Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 aug 2011 - Anul XVI, nr. 184 (4782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Harşovschi îi sugerează lui Nechifor să nu mai arunce pe piaţă rezultatele unor pseudosondaje

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PD-L Suceava, Lucian Harşovschi, l-a sfătuit pe liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, să nu mai arunce pe piaţă speculaţii sociologice şi rezultate ale unor sondaje care nu au fost făcute. Harşovschi a făcut referire la declaraţiile lui Cătălin Nechifor, care a afirmat că în urma unui sondaj realizat de PSD, 92% dintre suceveni nu sunt de acord cu dispariţia judeţului Suceava în urma reorganizării administrative a României. „Probabil, dată fiind perioada aceasta din an în care mulţi oameni sunt plecaţi în concediu, social-democraţii nu au reuşit să găsească un sociolog care să le explice cum se realizează un sondaj de opinie şi, având în vedere tradiţia roşie a partidului, au apelat la preşedintele lor care este, desigur, priceput la toate. Din păcate, acesta din urmă nu pare a face diferenţa dintre inginerie şi sociologie şi, după câteva calcule simple pe care le poate face şi un circuit electric la care s-au făcut economii drastice de diode, condensatori şi tranzistori, a decretat că 92% din cetăţenii judeţului Suceava nu doresc reorganizarea administrativă a ţării”, a spus Harşovschi.

El consideră că liderul PSD Suceava a uitat să spună că marja de eroare a sondajului a fost de 92%, iar eşantionul a fost compus din câţiva social-democraţi aflaţi la sediul partidului.

„Văzând cifrele scoase din burtă şi aruncate pe piaţă de tânăra speranţă a PSD Suceava, nu putem să nu ne întrebăm din ce este compus totuşi procentul de 8% care doreşte dispariţia judeţului Suceava”, a spus liderul OT-PD-L.

Lucian Harşovschi a spus că una dintre ipoteze ar fi că din procentul de 8% ar face parte membrii şi simpatizanţii PSD care au „făcut parte din gaşca ce a amanetat judeţul” prin proiectul „Suceava – Utilităţi şi mediu la standarde europene”.

 

Tinerii din PD-L Suceava îl roagă pe Nechifor să nu mai prezinte rezultatele unor pseudosondaje de opinie

Harşovschi i-a transmis lui Cătălin Nechifor că judeţul nu este condus de PSD, ci de Gheorghe Flutur, arătând că acesta a reuşit să obţină fonduri guvernamentale pentru localităţile care nu-şi pot plăti creditul contractat pentru proiectul „Utilităţi şi mediu”.

Preşedintele tinerilor democrat-liberali suceveni a explicat că în ordonanţa de modificare e bugetului de stat pe anul 2011 este prevăzută suma de 20,4 milioane de lei pentru primăriile care nu îşi pot plăti creditul.

„Această sumă salvează primăriile de la faliment. Mai mult, din moment ce domnul Nechifor pare a fi extrem de preocupat de rata de absorbţie a fondurilor europene, îl rugăm pe acesta să se gândească cât de bine s-ar fi schimbat în bine localităţile, fie ele conduse şi de primari PSD, dacă banii plătiţi pe dobânzi ar fi fost folosiţi pentru cofinanţarea proiectelor europene. Credem că preocupările teoretice ale liderului PSD ar trebui să aibă ca temă faptul că partidul său a câştigat de trei ori alegerile înşelând populaţia cu un megaproiect falimentar şi există o  probabilitate de aproximativ 100% să piardă şi următoarele trei runde de alegeri ca o consecinţă a acestei înşelăciuni”, a spus Lucian Harşovschi.

Nu în ultimul rând, el i-a transmis lui Cătălin Nechifor că tinerii din PD-L Suceava îl roagă să nu mai prezinte rezultatele unor „pseudosondaje de opinie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Harşovschi îi sugerează lui Nechifor să nu mai arunce pe piaţă rezultatele unor pseudosondaje.
 Vizualizări articol: 786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harşovschi îi sugerează lui Nechifor să nu mai arunce pe piaţă rezultatele unor pseudosondaje0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 6 aug 2011, 11:04:36
Din mintea’i nefiltrată de experienţă
Scuipă peste oglinda strâmbă a societăţii
Injective , invective şi impertinenţă
Poziţionându-se’n vârful prodigiozității

Cu privire constipată şi minte colmatată
Cu busola bunului simţ grav dereglată
Ne’aduce mesajul dintr-o gaşcă dezorientată :
Vă iubesc , suceveni ( dar grija nu mi-e .. imediată )

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei