Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 dec 2010 - Anul XV, nr. 307 (4598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gânduri

Bălan aşteaptă ca în 2011 opoziţia să vină cu idei constructive

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a apreciat activitatea desfăşurată în acest an de către democrat-liberali, arătând că partidul a avut acţiuni coerente atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional. Bălan a evidenţiat unitatea partidului, deşi formaţiunile politice din opoziţie au încercat acţiuni de destabilizare la adresa PD-L care însă nu le-au reuşit.

„Cei din opoziţie au aruncat mereu pe piaţă ideea că unii dintre parlamentarii noştri s-au dezis de partid, că nu vor vota anumite legi propuse de PD-L, însă noi am dat dovadă de unitate. Apoi opoziţia a bătut monedă pe existenţa unor opinii separate între parlamentarii PD-L, dar în final s-a văzut că nu este aşa”, a spus Bălan.

El a ironizat opoziţia, arătând că în afară de obiectivele „fixiste”, adică alegeri anticipate şi demiterea preşedintelui României, nu mai emite nici o idee constructivă.

„Nu vin nici măcar cu o idee constructivă care, de ce nu, împreună şi cu parlamentarii PD-L, care deţin majoritatea, să o punem în practică. Vin numai cu idei năstruşnice, ca să nu le spun altfel”, a adăugat secretarul general al PD-L Suceava.

Ioan Bălan s-a arătat optimist în privinţa anului 2011, fiind convins că la Suceava se vor întâmpla lucruri bune.

„Şi anul viitor la Suceava se vor întâmpla lucruri bune. PD-L Suceava este una dintre cele mai importante organizaţii din ţară şi am demonstrat acest lucru prin ceea ce s-a făcut la nivelul judeţului. Chiar şi în interiorul partidului suntem uneori invidiaţi pentru ce a reuşit echipa de la Suceava. E meritul echipei, e meritul conducerii Consiliului Judeţean, al primăriilor, al primarilor. Eu cred că la Suceava s-a făcut treabă şi credeţi-mă că şi la anul se va face”, a încheiat Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan aşteaptă ca în 2011 opoziţia să vină cu idei constructive.
 Vizualizări articol: 1237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bălan aşteaptă ca în 2011 opoziţia să vină cu idei constructive0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei