Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mar 2011 - Anul XVI, nr. 54 (4652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Vorbe grele de cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deşi cam devreme anul ăsta, n-avea cum să lipsească aia cu „până la Paşti sunt pe locul 1”! S-a mai dat omul pe brazdă, şi-a luat marjă mai mare anul ăsta. Lipsa de imaginaţie rămâne. Ca şi capacitatea de a învăţa din greşeli. A înţelege că istoria se repetă întotdeauna pentru turmă presupune să fii la alt nivel, ceea ce nu e cazul. Cioban nu e chiar totuna cu păstor. Un altul care pedalează viguros pe urmele celui în cauză, deşi pedalatul i-ar fi mai util la propriu, este Marian Iancu. Omul a reuşit să-şi construiască şi el un fel de tribună telefonică. Dacă ar fi să aleg un singur adjectiv pentru a-i rezuma discursurile, acela ar fi „mustrător”! Desigur, lui i se pare că inteligenţa făţişă îl recomandă pentru a da lecţii tuturor, iar dialogurile cu Meme Stoica şi Piţurcă stau mărturie. De fapt, banii sunt cei care le asigură acestor oameni accesul atât de facil la urechile noastre. E tot mai greu de rezistat la a extinde asupra lui Poli Timişoara antipatia pe care o induce Iancu. Deşi în ultimul timp echipa bănăţeană a înşirat cele mai bune sezoane din istorie, publicul nu mai umple arena ca odinioară. Nimic nu-i întâmplător...

Ca să trecem şi la fotbalul din spatele vorbelor, că aşa a ajuns, se pare că trioul din frunte a pus de o evadare compactă (asta dacă şi Vasluiul va bate azi acasă), cu şase puncte din şase posibile în primele două etape. Iar când două dispute sunt tranşate direct cu urmăritoarele, impactul este cu atât mai puternic. Că Rapidul este nevricoasă nu mai poate fi o surpriză, în schimb CFR-ul ilustrează perfect faptul că austeritatea se plăteşte... scump! Minteuan este un tânăr care poate acumula şi din eşecuri, ceea ce ar putea fi în regulă dacă s-a luat decizia de a se investi în el. Oricum, din meciul CFR-ului cu Poli nu se pot trage concluzii clare, arbitrajul fiind realmente odios, în raport cu jocul, nu cu vreuna dintre echipe. Atâta incompetenţă în judecarea fazelor rar mi-a fost dat să văd, de fapt niciodată într-o singură partidă. Parcă era o farsă cu camera ascunsă, pe care le-o făcea acest Avram jr. jucătorilor, fluierând cu obstinaţie numai pe dos! Vă puteţi imagina că acesta a fost declarat în toamnă, de ta-su, cel mai bun arbitru din România?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vorbe grele de cap.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vorbe grele de cap5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei