Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 ian 2011 - Anul XVI, nr. 11 (4609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Nechifor: „Casa de Asigurări de Sănătate este un model de proastă practică la nivel naţional”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Suceava reprezintă „un model de proastă practică” la nivel naţional, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, deputatul Cătălin Nechifor. Potrivit lui Nechifor, Curtea de Conturi a descoperit la CAS Suceava un deficit bugetar de 26 de miliarde de lei vechi, ceea ce în opinia lui înseamnă „moartea sistemului de asigurări de sănătate, înseamnă bătaie de joc faţă de cei care contribuie la sistemul de asigurări de sănătate”.

„Ştiu că acum organele statului instrumentează un caz la CAS Suceava şi vreau să dau un semnal către aceste organe să-şi facă treaba în continuare foarte serios”, a spus preşedintele PSD Suceava. Nechifor a arătat că situaţii ca cea de la CAS Suceava se întâlnesc şi la alte instituţii de profil din ţară, fiind de părere că democrat-liberalii ştiau de faptul că sistemul de asigurări de sănătate „stă să pocnească” şi tocmai de aceea au luat măsura ca pensionarii cu pensii de peste 740 de lei să achite contribuţii la asigurările de sănătate.

„Este foarte incorect să pui în cârca pensionarilor această decontare de management defectuos, de fraudă financiară şi cred că acum singurii care pot face lumină în sistem sunt cei de la Procuratură şi DNA. Trag un semnal foarte serios de alarmă în legătură cu ce se întâmplă în sistem şi anunţ că noi o să mergem până la capăt când o să venim la guvernare, pentru ca aceste e nereguli să fie scoase la iveală şi, mai mult, cei care au furat să plătească”, a mai spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Casa de Asigurări de Sănătate este un model de proastă practică la nivel naţional”.
 Vizualizări articol: 886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Nechifor: „Casa de Asigurări de Sănătate este un model de proastă practică la nivel naţional”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(15 ian 2011, 13:58:29
Se moare muult , prea mult se moare
De frig,de foame,de nepăsare
Şi’o să fie normal , pentru fiecare
Ca preoţii să facă ore suplimentare

A crescut rata sinuciderilor ( cu 30% )
Datoria la bancă stă să erupă
Ai ajuns la fundul sacului , chiar după
N’ai nici o şansă , prezentul te astupă

Viaţa nu’i posibilă decât prin uitare
Dragii mei prea mult , prea mult se moare
2.   Pupinc...stul trimis de
(15 ian 2011, 17:23:00
"Tovarase" Nechifor,de unde stii mataluta despre cazul de la CAS ,procuratura si DNA? De la Marza,sau de la Hadrian Zambaccian ? De ce "mananci ka-ka",asa ca sa pierzi timpul ? As prefera sa fii activ acolo unde te-a trimis "prostimea" ce te-a votat in necunostinta de cauza, pe meleagurile Bucovinei a-i face bine sa te abtii sa mai mananci,mirosi ingrozitor.
3.   Mai Monitor, de ce esti nesimtit? trimis de
(15 ian 2011, 18:06:46
Se stia clar de o frauda de proportii comisa de fosta directoare, desi PDL-ul Suceava, al carui membru de vaza era, tinea totul sub tacere, dar ceeace aflam acum, depaseste cu mult ceeace se stia. Intrucat aproape toti cetatenii judetului suntem contribuabili la fondul de sanatate, ne intereseaza in cel mai inalt grad ce s-a intamplat acolo, cum si in cat timp se vor recupera aceste pagube. Ceea ce-i facut public acum, nu-i chiar o joaca, incat sa vina un nesimtit si sa-i persifleze, sa-i insulte pe cei ce fac cunoscuta aceasta posibila frauda de proportii (e vorba de peste jumatate de milion de euro)! Asteptam noi stiri in legatura cu acest caz.
3.1  RE: Mai Monitor, de ce esti nesimtit? trimis de
(16 ian 2011, 13:23:47
'Oarecine' de ce nu te semnezi cu cu numele tau adevarat Catalin Nechifor ? PSD PNL toti sunteti la fel tataie,. Bai c u r v o da nu iti este rusine, crezi ca daca faci tu o scriere frumoasa de PCR ist o sa bata toti din palme? ce vrei aplaudat pe forumuri sau cu ce drept te iei de 'Monitor'. Fugi la munca grasane
3.2  RE: Mai Monitor, de ce esti nesimtit? trimis de
(16 ian 2011, 22:04:55
Ptr "OARECINE': "domnule",stiut find faptul ca in aceasta problema cu sau fara "deturnari de fonduri sau evaziune",se ocupa procurorii,politia economica,garda financiara,ANAF si sau alte structuri abilitate,am dedus ca acest "derbedeu al politichiei" din gasca numita partid respectiv PSD,isi cauta adeptii naivi aidoma unul ca tine.Practicile comuniste ce se desfasurau in guvernarile 'ciumei rosii' PSD-iste,precum aceasta declaratie,au facut un obicei ptr acesti asazisi politicieni.Am vrut sa spun ca imixtiunea in problemele justitiei este pedepsita de lege.Altfel,de unde stie rotofeiul Nechifor ce probe aduna procurorii DNA ? Cat despre ce spui "d-ta',citez : "se stia clar de o frauda de proportii comisa de fosta directoare"......te intreb,de unde "se stie' ? De la Felix Tv,Nus Tv,sau de la "Zero Tv-OTV" ? Apropo:nesimtit este fiul parintilor tai.Accepta parerile tuturor,chiar daca nu esti deacord cu ele," mr. Einstein" !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei