Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mar 2011 - Anul XVI, nr. 54 (4652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sondaj

Băişanu, Zmău, Niţă şi Vornicu, posibilii candidaţi PNL pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, este dispus să candideze atât pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, cât şi pentru funcţia de primar al Sucevei. În cadrul Delegaţiei Permanente a PNL Suceava care a avut loc, sâmbătă, în sala mică a Casei de Cultură, a fost aprobată lista cu persoanele care vor fi sondate în vederea desemnării viitorilor candidaţi liberali pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Suceava. De precizat că PNL urmează să-şi desemneze un candidat fie pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, fie pentru funcţia de primar al Sucevei, în funcţie de negocierile pe care liberalii le vor avea cu social-democraţii suceveni în cadrul Uniunii Social-Liberale.

În ceea ce-i priveşte pe liberalii care şi-au exprimat dorinţa de a fi incluşi în sondajul pentru desemnarea candidatului la Primăria Suceava, lupta pentru candidatură ar fi trebuit să se dea doar între Alexandru Băişanu, liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, şi omul de afaceri Ilie Niţă. Pe lângă aceştia, în timpul Delegaţiei Permanente a PNL Suceava, pe lista celor care vor participa la sondajul pentru funcţia de primar al Sucevei s-a înscris şi consilierul local sucevean Corneliu Vornicu. De precizat că liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a spus că în sondaj va fi inclusă şi o altă persoană, însă nu poate să spună cine este aceasta, pentru a o proteja de adversarii politici.

 

Brînduşel Nichitean participă la sondajul pentru şefia CJ Suceava

Pe de altă parte, pentru sondajul care va fi făcut pentru desemnarea eventualului candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, singurii care şi-au anunţat public intenţia de a candida sunt Alexandru Băişanu şi consilierul judeţean Brînduşel Nichitean. Băişanu a anunţat că şi în sondajul pentru CJ Suceava vor mai fi incluşi doi suceveni care nu sunt în momentul de faţă membri ai PNL.

„Sunt oameni care au putere, atât financiară, cât şi capacitate de a atrage voturi. Sunt oameni pe care am reuşit să-i cooptez în echipa PNL, dar îşi vor da girul dacă vor merge să candideze pentru Consiliul Judeţean după ce văd sondajele. Vrem candidaţi valoroşi politic. Vrem să vedem câţi oameni pot să atragă cu adevărat voturi pentru partid, să atragă după ei marea majoritate a populaţiei pentru a câştiga Consiliul Judeţean sau Primăria Suceava”, a spus Băişanu.

El a precizat că sondajele din judeţul Suceava vor fi făcute pe un eşantion de 37.500 de persoane.

„În Suceava, pe tot judeţul, facem o monografie electorală, şi nu un sondaj. Este vorba despre o monografie în care vor fi sondate 37.500 de persoane şi nu aşa cum se face de obicei, cu circa 1.000 de oameni la nivelul întregului judeţ. Vom face această monografie pentru a vedea ce se întâmplă nu în fiecare localitate, ci pe fiecare uliţă din fiecare comună, pentru a vedea unde stăm bine”, a mai declarat Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu, Zmău, Niţă şi Vornicu, posibilii candidaţi PNL pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Băişanu, Zmău, Niţă şi Vornicu, posibilii candidaţi PNL pentru Primăria Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CINEEE??? trimis de
( 7 mar 2011, 13:17:12
Cine sunt acesti indivizi? A auzit cineva de ei?
1.1  RE: CINEEE??? trimis de
( 7 mar 2011, 16:41:26
Cuuuuum,n-ati auzit de Nichitean ? Pai acest individ,se zice ca a votat de vreo 8 ori in 2004 facand exces de zel,a fost turnat chiar de proprii colegi,la PSD,care l-au reclamat.Se spune ca si-a scos certificat de la psihiatrie ptr a scapa de inchisoare.Altul,Baisanu,indiv care a reusit sa adune in sala mina cateva persoane(vreo 70),in fapt cred ca astia sunt cu totii in Suceava,este nimeni altul decat cel care a reusit sa distruga liberalismul in judet.Pesemne ca ar fi incaput cu totii in barul dumnealui din mall,dar asta ar fi inseamnat o cheltuiala in plus si....deh inca sunt in opozitie.Zmau si Vornicu nu conteaza,ei sunt acolo ptr a cotiza in campania electorala.
2.   Halal candidati ! trimis de
( 8 mar 2011, 08:05:30
Doamne, rau ati mai ajuns !
Si vreti sa castigati puterea?!
Cu cine?
Cu oameni ca Vornicu sau ca Nita ??????
Ha ha ha
Nevermore ! Nevermore !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei