luni, 21 nov 2011 - Anul XVI, nr. 275 (4873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victorie pentru Tecău şi Lindstedt la debutul la Turneul Campionilor de la Londra

Luni, 21 Noiembrie 2011 (16:57:52)

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt, cap de serie numărul 6, a câştigat, luni, primul meci din cadrul grupei A a Turneului Campionilor ce se desfăşoară la O2 Arena din Londra, după ce s-a impus în faţa indienilor Mahesh Bhupathi/Leander Paes, cap de serie numărul 4, scor 7-6 (8/6), 6-1.

În ciuda faptului că îi aveau în faţă pe finaliştii Turneului Campionilor din 1997, 1999 şi 2000, duo-ul româno-suedez, debutant la un asemenea nivel, a început foarte bine partida disputată la O2 Arena din Londra, reuşind să se desprindă în special în urma loviturilor reuşite de Horia Tecău. La 2-1, Lindstedt nu a reuşit să-şi păstreze serviciul ceea ce le-a permis indienilor să revină în joc.

La 5-4 în primul set, pe serviciul lui Tecău, Bhupathi şi Paes au reuşit să obţină break-ul, iar până în tie-break fiecare pereche şi-a păstrat serviciul. În tie-break, Tecău şi Lindstedt au început cu un "mini-break", însă experienţa i-a ajutat pe cei doi indieni să revină şi să se desprindă chiar la 6-4, însă Tecău şi Lindstedt au revenit incredibil, reuşind să se impună cu 8-6 şi să câştige astfel primul set, în special datorită punctelor reuşite de suedez.

Setul doi a debutat după aceleaşi coordonate, Tecău şi Lindstedt reuşind să obţină devreme break-ul, însă de această dată au reuşit să se desprindă la 3-0, până când "binomul" indian a obţinut primul game. Acesta avea să fie singura tresărire a experimentaţilor jucători indieni, deoarece Tecău şi Lindstedt s-au impus cu scorul de 6-1, obţinând astfel prima victorie din cadrul Turneului Campionilor, după o oră şi 27 de minute.

Până în prezent, pentru participarea la turneul londonez, Tecău şi Lindstedt şi-au asigurat 65.000 de dolari, pentru participare, şi 22.500 de dolari pentru victorie, dar şi 200 de puncte ATP.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victorie pentru Tecău şi Lindstedt la debutul la Turneul Campionilor de la Londra.
 Vizualizări articol: 1264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victorie pentru Tecău şi Lindstedt la debutul la Turneul Campionilor de la Londra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei