Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 dec 2010 - Anul XV, nr. 307 (4598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Inaugurare

Ambulanţa Suceava începe noul an în sediul renovat cu sprijinul primăriei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Membrii echipajelor Serviciului de Ambulanţă Suceava vor începe noul an într-un sediu care le oferă condiţii mai bune de lucru, după ce vechiul sediu, părăginit, a fost renovat cu sprijinul Primăriei Suceava, care le-a acordat trei miliarde de lei vechi din bugetul local.

Sfinţirea sediului modernizat s-a făcut ieri dimineaţă, în prezenţa primarului Sucevei, Ion Lungu, a directorului Serviciului de Ambulanţă, Daniel Martiniuc, a şefului Direcţiei de Sănătate Publică, Ludovic Abiţei, precum şi a zeci de salariaţi de la Salvare.

“S-a împlinit un vis al nostru mai vechi, de igienizare a staţiei centrale de Ambulanţă, iar acest lucru nu a fost posibil decât cu ajutorul Primăriei Suceava.

Suntem o unitate de urgenţă care deserveşte atât cetăţenii municipiului, cât şi pe cei ai judeţului, iar populaţia aşteaptă de la noi promptitudine şi calitate a serviciilor medicale. În 2010 am efectuat 35.000 de solicitări, din care 11.000 urgenţe majore şi peste două milioane de kilometri parcurşi. Este lucrul care reflectă cel mai bine activitatea noastră de medici ambulanţieri, echipaje de intervenţie”, a spus directorului Serviciului de Ambulanţă, Daniel Martiniuc.

El i-a dat cuvântul primarului Ion Lungu, care i-a sprijinit prin alocarea de fonduri pentru reabilitarea vechiului sediu al Ambulanţei.

“Mă bucur că s-a reuşit să se facă ceva aici, pentru că sunteţi o armată de oameni profesionişti şi de modul în care reacţionaţi depinde viaţa oamenilor.

Drept urmare, trebuie să aveţi şi nişte condiţii omeneşti în care să vă desfăşuraţi activitatea. De aceea Primăria Suceava a răspuns SOS-ului directorului Ambulanţei şi a acordat în 2010 suma de trei miliarde de lei vechi, cu care lucrările de modernizare au fost făcute, dar nu în totalitate, ci undeva la 70%. De aceea mă angajez astăzi ca în anul care vine să mai acordăm încă trei miliarde de lei vechi. În rest, nu-mi rămâne decât să vă felicit pentru ce aţi realizat”, le-a transmis Lungu angajaţilor Serviciului de Ambulanţă.

Meritele angajaţilor instituţiei au fost evidenţiate şi de şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Ludovic Abiţei, care a menţionat că din datele deţinute de DSP, Ambulanţa Suceava se găseşte în fruntea serviciilor de ambulanţă din România.

“Să nu uitaţi că sunteţi primii care răspund la necazul omului şi vă urez să păstraţi aceste servicii la un nivel bun sau chiar să le îmbunătăţiţi”, a adăugat el.

La final, preotul paroh al bisericii „Naşterea Maicii Domnului”, Viorel Vîrlan, a făcut o slujbă de sfinţire a sediului Ambulanţei, precum şi a ambulanţelor din curtea instituţiei, cu care sunt salvate anual mii şi mii de vieţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambulanţa Suceava începe noul an în sediul renovat cu sprijinul primăriei.
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 12 voturi
Ambulanţa Suceava începe noul an în sediul renovat cu sprijinul primăriei4.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei