Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 dec 2010 - Anul XV, nr. 307 (4598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Pardău: „Toţi parlamentarii PD-L de Suceava şi-au făcut datoria în 2010”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L,  deputatul Dumitru Pardău, a catalogat ca pozitivă prestaţia parlamentarilor democrat-liberali de Suceava în 2010, arătând că aceştia şi-au făcut datoria în legislativ „prin prezenţă, prin atitudine, prin coerenţă”, iar în teritoriu printr-o colaborare foarte bună cu primarii şi consilierii locali. „Nu a fost uşor, pentru că încheiem un an greu, dificil, în care Guvernul a avut curajul şi responsabilitatea să ia o serie de măsuri care nu au fost tot timpul populare, dar care s-au dovedit a fi necesare pentru România. Au fost şi ezitări, au fost şi momente în care poate comunicarea nu a fost coerentă, dar cu toate acestea, la finalul lunii decembrie avem votate şi promulgate legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat”, a spus Pardău.

El a ţinut să mulţumească primarilor şi consilierilor locali pentru buna colaborare din acest an, dar şi sucevenilor, pentru înţelepciune, arătând că în marea lor majoritate au înţeles necesitatea măsurilor dure luate de Guvern.

„Cred că e o chestiune de minimă decenţă din partea mea, de bun-simţ, ca dornean, şi nu aş vrea să fiu interpretat altfel, să mulţumesc Consiliului Judeţean şi personal domnului Gheorghe Flutur pentru implicarea în ceea ce înseamnă rezolvarea temporară a încălzirii în municipiul Vatra Dornei. E o problemă delicată acolo, iar implicarea Consiliului Judeţean a făcut ca măcar de sărbători Vatra Dornei să aibă încălzire. De asemenea, le mulţumesc consilierilor judeţeni pentru suma alocată azi (n.r. - ieri 30 decembrie) de cinci miliarde de lei vechi pentru spitalul din Vatra Dornei. Este un obiectiv foarte important pentru mine”, a încheiat prim-vicepreşedintele PD-L Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pardău: „Toţi parlamentarii PD-L de Suceava şi-au făcut datoria în 2010”.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pardău: „Toţi parlamentarii PD-L de Suceava şi-au făcut datoria în 2010”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Au incasat datoriile trimis de
(31 dec 2010, 20:58:57
Ma mir cum mai au curaj sa spuna ca si-au facut datoria cind ne-au nenorocit la salarii si pensii,si ei au incasat datoriile facute la alegeri.Cum va mai rabda mintea.La multi ani 2011
2.   Sa le fie rusine la toti ,alaturi de familiile l trimis de
(31 dec 2010, 21:58:42
are dreptate,si/au facut datoria fata de gasca lor stand pe scaune ca boii pe coada

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei