Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 dec 2010 - Anul XV, nr. 307 (4598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intenţie

Flutur şi Lungu şi-au anunţat candidaturile pentru alegerile locale din 2012

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultima conferinţă de presă politică făcută la sediul PD-L Suceava în acest an a fost folosită de preşedintele organizaţiei judeţene, Gheorghe Flutur, pentru a anunţa pentru sine candidatura la un nou mandat la  preşedinţia Consiliului Judeţean şi la Primăria Suceava pentru Ion Lungu. Flutur şi-a exprimat încrederea că PD-L va recâştiga procentele pierdute în urma măsurilor de austeritate luate de Guvernul Boc şi va învinge în alegerile din 2012, cu condiţia să explice populaţiei beneficiile aduse de acestea.

Liderul democrat-liberalilor a arătat că PD-L este partidul „care şi-a asumat o guvernare şi în perioadă de criză şi la greu” şi „va recâştiga procentele pierdute dacă va şti ce trebuie făcut în 2011”. „A fost o perioadă grea, cu respectarea unor angajamente, a unor acorduri cu organismele internaţionale, dar şi cu unele măsuri care înseamnă reforma statului”, a spus Flutur.

În ceea ce priveşte PD-L Suceava, organizaţia este apreciată de Gheorghe Flutur drept una dintre cele mai puternice din ţară şi care s-a identificat „în bună măsură” cu actul de administrare la nivel judeţean şi local.

După un bilanţ al proiectelor şi fondurilor europene şi guvernamentale direcţionate spre judeţul Suceava, preşedintele democrat-liberalilor suceveni a declarat că  partidul său este pregătit să-şi desemneze, până la jumătatea anului viitor, candidaţii în majoritatea localităţilor pentru alegerile locale.

 

Revenirea salariilor, îngheţarea pensiilor şi locuri de muncă în sectorul privat, priorităţile PD-L pentru anul preelectoral 2011

 „Vom fixa în Biroul Permanent Judeţean ca până în iunie să avem toţi candidaţii pregătiţi, ca să aibă la dispoziţie cel puţin un an pentru a  se organiza şi a se pregăti. Sunt convins că vom găsi cele mai bune soluţii, primarii noştri au şanse în totalitate să-şi reporteze mandatul pentru că sunt foarte mult implicaţi în proiecte. Vom fi alături de ei, îi vom învăţa ce să facă în continuare şi dorim să câştigăm noi zone şi fiefuri la alegerile locale. PD-L începe pregătirea foarte serioasă pentru alegerile locale deoarece avem o obligaţie faţă de suceveni să modernizăm acest judeţ”, a declarat Flutur.

În opinia sa, PD-L nu are de ce să-şi facă griji în privinţa rezultatului următoarelor alegeri, cel puţin la Suceava, de vreme ce şi adversarii politici, consilieri judeţeni şi primari PSD şi PNL au avut public cuvinte de apreciere pentru câte fonduri s-au atras în judeţ şi asupra modului de repartizare a acestora.

„PD-L este un partid care va trebui să explice populaţiei şi măsurile nepopulare care s-au luat şi trebuie să fim conştienţi şi să amintim că dincolo de problemele grele şi traversarea crizei, 2011 va însemna revenirea salariilor la bugetari, în special a celor cu venituri mici şi un an de stabilitate pentru pensionari pentru că nu trebuie să se umble la pensiile oamenilor. Va trebui să creăm noi locuri de muncă în sectorul privat şi vom recâştiga procentele pe care le-am pierdut”, a mai spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur şi Lungu şi-au anunţat candidaturile pentru alegerile locale din 2012.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Flutur şi Lungu şi-au anunţat candidaturile pentru alegerile locale din 20122.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gica trimis de
( 3 ian 2011, 08:14:44
tov.Flutur vei castiga alegerile ,/dar in 2020 multa bafta de la un pd-list

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei