizatorice deoarece
nu ele au ruinat balul,ci au
transpirat intens si au investit
timp si rabdare pentru ca totul
sa fie bine. Domnul Bordea a dat dovada de neprofesionalism si trebuie tras la raspundere. Si...atat vechile cat si noua generatie
trebuiesc educate sa selectioneze
informatiile si nu sa aplaude in
delir tot ce aud cu continut
vulgar. Aceasta este parerea
mea.
26.   Comentariu trimis de
(29 nov 2011, 23:20:29
cum sa vorbeasca in limita bunului simt ?IDIOTILOR! acesta este numarul lui ... cum sa amuze lumea daca nu poate sa se exprime liber? nu il ascultati.. daca sunteti limitati..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2011

Topul Balurilor Bobocilor 2011
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei