Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 dec 2010 - Anul XV, nr. 307 (4598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Onofrei: „PSD a preferat să facă spume la gură la televizor decât să facă bătături în palme la guvernare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, crede că PD-L trebuie să recâştige încrederea electoratului prin ceea ce face şi nu prin tot felul de artificii de altă natură care ţin mai mult de ştiinţa comunicării decât de munca în sine. În opinia lui Onofrei, efectele benefice ale măsurilor grele care au fost luate de către Guvern pot să conducă la recâştigarea încrederii populaţiei în PD-L. Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava este de părere că alianţa cu PSD ar fi putut fi benefică pentru România, pentru că putea asigura acea stabilitate politică fără de care măsurile economice dure sunt foarte greu de luat.

„Ca dovadă este ceea ce s-a întâmplat în ultimul an. De aceea anumite măsuri au întârziat, au fost luate greu, pentru că majoritatea era destul de fragilă”, a subliniat Onofrei. El consideră că PSD a greşit că s-a retras de la guvernare.

„Nemaifiind la guvernare, PSD-iştii s-au dezobişnuit cu munca şi au preferat să facă spume al gură la televizor decât să facă bătături în palme la guvernare”, a spus senatorul PD-L de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: „PSD a preferat să facă spume la gură la televizor decât să facă bătături în palme la guvernare”.
 Vizualizări articol: 1173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Onofrei: „PSD a preferat să facă spume la gură la televizor decât să facă bătături în palme la guvernare”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se vede trimis de
( 2 ian 2011, 16:33:11
Domnul onofrei are dreptate, faci bataturi de la atatea furaturi.Poate ne explica si faptul ca bataturile din palme sunt si din munca cinstita depusa pentru imensa sa avere.El nu explica faptul ca au fost incapabili, sa faca ceva pentru tara asta, au avut tot ce le trebuia:prim-ministru, presedinte, majoritate parlamentara, el explica faptul ca niste comunisti de la psd sunt vinovati, pentru ca ei sunt incapabili.Felicitari pentru cei care sunt inca prostiti de pdl.
2.   Sa faci bataturi cit mai multe.... trimis de
( 3 ian 2011, 02:14:42
bataturi in palme o sa face/ti voi toti care a/ti condus tara in acesti 2 - 3 ani cind dupa vitoarele alegeri nu o sa mai aveti la guvernare treaba si o sa stati s/o luati la.......barba.ha,ha,ha ce/o sa ne mai distram pe seama voastra....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei